Yapışak eski sevgili

Merhaba kızlar. O kadar sinirlerim bozukki şu anda cümlelerimi nasil toparlayacagim bilmiyorum. Eşimin eski sevgilisi evlenmemize rağmen pesini birakmadi. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor. Hastanede hemşire ordan buluyor sanırım numaralarımızı. Esimin koylusune borc vermis şizofren adam hapise girince esime dadanmış sen odeyeceksin diye. Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye. Şimdi ben napayim bu kızı herkesi aramis şizofren millette rahat bırak diyince ama seviyorum diyormus ya sabirr
Tek ve en temiz yolu mahkeme aşkoş...
Verecen mahkemeye artk gerisi gelir..
Çnkü anlamıo bu kadın laftan...
Enişteninde silmesi bi garip..
Ya hemsirecik bak kızacaksn biliyorm ama bu kadın böyle böyle yapıor çözüm bulalım vs demesi lazm..
Hiç olmadı msjları alıp kadının ailesine söyleyin yani 🙄

Tek ve en temiz yolu mahkeme aşkoş...
Verecen mahkemeye artk gerisi gelir..
Çnkü anlamıo bu kadın laftan...
Enişteninde silmesi bi garip..
Ya hemsirecik bak kızacaksn biliyorm ama bu kadın böyle böyle yapıor çözüm bulalım vs demesi lazm..
Hiç olmadı msjları alıp kadının ailesine söyleyin yani 🙄
Kadının ailesini bulsam zaten söyleyecegim, benimkide gamsız balus zaten onada kizdim adamin umrunda degil

Bu k
Olsa kiz neden soylemesin? Benim esimin hatası bu zamana kadar susmakti. Herkesi ayri ayri konusturdum kizda dahil. Oyle bir sey bilmeden tamam sen suçsuzsun sen suclusun demedim kimseye
Adının zaten kocanla gorusmuslugu olsa kocan cevap vermiş olsa emin ol bunu sana karşı kullanırdı da bak eşinde bana yazıyo sen hala neyin kafası dasin diye siz bosanin diye elinden geleni yapmaya çalıştı cunku

Bu k
Adının zaten kocanla gorusmuslugu olsa kocan cevap vermiş olsa emin ol bunu sana karşı kullanırdı da bak eşinde bana yazıyo sen hala neyin kafası dasin diye siz bosanin diye elinden geleni yapmaya çalıştı cunku
Aynen oyle zaten dediğim gibi telefon kayitlarinada baktim ben kendisi arayip durmus

Hastaneye gitmeyin.hastaneye şikayet etmeyin.özelde mi devlette mi bilmiyorum ama şonuçta iş ile ilgili bir durum değil..özel yaşantı ile ilgili..kurum müdürleri bence birşey yapamaz.hasta şikayeti ile gitseniz sonuç çıkabilirdi..en iyisi mahkemeye başvurun..

Hastaneye gitmeyin.hastaneye şikayet etmeyin.özelde mi devlette mi bilmiyorum ama şonuçta iş ile ilgili bir durum değil..özel yaşantı ile ilgili..kurum müdürleri bence birşey yapamaz.hasta şikayeti ile gitseniz sonuç çıkabilirdi..en iyisi mahkemeye başvurun..
Hastaneden bilgilerimi almis kişisel verileri ihlali soz konusu. Hastaneye gitmeyecegim şikayet hattiyla görüştüm gayette konunun ustunde duruldu

Gerekli yerlere sikayetimizi yaptik. Kiz kardesine ulasip anlattik olanlari oda ablasini koruyor ayni zihniyetteler. Allah ikisinede akil ve gurur versin. Yapilan hataları ölümüne savundular cok komikler bundan sonra onlarla hukuk mucadele edecek
Ayyy ne değişikler 🤢 hayırlısı olsun canım

Back
X