Yapışak eski sevgili

Hemsirecik

Afkurma🦴
Pro Üye
24 Mart 2019
12.717
57.920
598
Merhaba kızlar. O kadar sinirlerim bozukki şu anda cümlelerimi nasil toparlayacagim bilmiyorum. Eşimin eski sevgilisi evlenmemize rağmen pesini birakmadi. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor. Hastanede hemşire ordan buluyor sanırım numaralarımızı. Esimin koylusune borc vermis şizofren adam hapise girince esime dadanmış sen odeyeceksin diye. Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye. Şimdi ben napayim bu kızı herkesi aramis şizofren millette rahat bırak diyince ama seviyorum diyormus ya sabirr

Şikayet etsenize. Memurluğuna zarar gelir mi bilmiyorum ama ceza alırsa gelir diye düşünüyorum. İnsan gibi konuşunca anlamıyor bazıları. Tacizleri ve tanıkları belgeleyip şikayet edin.

Ruh hastası sapık.. Gidip şikayetci mi olsanız acaba? Belki korkar geri durur?

Şikayet etsenize. Memurluğuna zarar gelir mi bilmiyorum ama ceza alırsa gelir diye düşünüyorum. İnsan gibi konuşunca anlamıyor bazıları. Tacizleri ve tanıkları belgeleyip şikayet edin.
Eşim siliyor muhtemelen ama yengedeki mesajları aldım. O kadar bunalttiki hastaneye gidip ortaligi birbirine katasim var

Eşim siliyor muhtemelen ama yengedeki mesajları aldım. O kadar bunalttiki hastaneye gidip ortaligi birbirine katasim var
Eşinizin hat dökümünden de belli olur ne kadar aradığı. Yani o da kanıt sayılıyor. Operatörün sayfasından kendi hesabına girip bakarsınız. Hastaneye gidip haklıyken haksız duruma düşersiniz. Ama mahkeme falan açılırsa kadının çalıştığı hastaneye bildirirseniz belki onlar bu konuda bir şey yapabilirler. Tam emin değilim bazı konularda işten çıkarılanlar oluyor çünkü

Bu zaten yuz kızartıcı suç diye biliyorum ben. Bu kiz bu zekayla nasıl memur olmus hala şaşırıyorum ya allah bilir baska kimlere takti boyle manyak

Bende oyle düşünüyorum ama daha cok bulasir diyorlar gercekten manyak ya oyle boyle degil yani
Su bulanmadan durulmazmış.. Sakin olup sabırlı olun onun isteği evliliğinizin bozulması.. Hırs yapmış kendine keskin sirkede küpüne zarar.. Delil toplayıp gidip şikayet edin, emin ol belli bi yerden sonra vazgeçecektir.. Sakın iletişime geçme sen iletişime geçersen daha çok kudurur en güzeli muhataap olmadan şikayet etmek...

Ya bu kiz normal degilki dugun zamani kocami kaçırmayı bile planlamış gdhshsh. Normal olsa bende normal yoldan bir şeyler yapacağım ama yok yani allah dusmanin bile akillisini versin

aman bak sakın canım,bunu yapma. ne kalitenden ne de haklılığından ödün verme sakın.

şimdi anlamadığım, kim kime borç vermiş de senin eşinin ödemesini bekliyorlar?

eşinle aynı hastanede mi çalışıyor o kadın hala?

bence kesinlikle ilk iş idareye haber vermek olsun. eşine de söyle mesajları falan silmesin.

arama dökümünü çıkarın,bir daha size ulaşırsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.

eşin sert durmazsa daha çok devam eder bu kadın. olayın öznesi eşinse,sorunu çözecek olan da o.

neden mesajları siliyor mesela?

asla bire bir iletişime geçmesin o kadınla. sert durun, mutlaka geri adım atacaktır.

Benim eşim asker doguda görev yaparken tanıdık vasıtasıyla tanışmışlar, ayni memleketliler.
Borc meseleside bu kiz esimin uzaktan kuzenine borc veriyor 20 bin tl. Bu adamda belli bir kısmı ödemiş sonrada ceza evine girmiş. Bu manyakta tutturmus sen odeyeceksin senin akraban diyor. Boyle bir mantik olabilir mi ya ne alaka yani. Esimde ben görürsem olay çıkarırım diye siliyor bunun aramasini mesajını. Zaten cevap vermemis hicbirine buda kudurmus durdugu yerde

Sözüm meclisden dışarı ama bazı hemcinslerimizde ar hâyâ kalmamış artık arkadaşımın eşide evli bi bayanla uzun süre berabermiş yakalamış kadın 2 senelik evliymiş daha bide her hafta sonu iş var diye ikiside aynı işyerinde otele gidiyolarmış kadın ispatlı yakaladı bunları boşanıyo o kadınında kocasıını bulup yazmış anlatmış herşeyi adam inanmamış arkadaşıma neler saymış bu dünya nereye gidiyo anlam veremiyorum artık

Bizim çocuğumuz olmuyor, o da bosanmamizi bekliyor esimle evlenmek için. Unutmasin diye de boyle bahanelerle taciz ediyor surekli. Evli o unut diyenlerede benim umudum var diyormus

tamam canım o zaman sen de ki eşine

''canım sana söz veriyorum kafama eseni,ani bir fevrilikle herhangi bir şey yapmayacağım. ancak sen mesajları silersen bizim elimizdeki kanıt da silinmiş olur. bu yüzden silme,bu konuyu birlikte çözelim,benim sana güvenim tam,sen de bana güven olur mu? sakin kalacağım,sadece meselenin dışında bırakma beni'' de.

ve tabi ki de borcu siz ödemeyin. kadına git kime verdiysen borcu ondan iste,istiyorsan haciz işlemi başlat,borç bizim değil ne yaparsan yap diyin.

sakın geri adım atmayın. aman ha canım sakın ödemeyin olur mu?

Bizim çocuğumuz olmuyor, o da bosanmamizi bekliyor esimle evlenmek için. Unutmasin diye de boyle bahanelerle taciz ediyor surekli. Evli o unut diyenlerede benim umudum var diyormusar
Arsızlığın böylesi gerçekten utanç verici yazık kendilerini bukadar aşağılık etmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…