Yapışak eski sevgili

Bizim çocuğumuz olmuyor, o da bosanmamizi bekliyor esimle evlenmek için. Unutmasin diye de boyle bahanelerle taciz ediyor surekli. Evli o unut diyenlerede benim umudum var diyormus
:oha:

bu kadın takıntılı. kesinlikle psikolojisi bozuk!

şikayette bulunun canım! eşinin ailesine de söyle,asla açmasınlar telefonları, açarlarsa da aynı şeyi söylesinler birlik olup. bu kadına karşı kesinlikle sert durmanız lazım.

tamam canım o zaman sen de ki eşine

''canım sana söz veriyorum kafama eseni,ani bir fevrilikle herhangi bir şey yapmayacağım. ancak sen mesajları silersen bizim elimizdeki kanıt da silinmiş olur. bu yüzden silme,bu konuyu birlikte çözelim,benim sana güvenim tam,sen de bana güven olur mu? sakin kalacağım,sadece meselenin dışında bırakma beni'' de.

ve tabi ki de borcu siz ödemeyin. kadına git kime verdiysen borcu ondan iste,istiyorsan haciz işlemi başlat,borç bizim değil ne yaparsan yap diyin.

sakın geri adım atmayın. aman ha canım sakın ödemeyin olur mu?
O borcu zaten asla bize yıkamaz. Çünkü bize gelen bir para yok. Hukuken bir işlem baslatamaz sadece taciz eder durur boyle. 2 senedir pesimizde burada arkadaslari var surekli haber alıyor bizden her adimimizdan haberi var resmen. Psikolojim bozuldu cidden ya. Suan hasteneye gitmem cok zor benim 184 ü arasam fayda etmez mi?

Sözüm meclisden dışarı ama bazı hemcinslerimizde ar hâyâ kalmamış artık arkadaşımın eşide evli bi bayanla uzun süre berabermiş yakalamış kadın 2 senelik evliymiş daha bide her hafta sonu iş var diye ikiside aynı işyerinde otele gidiyolarmış kadın ispatlı yakaladı bunları boşanıyo o kadınında kocasıını bulup yazmış anlatmış herşeyi adam inanmamış arkadaşıma neler saymış bu dünya nereye gidiyo anlam veremiyorum artık
Şaşırma Otrera Otrera artık herkes herşeyi yapıyo malesef ne güven kaldı ne inanç ne saygı ne sevgi o yüzden hiç şaşırma öyle insanlar varki işte önünde arkanda sağında solunda gözün kulağın olacak

:oha:

bu kadın takıntılı. kesinlikle psikolojisi bozuk!

şikayette bulunun canım! eşinin ailesine de söyle,asla açmasınlar telefonları, açarlarsa da aynı şeyi söylesinler birlik olup. bu kadına karşı kesinlikle sert durmanız lazım.
İnanin herkes bıkmış baska baska numaradan arayip duruyor yaşıda büyük hani ergen de değil. Yarin aileyi toplayip konusalim diyorum ben gerekirse onun ailesine taşınsın konu. Tedavi ettirsinler bu kızı boyle biri hastanede calismamali bence

O borcu zaten asla bize yıkamaz. Çünkü bize gelen bir para yok. Hukuken bir işlem baslatamaz sadece taciz eder durur boyle. 2 senedir pesimizde burada arkadaslari var surekli haber alıyor bizden her adimimizdan haberi var resmen. Psikolojim bozuldu cidden ya. Suan hasteneye gitmem cok zor benim 184 ü arasam fayda etmez mi?
olabilir canım, veya faks numarasını bulabilirsen başhekimliğin,oraya faks da atabilirsin.
İnanin herkes bıkmış baska baska numaradan arayip duruyor yaşıda büyük hani ergen de değil. Yarin aileyi toplayip konusalim diyorum ben gerekirse onun ailesine taşınsın konu. Tedavi ettirsinler bu kızı boyle biri hastanede calismamali bence
kesinlikle , utanması yok madem,ailesi öğrensin o zaman. bence de.

Yerinizde olsam her seyden once savciliga suc duyurusunda bulunur, uzaklastirma karari cikartirdim. Ve bu belgelerle yonetime bildirim yapardim. Bu nasil gemi aziya almaktir? Tutundugu o umut neyse de gozlerinin onunde eriyip gitmesine vesile olup catirrrr catirrrrr keyfime bakardim.

Asla direkt muhatap olmayin. Ne sozlu, ne yazili. Allah sabir versin size.

Yerinizde olsam her seyden once savciliga suc duyurusunda bulunur, uzaklastirma karari cikartirdim. Ve bu belgelerle yonetime bildirim yapardim. Bu nasil gemi aziya almaktir? Tutundugu o umut neyse de gozlerinin onunde eriyip gitmesine vesile olup catirrrr catirrrrr keyfime bakardim.

Asla direkt muhatap olmayin. Ne sozlu, ne yazili. Allah sabir versin size.
O kadar bunaldim ki icimi bosaltmak istiyorum bu zamana kadar unutur bırakır dedik ama yok yani numarami alip beni takip etmesi o kadar huzursuz ediyorki bu olayda son damla oldu artık

Merhaba kızlar. O kadar sinirlerim bozukki şu anda cümlelerimi nasil toparlayacagim bilmiyorum. Eşimin eski sevgilisi evlenmemize rağmen pesini birakmadi. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor. Hastanede hemşire ordan buluyor sanırım numaralarımızı. Esimin koylusune borc vermis şizofren adam hapise girince esime dadanmış sen odeyeceksin diye. Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye. Şimdi ben napayim bu kızı herkesi aramis şizofren millette rahat bırak diyince ama seviyorum diyormus ya sabirr
Şikayet edin

Merhaba kızlar. O kadar sinirlerim bozukki şu anda cümlelerimi nasil toparlayacagim bilmiyorum. Eşimin eski sevgilisi evlenmemize rağmen pesini birakmadi. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor. Hastanede hemşire ordan buluyor sanırım numaralarımızı. Esimin koylusune borc vermis şizofren adam hapise girince esime dadanmış sen odeyeceksin diye. Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye. Şimdi ben napayim bu kızı herkesi aramis şizofren millette rahat bırak diyince ama seviyorum diyormus ya sabirr
Hemen ınsanların ekmegıyle oynama derdıne dusmeyın .Demekkı borç verecek kadar yakınlarmış .Hepsının adını nerden bılıp numaralarını alacak .Anne babası kolay mı okutuyor ?Bu kadar bilendıyse onunda vardır soyleyeceklerı.Kımse durduk yere bu kadar bılenmez.Meslegıyle aranızdakı husumetın ne ılgısı var?Ne kadar meraklısınız ınsanların ekmegı ıle oynamayA?Hem bırc para alıp cermemısler kadının kazancınadamı goz dıktınız?

aman bak sakın canım,bunu yapma. ne kalitenden ne de haklılığından ödün verme sakın.

şimdi anlamadığım, kim kime borç vermiş de senin eşinin ödemesini bekliyorlar?

eşinle aynı hastanede mi çalışıyor o kadın hala?

bence kesinlikle ilk iş idareye haber vermek olsun. eşine de söyle mesajları falan silmesin.

arama dökümünü çıkarın,bir daha size ulaşırsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.

eşin sert durmazsa daha çok devam eder bu kadın. olayın öznesi eşinse,sorunu çözecek olan da o.

neden mesajları siliyor mesela?

asla bire bir iletişime geçmesin o kadınla. sert durun, mutlaka geri adım atacaktır.
İşyerı ıle ne ılgısı var ?Neden ınsanların ekmegı ıle oynuyosunuz?

aman bak sakın canım,bunu yapma. ne kalitenden ne de haklılığından ödün verme sakın.

şimdi anlamadığım, kim kime borç vermiş de senin eşinin ödemesini bekliyorlar?

eşinle aynı hastanede mi çalışıyor o kadın hala?

bence kesinlikle ilk iş idareye haber vermek olsun. eşine de söyle mesajları falan silmesin.

arama dökümünü çıkarın,bir daha size ulaşırsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.

eşin sert durmazsa daha çok devam eder bu kadın. olayın öznesi eşinse,sorunu çözecek olan da o.

neden mesajları siliyor mesela?

asla bire bir iletişime geçmesin o kadınla. sert durun, mutlaka geri adım atacaktır.
Adamlara bırc vermıs numaralarını bılmedı gayet normal deılmı.Bu kadının kadına en buyuk dusmanlıgıdır.Kolay mı yetısıyor bir hemsıre ?

İşyerı ıle ne ılgısı var ?Neden ınsanların ekmegı ıle oynuyosunuz?
Sizce insanlara sapık gibi dadanıp, arayıp taciz eden ve birinin evliliğinin bitmesini bekleyecek kadar takıntılı olan birinin, kamuya açık ve primer olarak insanlarla temasta olduğu bir işte çalışması doğru mu??

Bu zihniyetteki birine ben sağlığımı emanet etmek istemem şahsen.

Adamlara bırc vermıs numaralarını bılmedı gayet normal deılmı.Bu kadının kadına en buyuk dusmanlıgıdır.Kolay mı yetısıyor bir hemsıre ?
Borcu konu sahibi veya eşine vermemiş. Dikkatli okuyun. Direkt borç verdiği kişiyle iletişime geçsin. Veya o kişinin ailesiyle.

konu sahibinin eşini platonik olarak seviyormuş, öyle yazılmış. Siz sakin kalır mıydınız?

Back
X