- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Yok ben davetyeyi hiç düşünmüyordum bile hatta elbisemi vs bile seçtim davetye aklımda değildi ama yani anneme benim öz anneme vermesini garipsedim. Sonuçta benim eşim onun yiğeni garip yani kaynanama verebilirdi veya hiç vermeseydi anneme vermesi çok garip yani annem ne alakaAranız nasıl bilemem sana karşı kasti bişey olduğunu sanmıyorum. Yakınlardan davetiye de beklememek lazım bence canım. Alınganlık etmişsin bence
Yok bende öyle düşünüyorum hatta ben davetiye bile beklemiyorum elbisemi vs aldım hazırlık yapıyorum yani ama ben anneme vermesini çok fazla garip karşıladım anneme özel vermedi onlar için diye biliyorum yani onları çağırmadılar diye biliyorum ama yani yinede garip geldi bana. Oğlu sürekli eşimin peşinde o da verebilirdi. Ben tamamiyle anneme vermesini garipsedim ve ben ona yoruyorum o tartışma esnasında vs onlarda vardı ve bi ara aşağa indiğimde teyzesi laf sokmuştu seni hiç göremiyoruz nerelerdesin diye bende evdeyim bir yere gittiğim yok demiştim ben ona yordum belki yanlış yormuş olabilir bilemiyorum ama garipsedimDüğün zamanı unutkanlıklar çok oluyor. Belki o anda aklına geldiyse annenize verirken sizinkini de vermiştir. Akrabaların düğününde davet edildim edilmedim çok olmaz benim bildiğim. Bizim mesela yetmediği için akrabalara hiç vermemiştik zaten hepsi doğal olarak gelmesi gerektiğini biliyordu. Hatta yeni bastıracaktık akrabalara da verelim diye saçmalama ne davetiyesi demişlerdi.
Tabii ki öyle bizde aile olarak vermiştik evli ciftlerinkini annelerini çağırıyorsak onlara vermiştik ama yani anneme vermesini ben çok garipsedim buraya sürekli geliyor kaynanamla buluşuyor kaynanama versin tuhafıma gitmezdi anneme vermesini garipsedim benBence böyle düşünmeyin. Belki bu kadar ince düşünmemiştir. Halamın bu hafta düğünü vardı. İlçede oturuyorlar biz merkez de eşim ilçeye gidince sana 5-6 davetiye gönderiyim vermek istediklerine ver anneni kardeşlerini de bekliyorum demiş. Eşimde tamam demiş. Düğün stresi yoğunluğu davetiyeyi göndermemiş. Eşimde halan davetiye gönderimedi annemlerin gelmesi olmaz dedi bozuk konuştu bende kadın unutmuştur. Annene söyleme bende davetiyen seni de giderken alırız de dedim. Cevap vermedi bile. Ya ben böyle şeyleri çok takmıyorum ya da insanlar çok büyütüyor. Beni çağırdık ları hiç bir düğüne davetiyeyi bana vermezler hep anneme bırakırlar ordan alırım. Çünkü her verecekleri evi tek tek gezseler 1 ay sürer hem de insanları yıpratır
Ben davetye beklemedim bile hatta düğün için hazırlık bile yaptım sadece anneme vermesini garipsedim annem çağırılmıyorken anneme vermesi garip yaniDüğün davetiyesi dağıtmak kaldı mı ya? Biz sadece çok yaşlı aile büyüklerine elden götürdük geri kalana whatsapttan attık. En son ne zaman elime kağıt davetiye geldi hatırlamıyorum bile. Bence tepkiniz hem abartılı hem gereksiz. Neticede düğünün yerini, saatini biliyorsunuz davetiye elinizde olsa ne olur olmasa ne olur? Yabancı değil ki bu teyze sonuçta. Anneniz size yakınmış ona elden verip sizinkini oraya bırakmaları da normal illa evinize gelip oturup o esnada mı vermeliydiler?
Kayınvaliden aranızdaki sorunu anlattıysa ondan yapmış olabilir. Bende kayınvalidem le tartışınca 7 sülalesi bana küsüyorTabii ki öyle bizde aile olarak vermiştik evli ciftlerinkini annelerini çağırıyorsak onlara vermiştik ama yani anneme vermesini ben çok garipsedim buraya sürekli geliyor kaynanamla buluşuyor kaynanama versin tuhafıma gitmezdi anneme vermesini garipsedim ben
Ben davetyeyi takmadım davetye konusu geçmeden ben tüm hazırlığımı yapıyordum elbise vs aldım zaten sadece annem çağırılmamışken anneme vermesi garipAy davetiye olsa ne olmasa ne? Buluttan nem kapmayin.
Aynen işte anlattı ve bana bir ara ufak çaplı laf sokmuştu ben ona yordum açıkcası belki bunlar olmazsa takılmazdım sonuçta ben kaç gün önceden hazırlığımı yapmaya başladım düğün içinKayınvaliden aranızdaki sorunu anlattıysa ondan yapmış olabilir. Bende kayınvalidem le tartışınca 7 sülalesi bana küsüyorbarışınca hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?