- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi Minimini22
-
Orda kart konusunu konusmustukBu konunuzda yeteri kadar yazılmıştı neler yapabileceğini diye hatırlıyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/maas-karti-sorunu-ve-anne
Haklısınız elbetteIş vereniniz size maaşınızdan 1lira dahi fazla veriyor mu?
Ben verenini gormedim.
Son kuruşuna kadar hak ederek, emek verip kendinizden feragat ederek elde ettiginiz bir şeyi (para, eşya, sevgi... aklınıza ne gelirse) başka birine haybeye bagışlamayı mantıklı buluyor musunuz sahiden?
Kendinize saygısızlık etmiş olmuyor musunuz sizce de?
Şu para mevzularını hiç sevmiyorum, sonu hep kötü oluyor.Iyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Kızlar kırmıyorum ama ben kırıliyorum
Bu durumda olan tek benmiyim acaba
Başlığı okuyunca başka bişey sandımIyi günler
Kısa süre önce arkadaşıma para verdim üstüne düşmedim fakat yine istedi vermedim
Trip atmakta
Maas kartım annem de uzlaşamadık ve kalbini kırmak istemedim konu açmıştım almadım
Alsam kırılacak aglicak bu kadar alıngan bu ara da başka geliri yok ve yılda 3 4 kere anca görür bekarım aynı ildeyiz
Aramaz sormaz
Iyi günler
Trip atmakta
Aramaz sormaz
Haklısınız elbette
Bu kişi her kim olursa yine geçerli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?