Yapılanı çok fazla yanlış buldum, artık gidesim de gelmedi

Elinde davetiyeler hali hazırda duruyordur, anneninkini verirken seninkini de vermiştir. Telaşta unutmayayım diye düşünmüştür vs vs.
Bu kadar ufak sorun bile edilmeyecek bir şey için insanlara terbiyesiz diye ithamda bulunuyorsanız, eş ailesi ile problemleriniz olması çok normal. Saraylarda mı yaşadınız, kraliyet soyundan mı geliyorsunuz ben bazı konulara ağzım açıkta kalacak kadar şaşırıyorum.

Annesine verilmemiş. Konu sahibi zaten annesi davet edilmemişken ona rağmen davetiyenin annesine verilmesine takılmış.

Annesine verilmemiş. Konu sahibi zaten annesi davet edilmemişken ona rağmen davetiyenin annesine verilmesine takılmış.
O şekilde yazmamış ilk mesajında bende ona göre yorum yaptım. Evet anne davetli değilse gözüne sokar gibi "sen gelme" demiş resmen. Ama yine de terbiyesizlik değilde düşüncesizlik diye yorumlamak gerekir.

esimin teyzesinin oglunun dugunu oldu geçtigimiz yil davetiyeyi nasil verdiler hatirlamiyorum bile.
sahi bu kadar detayci düsünmek yormuyormu sizi?
duğun telaşı sonuçta unutmuşlardır

Whatsap durumumda iş dolayısıyla tanıdıgım bir müşterim durum atmış. Durumda aynen şu sözler yazıyor.
''davetiye bastırmadık,özel olarak kimseye telefon açmadık, duyan gelsin sevdiklerimiz yanımızda olsun...''

çok takılacak şey değil yani..

Valla kuzen evlenecekse ben davetiye vermelerini bile beklemem açıkçası Netice yakınmışsınız. Aranızda mesafe olsa , nadir görüşseniz davetiye beklemeniz normal diyebilirdim. Ama zaten düğün olacağını biliyorsunuz. Dolayısıyla davetiyeyi anneme vermiş bana vermiş takılmazdım ben.

bi ara aşağa indiğimde teyzesi laf sokmuştu seni hiç göremiyoruz nerelerdesin diye bende evdeyim bir yere gittiğim yok demiştim ben ona yordum belki yanlış yormuş olabilir bilemiyorum ama garipsedim
Tamam annenizi düğüne çağırmayıp, sizin davetiyenizi ona vermesi ayıp olabilir biraz ama düşüncesiz sanırım. Ayrıca bu yukarda yazdığınızdan da sizin fazlasıyla alıngan olduğunuzu yada bu kadına taktığınızı düşünüyorum. Seni hiç göremiyoruz nerelerdesin lafından neden laf soktuğunu düşündünüz hemen? Asla laf soktuğu aklıma gelmez, fazla fesat düşünmüşsünüz.

Annenizin davetiyesini verirken sizinkini de ona verseydi sorun yoktu fakat davet edilmeyen birine davet edeceğin kişinin davetiyesini vermek çok ayıp olmuş bence.
Kötü niyetli olduğunu değil de düşünemediğini düşünüyorum.
Tabi düşünememek de bir bahane değil. İnsan biraz düşünceli yaşayacak. Ama olmuyor işte, bazı kişileri de öyle kabul etmek lazım

yiğen değil yeğen, davetye değil davetiye gereksiz yere gerginlik çıkartmaya yer arıyosunuz bunda büyütecek bir şey yok

ınsanın kuzenı kardes gıbıdır dugun sahıbı sayılırsınız dugununuz var davet edılmenızı beklememenız lazım
o davetıye nıye annenıze sız davet edılın dıye verılsın? annenıze vermısler gelmek ıstersenız buyrun dıye işte...sızı davetıyeyle cagırmalarına gerek mı var kuzen bu en basta gıdecek olanlardansınız zaten

Amcama davetiye vermezdim, versem bu ne la el miyiz biz derdi kesin. :)

Yeğen olarak da davetiye beklemem. Ama yazılmışsa da başkaları aracılığıyla değil doğrudan bana verilmesini isterdim. Bence düğün davetiyeleri kişilere teslim edilmeli, imkan yoksa da en azından aranıp durum açıklanmalı. Sizin durumunuzda bu işe girmeye hiç gerek yokmuş ama.

Bizde bu kadar yakın olanlardan davetiye beklenilmez. Ama annenize vermeyip sizin için vermesi saçma olmuş. Annenize verse de şu da kızının dese anlarım da. Belki de annenize verildi o anlamadı

ben sizin yerinizde olsam asla gitmem, eşimi de yollamam, annenize ve size büyük saygısızlık yapılmış resmen...arada bir çekememezlik filan var mı?

Tatlım eşinin teyzesi anneni düğüne cagirmiyor sen davetiyeyi dert ediyorsun bu ne kadar büyük saygısızlık birde annem ne alaka demişsin. Yahu selam verdiğin komsuna bile davetiye verirsin. Herhalde annenle bu kadinda sohbet etmistir.
Bana edit gerçekci gelmedi
Bir sey vermeyecgin birine baskasininkini de vermezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…