- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Hemsirecik
Siz bu kadar gerginken eşiniz napıyor ben onu merak ettim. Bırakın o halletsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinin kadina düsmanligimi yahu oburude kadin eski sevgilisinin esine dunyayi dar edende kadin ne alaka yahu gereksiz duyar kasmayin . Sizin esinizin eski sevgilisi sizle inatla irtibata gecse napardiniz acaba çok merak ettimAdamlara bırc vermıs numaralarını bılmedı gayet normal deılmı.Bu kadının kadına en buyuk dusmanlıgıdır.Kolay mı yetısıyor bir hemsıre ?
Olaylar konu sahibinin anlattığı gibiyse gayette ilgisi var. Başkasının yuvasiyla oynayanin ekmeği ile de oynanir. Kendi aptallik edip mesleğini dusunmuyorsa konu sahibi niye düşünsün?İşyerı ıle ne ılgısı var ?Neden ınsanların ekmegı ıle oynuyosunuz?
Borc verecek yakınsa gidip yine borc verdigi kisiden istesin parasini bizimle ne alakasi var?Hemen ınsanların ekmegıyle oynama derdıne dusmeyın .Demekkı borç verecek kadar yakınlarmış .Hepsının adını nerden bılıp numaralarını alacak .Anne babası kolay mı okutuyor ?Bu kadar bilendıyse onunda vardır soyleyeceklerı.Kımse durduk yere bu kadar bılenmez.Meslegıyle aranızdakı husumetın ne ılgısı var?Ne kadar meraklısınız ınsanların ekmegı ıle oynamayA?Hem bırc para alıp cermemısler kadının kazancınadamı goz dıktınız?
Kiz mesajinsa arıyorum açmıyor yazmış kendim okudumEşinin yüz vermediğinde emin misin. Adam ikili oynuyor olabilir mi?
Benden saklıyordu konuyu tesadüfen ogrendim eve gelince konuşacagimSiz bu kadar gerginken eşiniz napıyor ben onu merak ettim. Bırakın o halletsin.
Benim numaram babamin ustune ama bu kiz hastane kayıtlarindan ulasiyor bizim numaramizaSizin ve esinizin numaralarini değiştirin. Kendi adiniza almayin. Yani sikayet edilmesine ve durdurulmasina pek cok engelolduğu nu soyeldiginiz icin aklima bu fikir geldi.
Evet ama onunla bir alakam yokSizde mi hemşiresiniz.
Hayir biz evliydik. Esimin kuzeniyle, esimden önce tanismis.Kuzene borç verdiği dönemde eşinle beraberler miymiş? Yani eşinin bir şekilde aracı olmadığına eminiz di mi?
Ayni memleketliler kizla buluşup görüşmusler daha once. Surekli kiz bunlara bulaşıyormus aslında bana soylenmemis sadece huzurumuz kacmasin diye.Ilk sayfayi okudum sacma geldi saçma gelen konu değil ama tavırlar. Şikayet etmemek icin sanki ayak direniyor. Eğer kadin taciz ediyorsa eşiniz ve çevreniz rahatsız hissediyorsa suc duyurusunda bulunursunuz, mesajlar, aramalar varsa başka bişeyle ama daha cok bulaşır ( bundan daha çoğu nedir evinize gelip oturma mi), iftira atar(???? Ne iftirasi). Hep çevrenIz diyor böyle yapar , şöyle yapar cevreniz sizden daha cok vakıf sanirim olaya. Eğer varsa taciz , rahatsiz etme gider suç duyurusunda bulunursunuz. Böyle cok değişik eşiniz size anlatmamış zaten baska yerden duymuşsunuz . Varsa gerçketen boyle bir durum şikayet edilir. Iyi rahatsiz etsin , akrabaları arasın ama şikayet etmem iftira atar delil varsa ne olabilir, tabi onda baska deliller yoksa
Hayir kuzeni tanistirmis esimle. Adam dolandiriciydi içeri alindi zaten. Bu para olayi da biz evlendikten sonra oluyor. Ben kuzeninden hoslanmadigim icin pek görüsmuyordu evlendikten sonra yani parayla bizim alakamiz yokEski sevgili borç verdiği kişiyi eşiniz sayesinde mi tanımış? Ve o kişi bu kızdan neden borc istemis? 20 bin tl az bir para değil. Kız normal olmayabilirde. Ama ihtimaller mümkün. Eşiniz kızla görüşürken kuzene borç vermesi icin ikna etmişde olabilir. Belki eşiniz de paradan kâr sağladı.
Sema sen misin? Sensen 3 kere benim deİşyerı ıle ne ılgısı var ?Neden ınsanların ekmegı ıle oynuyosunuz?
İşyerı ıle ne ılgısı var ?Neden ınsanların ekmegı ıle oynuyosunuz?
Bu konuya bile muhalefet oluyorlar ya ayni kafadalar herhaldeHerkesin istediğinin evliliği ile oynaması normal değil mi? Allah korusun evlilikleri yıkılmış, boşu bosuna saçma şeylerle uğraşmışlar, yok yere huzurları kaçmış hiç bir önemi yok. Önemli olan ruh hastalarının ekmeği. Siz de haklısınız. Boyle insanların özellikle de sağlık sektöründe çalışmasi hepimiz için hayatı öneme sahip tabi :)
Abla sen kimsin kimlerdensin????Bencede yoksa niye bu kadar bılensın kadın .
Ben mesajlari kendi gozumle okudum o vermiyorsa o vericek diye bi akilli siz degilsinizYa arkadasım bi geçin ya
Kadın para vermiş eşine demek ki
Geri istiyor
Madem rahatsız eşin verir mahkemeye keser sesini
Niye yapmıyor bunu?
Bir sor kendine
Bu kadar saf olmayın ya biraz gözünüzü açın
Oda evli erkeklerden hoslaniyorsa demekkiAbla sen kimsin kimlerdensin????
Ben sana soru soruyorumBen mesajlari kendi gozumle okudum o vermiyorsa o vericek diye bi akilli siz degilsiniz
Ya böyle birşey için mesleğinden falan olmaz zatenHemen ınsanların ekmegıyle oynama derdıne dusmeyın .Demekkı borç verecek kadar yakınlarmış .Hepsının adını nerden bılıp numaralarını alacak .Anne babası kolay mı okutuyor ?Bu kadar bilendıyse onunda vardır soyleyeceklerı.Kımse durduk yere bu kadar bılenmez.Meslegıyle aranızdakı husumetın ne ılgısı var?Ne kadar meraklısınız ınsanların ekmegı ıle oynamayA?Hem bırc para alıp cermemısler kadının kazancınadamı goz dıktınız?