Yapışak eski sevgili

Sen şu eşini karşına al
Hadi birlikte gidiyoruz savcılığa
Ben çekemem bunu
Bak sen kızıyorsun belki bana ama iyiliğün için söylüyorum
Şu kızı şikayet ettirin
Etmiyorsa bil ki eşin masum değil
Gelince konusacagiz zaten bu yapilanlar kimsenin yanina kalmayacak kimin sucu varsa ceksin cezasini

Merhaba kızlar. O kadar sinirlerim bozukki şu anda cümlelerimi nasil toparlayacagim bilmiyorum. Eşimin eski sevgilisi evlenmemize rağmen pesini birakmadi. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor. Hastanede hemşire ordan buluyor sanırım numaralarımızı. Esimin koylusune borc vermis şizofren adam hapise girince esime dadanmış sen odeyeceksin diye. Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye. Şimdi ben napayim bu kızı herkesi aramis şizofren millette rahat bırak diyince ama seviyorum diyormus ya sabirr

Şikayet edin. Savcılığa verin. Kendinizi yıpratırsınız bu şekilde devam ederse

Gitsin muhatabından istesin gereksiz. İnsan niye sevgilisinin akrabasina borç verir, vermeseymiş.
Eşinizle bir akrabalık var mi bu kizda uzaktan falan? Öyle tüm sülaleye yazmış.
Hayir akrabalik yok. Kuzenini önceden taniyordu ayni yerde memur olduklari icin. Esimlede tanistiran oydu zaten. Kizin sıkıntıları var yoksa düğünden kaçırma plani kurarmi manyak

Sen şu eşini karşına al
Hadi birlikte gidiyoruz savcılığa
Ben çekemem bunu
Bak sen kızıyorsun belki bana ama iyiliğün için söylüyorum
Şu kızı şikayet ettirin
Etmiyorsa bil ki eşin masum değil
Ben de sizin söylediğiniz şeyleri mantıklı buldum. Konu sahibi daha öncede rahatsız olduğunu söyledi. Adamın dur demesi gerekiyordu. Ya da yaptırım uygulaması adam napiyor cevap vermiyor aile huzuru için. Peki niye engellemiyor niye şikayet etmiyor. Konu sahibi bana kızmayın ama birşeyler yanlış. Eşiniz ilk mesajda bu kadını heryerden engellemesi lazım. Sizin rahatsız olduğunuzu biliyor. Birşeyler ters bu olayda.

Hayir akrabalik yok. Kuzenini önceden taniyordu ayni yerde memur olduklari icin. Esimlede tanistiran oydu zaten. Kizin sıkıntıları var yoksa düğünden kaçırma plani kurarmi manyak

Rica ediyorum şikayetçi olmayın. Toplum olarak böyle insanların yoksunluğunu çekiyoruz. Her yer akıllı dolu. Pandemiden sonra iyice artti. Lütfen şikayetçi olmayın:)

Ben de sizin söylediğiniz şeyleri mantıklı buldum. Konu sahibi daha öncede rahatsız olduğunu söyledi. Adamın dur demesi gerekiyordu. Ya da yaptırım uygulaması adam napiyor cevap vermiyor aile huzuru için. Peki niye engellemiyor niye şikayet etmiyor. Konu sahibi bana kızmayın ama birşeyler yanlış. Eşiniz ilk mesajda bu kadını heryerden engellemesi lazım. Sizin rahatsız olduğunuzu biliyor. Birşeyler ters bu olayda.
Baska numaradan arıyor ona ulasamasa baskasina ulasiyor

Engellemek yetmez
Mahkemeye verecek eşi üzülüyor
O ne yapıyor hiç

Baska numaradan arıyor ona ulasamasa baskasina ulasiyor
Ben kimsenin gerçek niyetini bilemem ama artık şikayetçi olmazsa eşiniz düşünün derim. Kimsenin eski sevgilisiyle uğraşmak için evlenmediniz. Başkasından uğraşıyor eşiniz tembihler herkesi telimi vermeyin diye uyarır. Yengeye de deyin engellesin. Eski sevgili bu kadarda aile içinde olmaz ki. Eşinizde numarasını değiştirsin . Gerçekten eşiniz iyi niyetiyse bu dediklerimi yapar. Eş ailesine de yazın kızın adını bile anmasınlar bütün tellerini engellesinler. Eğer bunu yapamicaklarsa sizin yüzünüze de bakmasınlar . Çok sinir olurum bu tarz durumlara ya. Eski sevgili niye sizin aile içinizde olur ya. Yenge de teli nasıl olur ya. Sizde istemiyorsunuz bu kızı. Eşinizde artık durdursun bu kızı. Sizede yazık insaf ya . Sizin başınıza gelse bir olay eşiniz bu kadar anlayışlı böyle davranır mıydı? Çok bile yüz vermişsiniz.

Bu kız eşinin eski sevgilisi hukukları olmuş hatta eşine dostuna para bile vermiş samimiyet varmış demek ki. O zaman manyak değil miydi? Ödesinler kızın parasını sizinle muhattap olmaz o zaman. Eşini düğünden kaçırma meselesini nereden duydun bilmiyorum ama sanki gırgır yapılmış gibi nasıl kaçırsın koca adamı? Niye senin kulağına gelmiş bu iş? Gerçekten çok çiğ durumlar var, sanki tek problem kızda değil gibi.

Engellemek yetmez
Mahkemeye verecek eşi üzülüyor
O ne yapıyor hiç
Bu konu sahibi daha öncede bir yorumunu okumuştum bu durumdan şikayetçiydi. Eski sevgili eşe ulaşmaya çalışıyordu. Ben konu sahibine üzülüyorum. Konu sahibinin eşide hiçbir şey yapmıyor. Bir erkek bir kızı engellemek isterse öyle güzel yapar ki. Konu sahibi gözünü aç artık. Birşeyler doğru değil. Seni üzmek istemiyoruz sadece hemcinsimizi uyarmak istiyoruz. Bize kızma lütfen.

Ben kimsenin gerçek niyetini bilemem ama artık şikayetçi olmazsa eşiniz düşünün derim. Kimsenin eski sevgilisiyle uğraşmak için evlenmediniz. Başkasından uğraşıyor eşiniz tembihler herkesi telimi vermeyin diye uyarır. Yengeye de deyin engellesin. Eski sevgili bu kadarda aile içinde olmaz ki. Eşinizde numarasını değiştirsin . Gerçekten eşiniz iyi niyetiyse bu dediklerimi yapar. Eş ailesine de yazın kızın adını bile anmasınlar bütün tellerini engellesinler. Eğer bunu yapamicaklarsa sizin yüzünüze de bakmasınlar . Çok sinir olurum bu tarz durumlara ya. Eski sevgili niye sizin aile içinizde olur ya. Yenge de teli nasıl olur ya. Sizde istemiyorsunuz bu kızı. Eşinizde artık durdursun bu kızı. Sizede yazık insaf ya . Sizin başınıza gelse bir olay eşiniz bu kadar anlayışlı böyle davranır mıydı? Çok bile yüz vermişsiniz.
Numara değiştirmek fayda degilki hastaneden cok kolay ulasiyor bilgilerimize esimin instagramina bile girmişti nasıl yaptiysa.ben eşimi anlamıyorum zaten neden bu zamana kadar sustu yengede kizin agzindan laf almaya calisiyor bir sey oldumu diye. Siz sanmayinki ben esime tepki gostermeyecegim o gelince zaten olay cikacak ben cidden bıktım bu kadar musallat olmasindan
Bu kız eşinin eski sevgilisi hukukları olmuş hatta eşine dostuna para bile vermiş samimiyet varmış demek ki. O zaman manyak değil miydi? Ödesinler kızın parasını sizinle muhattap olmaz o zaman. Eşini düğünden kaçırma meselesini nereden duydun bilmiyorum ama sanki gırgır yapılmış gibi nasıl kaçırsın koca adamı? Niye senin kulağına gelmiş bu iş? Gerçekten çok çiğ durumlar var, sanki tek problem kızda değil gibi.
Parayi biz almadik neden bizden istiyor konuyla alakamiz yokki. Adam eşimin kuzeni iceri girdi diye bize dadandi. Dugun zamani kayinpederimi aradi ordan biliyorum
Bu konu sahibi daha öncede bir yorumunu okumuştum bu durumdan şikayetçiydi. Eski sevgili eşe ulaşmaya çalışıyordu. Ben konu sahibine üzülüyorum. Konu sahibinin eşide hiçbir şey yapmıyor. Bir erkek bir kızı engellemek isterse öyle güzel yapar ki. Konu sahibi gözünü aç artık. Birşeyler doğru değil. Seni üzmek istemiyoruz sadece hemcinsimizi uyarmak istiyoruz. Bize kızma lütfen.
Evet o zaman kiza ulasmistim inkar etti senin kullanilmis kocanı ne yapayim dedi bana. Simdi mesajlarını okuyorum hala umudum var diyor

Eşi gerçekten bıktıysa bu olaylardan ve karısının üzüldüğünü görüyorsa dava acar ama adam eski sevgilisinin ilgisinden mutluysa ulaşılmak istenen erkeği oynuyorsa konu sahibine diyeceği şey saçmala hayatım böyle birşey için dava mi açılır?

Bizim çocuğumuz olmuyor, o da bosanmamizi bekliyor esimle evlenmek için. Unutmasin diye de boyle bahanelerle taciz ediyor surekli. Evli o unut diyenlerede benim umudum var diyormus
Allah belasını versin bu insanın ne demek çocuğunuz olmuyor diye umudum var deminden beri okuyorum en çok buna sinir oldum bela okumayı sevmem ama gerçekten Allah belasını versin böylelerin evlilik zaten çocuk olsa da olmasa da çok kutsal bi kurum Rabbim inşallah kendi derdine düşürsün onu da öyleleri de kendi bekar olduğu için bilmiyor tabi evliliğin ne kadar kutsal bişey olduğunu siz bence onun pisliğine hiç bulaşmayın yüz yüze gelmeyin kesinlikle o şahısla şikayet edin hukuki yönden uğraşın bende sağlıkçıyım hastane ortamında bi duyulursa zaten orda rahat vermezler ona başka yere gitse bile rahat vermezler gözü korkar bence onunda

Bende bunu söylemek istedim .hemen eşini savunmaya geçti bilmiyordum yeni öğrendim dedi
Oysa yazdıklarından belli kadın bayağıdır eşinin peşinde adam birşey yapmıyor sadece saklamaya çalışıyor
Msjları gördüm bir akıllı sen değilsin dedi bana ne diyebilirim ki
Ben uyarırım geçerim herkes kendi hayatından sorumludur
Ben bir erkeğin benim peşimi bırakmıyor o hasta falan demesine inanmam
Erkeklerin bahanesidir bu
Yüz vermeyene kimse yazmaz bu kadar basit

Back
X