Yapışak eski sevgili

Kizlar simdi avukatla gorustum kişisel verilerin ihlali ve gorevi kotuye kullanmadan gorevinden ihrac edilebilir dedi. Surekli arayip mesaj attigi içinde polise şikayet edip dava açabilirsiniz dedi
Savcılığa gideceksiniz
Polise değil
Biliyordur eşin bunu cahil değil

Bende bunu söylemek istedim .hemen eşini savunmaya geçti bilmiyordum yeni öğrendim dedi
Oysa yazdıklarından belli kadın bayağıdır eşinin peşinde adam birşey yapmıyor sadece saklamaya çalışıyor
Msjları gördüm bir akıllı sen değilsin dedi bana ne diyebilirim ki
Ben uyarırım geçerim herkes kendi hayatından sorumludur
Ben bir erkeğin benim peşimi bırakmıyor o hasta falan demesine inanmam
Erkeklerin bahanesidir bu
Yüz vermeyene kimse yazmaz bu kadar basit

Benzer bir olay yaşadım, tek fark ben o zaman bekardım, evli değildim ve olayın kahramanı bir erkekti.

Yıllarca bıkmadan, usanmadan ta ki ben evleninceye kadar peşimdeydi. Ne yüz verdim ne de sevgili oldum. Ne zaman evlendim o zaman pesimi bıraktı.

Yanı bir erkek bunu yapıyorsa bir kadın da yapabilir.

Benzer bir olay yaşadım, tek fark ben o zaman bekardım, evli değildim ve olayın kahramanı bir erkekti.

Yıllarca bıkmadan, usanmadan ta ki ben evleninceye kadar peşimdeydi. Ne yüz verdim ne de sevgili oldum. Ne zaman evlendim o zaman pesimi bıraktı.

Inanmak istemiyorlar illa esimde acik arıyorlar ben baktim gördüm diyorum yok ne diyim daha basina gelmeyen anlamaz rabbim vermesin

Erkek farklı ama
Kadınlarda vardır illa ki böyle de çözüm belli
Savcılığa suç duyurusu o kadar basit
Büyütmeye gerek yokmuş
Ama şikayet etmemiş kocası

Inanmak istemiyorlar illa esimde acik arıyorlar ben baktim gördüm diyorum yok ne diyim daha basina gelmeyen anlamaz rabbim vermesin

Ben de o zaman şikayetçi olmamıştım mesela. Kendi hâline bırakmıştım. Karşımda normal biri yoktu çünkü. Platonik, kendi kendine takılan biri vardı. Ne laftan anladı ne bisi. Var böyle tipler. Eşinize de hak verdim karşısında normal biri yok gormezden gelmiş.

Tamam eşiniz size huzurunuz kaçmasın diye söylememiş de bu kadının tacizlerini daha kaç sene görmezden gelmeyi düşünüyordu sizce?
Eşiniz veya siz numara değiştirdiğinizde bu kadın her defasında ulaşabiliyorsa, bu görmezden gelinecek bir durum değildir.
Çünkü eşiniz siz huzursuz olmayın bahanesiyle o mesajları silerken, kadının size de mesaj atıp arayabileceğini düşünemedi mi sizce?
Hayır elbette düşündü ama o kadının sizi aramayacağından emin sanki.

. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor.Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye.
Eşinizi, ailesini, sülalesini arayıp rahatsız eden bu kadın sizi neden hiç aramadı sizce?

Arayip konuşayım dedim durdurdular esine iftira eder oda isinden olur diye cok aradayim gercekten ogrendigimden beri midem agriyor sinirden
Eşiniz iftiradan neden korksun ki sicili temiz olduktan sonra? İftira atmak yetmez bir de onu ispatlamak gerekir çünkü. Eşiniz ve ailesi neden korkuyor bu kadar?
Konuştuk tamam gidelim yarin dedi. Ben kavga etmeyelim diye sana demedim diyor
Kavga etmek mi? Sizin haberiniz olmadan sürekli mesajları, kayıtları siliyor. Ve bu şizofren, takık, manyak kadın sizi arayıp bir kez bile rahatsız etmedi öyle mi?

Bence mantığa oturmayan yerler var.

Eşinizi, ailesini, sülalesini arayıp rahatsız eden bu kadın sizi neden hiç aramadı sizce?

Eşiniz iftiradan neden korksun ki sicili temiz olduktan sonra? İftira atmak yetmez bir de onu ispatlamak gerekir çünkü. Eşiniz ve ailesi neden korkuyor bu kadar?

Kavga etmek mi? Sizin haberiniz olmadan sürekli mesajları, kayıtları siliyor. Ve bu şizofren, takık, manyak kadın sizi arayıp bir kez bile rahatsız etmedi öyle mi?

Bence mantığa oturmayan yerler var.
Beni arayip ne diyebilirki daha once ben ona ulastim korktu benden

Benim esim ugrasmaz umrunda degil benim kadar ince düşünmüyor sallamiyor olaylari. Ben rahatsiz oldum ve ağzının payını aldi simdide ozur mesajlari atiyor sikayet etme diye
Eşiniz umursamıyor iki kadın onun için kavga ediyor ohh egoya bak. Oda izliyor. 😂😂

Eşiniz umursamıyor iki kadın onun için kavga ediyor ohh egoya bak. Oda izliyor. 😂😂
Klasik erkek işte 🤷‍♀️ ben ona acik acik sordum bir sey varsa soyle ben sikayet edecegim diye, yok dedi kayitlardada kizin aramasi cevapsizlarda zaten konusma yok, biz rahatiz suan korkudan yalvaran taraf kız oldu kendide farkinda yaptiklarinin suc olduğunun

Esim sesini çıkarmiyor cunku sakin kaliyor ben oyle degilim
Hemşire hanım kadın korkak değil bu çok açık. Kişisel bilgileri bulup yasaları çiğnemekten çekinmeyen bir kadın sizden hiç korkmaz.

Back
X