- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi maviisever
-
Annesine verilmemiş. Konu sahibi zaten annesi davet edilmemişken ona rağmen davetiyenin annesine verilmesine takılmış.Elinde davetiyeler hali hazırda duruyordur, anneninkini verirken seninkini de vermiştir. Telaşta unutmayayım diye düşünmüştür vs vs.
Bu kadar ufak sorun bile edilmeyecek bir şey için insanlara terbiyesiz diye ithamda bulunuyorsanız, eş ailesi ile problemleriniz olması çok normal. Saraylarda mı yaşadınız, kraliyet soyundan mı geliyorsunuz ben bazı konulara ağzım açıkta kalacak kadar şaşırıyorum.
O şekilde yazmamış ilk mesajında bende ona göre yorum yaptım. Evet anne davetli değilse gözüne sokar gibi "sen gelme" demiş resmen. Ama yine de terbiyesizlik değilde düşüncesizlik diye yorumlamak gerekir.Annesine verilmemiş. Konu sahibi zaten annesi davet edilmemişken ona rağmen davetiyenin annesine verilmesine takılmış.
Tamam annenizi düğüne çağırmayıp, sizin davetiyenizi ona vermesi ayıp olabilir biraz ama düşüncesiz sanırım. Ayrıca bu yukarda yazdığınızdan da sizin fazlasıyla alıngan olduğunuzu yada bu kadına taktığınızı düşünüyorum. Seni hiç göremiyoruz nerelerdesin lafından neden laf soktuğunu düşündünüz hemen? Asla laf soktuğu aklıma gelmez, fazla fesat düşünmüşsünüz.bi ara aşağa indiğimde teyzesi laf sokmuştu seni hiç göremiyoruz nerelerdesin diye bende evdeyim bir yere gittiğim yok demiştim ben ona yordum belki yanlış yormuş olabilir bilemiyorum ama garipsedim
yiğen değil yeğen, davetye değil davetiyeUmarım konu doğru yeredir...
Sizce sinir olmakta haklı mıyım? Sinirden ziyade fazla giribime gitti diyelim veya bozuldum falan ama garip karşıladım..
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ve kardeşinin yani eşimin teyzesinin düğünleri var önümüzde ki ay teyzeyle aynı yerlerde mahalede oturuyoruz ve genelde buraya gelir veya kaynanam gider... Konu şu ki düğün davetiyesini benim anneme vermiş. Annemlere benim evimden biraz daha yakın neymişte kaynanama vermeyi unutmuş bu yüzden anneme vermiş. Az önce annem söyledi haberin olsun bende diye şok oldum. Sonuçta üç dört el uzak biri değiliz eşim onun yiğeni veya oğlu verebilirdi eşime yani bu davranış çok garibime gitti. Düğünde çeyreğimi yarımımı isterim demek için eşimi arayabiliyor ve bu davranışı cidden garipsedim veya işleri düştüğü zaman eşimin yanınada gidiyorlar anneme vermelerini cidden garipsedim demem gibi uzak biri değiliz eşim onun yiğeni. Ben direk şeye yordum bi ara kaynanamlarla aramızda gerginlik vardı eşimle vs banada tavır almışlardı vs vs ben buna yordum ama yapılanı çok terbiyesizce buldum belki bir düğün davetyesi olabilir ama gidip anneme vermesi garip yani, ben gelin olabilirim ama eşim onun yiğeni...
Sizin yorumunuz ne?
AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUM YANLIŞ ANLAMALAR VAR ANNEME DAVETYE VERMEDİLER ANNEM ÇARILMADI SADECE BANA VERİLECEK DAVETYE ANNEME VERİLDİ BEN BUNA TAKILDIM DİĞER TÜRLÜ TAKILMAZDIM AMA ÇAĞIRMADIĞIN BİRİNE ÇAĞIRDIĞIN BİRİNİN DAVETYESİ VERİLMESİ SAÇMA
Tatlım eşinin teyzesi anneni düğüne cagirmiyor sen davetiyeyi dert ediyorsunYok bende öyle düşünüyorum hatta ben davetiye bile beklemiyorum elbisemi vs aldım hazırlık yapıyorum yani ama ben anneme vermesini çok fazla garip karşıladım anneme özel vermedi onlar için diye biliyorum yani onları çağırmadılar diye biliyorum ama yani yinede garip geldi bana. Oğlu sürekli eşimin peşinde o da verebilirdi. Ben tamamiyle anneme vermesini garipsedim ve ben ona yoruyorum o tartışma esnasında vs onlarda vardı ve bi ara aşağa indiğimde teyzesi laf sokmuştu seni hiç göremiyoruz nerelerdesin diye bende evdeyim bir yere gittiğim yok demiştim ben ona yordum belki yanlış yormuş olabilir bilemiyorum ama garipsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?