yapışıklık nedeniyle 2.histeroskopi için sizce bülent urman mı yücel karaman mı?acil

Çok geçmiş olsun 13 tane zor olmuştur bide açık ameliyat olması zorlamıştır mutlaka. Benim miyom Rahim dışında 3.5 cm etkileyecek yerde değil ama 1 yılda 1cm buyumuş ilaçların etkisiyle. Doktor bana hormon ilaçları alundıgı anlarda miyom farklı şeyler salgılayabiliyormuş hem tuplere bakılcak hemde farklı birşey var mı diye bakılacak . Karından yapılan tüm operasyonlarda yapışıklık oluyormuş buda beni korkutuyor ama yaptırmam gerekiyor çünkü ortada net bir sorunumda yok umarım faydası olur
Siz operasyonları kime yaptırdınız?? Çocıgunuz var mı?

Senin gönlün ferah olsun Laporoskopi çok kolay bi ameliyat... ben olsaydım ama önce en azından bi 15 gün soğan suyu denerdim myomu bu şekilde kaybolan var çünkü... ama 1 aydan fazla erteleme ameliyatı çünkü miyom çok çabuk büyüyen bişey :( Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 3 yıldır evliyim yaş 28 çocuğumda yok işte myomlardan dolayı 2 tane düşüğüm oldu... Şuan çocuk olsun çok istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder... Ben ameliyatlarımı Medipol MEga Üniversitesinde Prof. Dr. Gürkan Zorlu ya oldum... şimdi rahim filmi çektircem ve ne yapılcağına karar verilecek...

Cok memnun kaldım tupler kapaliydi ve yapisiklik vardi ve şuan bekliyorum ne olacak gebe kalabilirmiyim rabbim bilir hayirlisi

Insaallah Allah hayırlısını nasip etsin. Normal yollarla fazla uğraşmadan bebek sahibi olursunuz. Ben tup bebeğe Aralık'ta başladım embriyolar toplandı donduruldu sma su ana kadar transfer yapılamadı , ilk once sorunumuz rahim duvarı inceligiydi , zaten hersey rahim duvarının kalinlasmamasindan dolayı başladı once histereskopi yapıldı yapisiklik açıldı sonra hsg baktık ki yapisiklik açılmamış tekrar histereskopi tekrar hsg yine yapisiklik açılmamış yorum zaten' yarım rahim var ' oldu hsg sonucunda sonra rahim yarım mı tam mı anlamak icin bir de laparoskopi oldu sonuçta rahim tam ama yarısı yok denecek kadar yapışık :( simdi 3. Histereskopi icin bekliyorum biraz ara verdim :(

Insaallah Allah hayırlısını nasip etsin. Normal yollarla fazla uğraşmadan bebek sahibi olursunuz. Ben tup bebeğe Aralık'ta başladım embriyolar toplandı donduruldu sma su ana kadar transfer yapılamadı , ilk once sorunumuz rahim duvarı inceligiydi , zaten hersey rahim duvarının kalinlasmamasindan dolayı başladı once histereskopi yapıldı yapisiklik açıldı sonra hsg baktık ki yapisiklik açılmamış tekrar histereskopi tekrar hsg yine yapisiklik açılmamış yorum zaten' yarım rahim var ' oldu hsg sonucunda sonra rahim yarım mı tam mı anlamak icin bir de laparoskopi oldu sonuçta rahim tam ama yarısı yok denecek kadar yapışık :( simdi 3. Histereskopi icin bekliyorum biraz ara verdim :(

Rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda hayirli evlat nasib etsin inş 3 histereskopi olmadan bakmisin gebe kslmisin rabbim buyuk

Senin gönlün ferah olsun Laporoskopi çok kolay bi ameliyat... ben olsaydım ama önce en azından bi 15 gün soğan suyu denerdim myomu bu şekilde kaybolan var çünkü... ama 1 aydan fazla erteleme ameliyatı çünkü miyom çok çabuk büyüyen bişey :( Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 3 yıldır evliyim yaş 28 çocuğumda yok işte myomlardan dolayı 2 tane düşüğüm oldu... Şuan çocuk olsun çok istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder... Ben ameliyatlarımı Medipol MEga Üniversitesinde Prof. Dr. Gürkan Zorlu ya oldum... şimdi rahim filmi çektircem ve ne yapılcağına karar verilecek...

Insallah bir hasar olmadan atlatirim Bu islemi arastirdikca kafami iyice karisiyor, aslinda laparoskobiyi daha cok sebep arastirmak icin yapilacak sorun ne hala bilmiyoruz umarim hayirli sona ulasiriz.. Sogan suyunu onceleri cok defa ictim tekrar deneyim en azindan enfeksiyon azalir.
Sende hic umutsuz olma hamilelik yaşamışsın, sorunlarda kalkmış ortadan en yakın zamanda olur inşallah..

Insallah bir hasar olmadan atlatirim Bu islemi arastirdikca kafami iyice karisiyor, aslinda laparoskobiyi daha cok sebep arastirmak icin yapilacak sorun ne hala bilmiyoruz umarim hayirli sona ulasiriz.. Sogan suyunu onceleri cok defa ictim tekrar deneyim en azindan enfeksiyon azalir.
Sende hic umutsuz olma hamilelik yaşamışsın, sorunlarda kalkmış ortadan en yakın zamanda olur inşallah..

inşallahh olur gönlümüzdeki herşey.... seninde iyi haberlerini bekliyorum... bende yazıcam sonuçları...

merhaba snglblk bilgilerine çok ihtiyacım var bende septum var yücel karamana gitmeyi düşünüyorum. muayene oldun mu ne yapmalıyım

arkadaşlar ben 5 eylül de 2014te laporoskopi ve histeroskopi oldum Yücel Beye sonrasındada balon takıldı... 15 gün sonrada rahim filmi çektiricem tekrar yapışıklık olmuşmu onu görücekmişiz inşallah olmaz umarım ameliyat iyi sonuç verir... MEmorial de oldum arkadaşlar 9200 e yaptı ameliyatları çok yoruldum artık benim için dua edin Rabbim hepimizin gönlündekini versin

bastac arkadaşım inşallah dularım sizinle
benim sorum şu yücel bey memorial de mi yaptı ameliyatı. bende 13 eylülde bahçecide gürkan arıkan doktorum yapacak
.

arkadaşlar ameliyatı oldum çok şükür 13 ekimde oldum yanlışlıkla yazmışım. ameliyat çok şükür ii geçti
kesinlikle tavsiye ederim ...

arkadaşlar ameliyatı oldum çok şükür 13 ekimde oldum yanlışlıkla yazmışım. ameliyat çok şükür ii geçti
kesinlikle tavsiye ederim ...
geçmiş olsun nasılsın ne kadar a yaptırdın doktorun kimdi sanırım miyom ameliyatıydı cevaplarsan sevinirim

inşallahh olur gönlümüzdeki herşey.... seninde iyi haberlerini bekliyorum... bende yazıcam sonuçları...

ben histeroskopi ve laporoskopi oldum sonra hsg çektirdim rahmin yarısı yapışık çıktı dün tekrar histeroskopi oldum şimdi 2 ay sonrayı bekliyorum hayırlısı umarım sende iyisindir...

bastac arkadaşım inşallah dularım sizinle
benim sorum şu yücel bey memorial de mi yaptı ameliyatı. bende 13 eylülde bahçecide gürkan arıkan doktorum yapacak
.
Geçmiş olsunn çok sevindim ameliyatının iyi geçtiğine ben de Memorial de Yücel karamana ameliyat oldum hadi bakalım hepimiz gönlümüzdekini yaşarız inşallah

cnm burada yazamadıklarım oluyor istersen mail adresini ver oradan yazayım faydalı olacağını düşünüyorum . kimse kimsenin halinden anlamaz aynı durumu yaşayanlar dışında blgi alışverişinin iyi olacağını düşünüyorum

Herkese merhaba,çok ciddi bir rahim yapışıklığı sorunum var (rahim filminde rahimin yarısı görünmüyor),ilk histeroskopimi yapan dr açtım dedi ve östrojen tedavisi verdi ancak yine endometrium kalınlaşmayınca 2.histeroskopi şart dedi.fakat içime kurt düştü ve 4 profesöre gittim,4'ü de kullanılan aletin yanlış olduğunu,açtım dediği hiçbir yapışıklığı açmadığını söyledi,böylece artık tüp bebeğe başlayabileceğimi düşünürken yine başa döndüm.şu anda 2.histeroskopi için bülent urman (amerikan hastanesinde) ve yücel karaman arasında çok kararsızım.her ikisiyle de görüştüm ve ikisi de çok güven verdi ama daha derin bir araştırma yapınca histeroskopi yapanların da kendi içlerinde branşlaştığını gördüm.yücel bey'in laparoskopide ve rahimde perde yada yarım rahim vakalarının histeroskopisinde daha iyi olduğunu,bülent bey'in ise yapışıklıkta daha iyi olduğunu duydum.1 hafta sonra 2.histeroskopiyi olmam gerek ve hala karar veremedim ve çok zor durumdayım.nolur bildiklerinizi,duyduklarınızı benimle acil paylaşırsanız çok sevinirim:KK43: çok teşekkürler.

Slm ameliyat oldunuz mu şimdiki durumunuz nedir çok merak ediyorum bende çok operasyon geçirdim de rahmin hala yapışık lütfen cvp inşallah iyisinuzdir

canım benim yaşadıklarım okadar uzunki anlat anlat bitmez ben 2008 temmuzda kürtaj oldum hala uğraşıyorum ve benimde rahmimin tamamına yakın kısmı yapışıktı..ben hep ankarada dr a gittim aslen ankaralıyım ama konyada yaşıyorum..ilk amaliyatım histeroskopi oldu spiral takıldı 4 ay sonra spiral çıkarıldı ofis histeroskopi yapıldı rahim çok ii yapışıklık yok denildi 3 aya kadar hamile kalırsın dediler ben ondan sonra ilk ay geç adet oldum sonrasında hiç olamadım yaza geldiği için o dönem kendi dr um tatildeydi başka dr lara gittim sayısını bilmiyorum en son şu anki dr um ulturasyonla muane etti bi hiteroskopi yapalım dedi yine ofis rahmin durumunu görmek için..ben bana yapılan herşeyi dosyaya koymuştum onu gösterdiğimde sana bunlar yapılmışda nasıl şimdi bu haldesin dedi açılmamış yapışıklıkların dedi nese histeroskopi oldum sadece sağ tarafın 1 /3 ü açık dedi laparoskopi yapacam dedi ama çok ümitlenme açılmayabilirde dedi ben elimden geleni yapacağım dedi nese amaliyat oldum çok başarılı geçmiş tamamen açtım dedi tüplere kadar indim dedi tüpler açık dedi hemen bebek tedavisine başladık..1 sene olmadı tüp bebek denedik yine olmadı..benim adet miktarım çok azaldığı için ben şu anda yapışıklıktan şüpheleniyorum..kendi dr umda başkasına gitmemiştim hiç bu süre içinde ama artık o bana faydalı olamıyor diye düşünüyorum şu anda bıraktım tedaviyi..yazın yücel beye gitmeyi düşünüyorum mail attım cvp vermiş tedavi şeklini anlatmış..ama sonradan bi kaç kişi aklımı karıştırdı kararsızlığa düştüm..bu işleri her dr beceremiyor malesef çok ii karar vermek lazım yapışıklık hastaları zor sınıfa giriyor..öleki bazı dr lar uğraşmak bile istemiyor baştan kestirip atıyor..ben konyada yaşadığım için yücel beyle yüz yüze görüşemedim yazı beklemek zorundayım..şu anda ilaçları herşeyi bıraktım vucudumu çok rahatlamış hissediyorum..çok uzun süredir hep bişeyler yapılıyo o yüzden şimdilik dinlenmedeyim..dr araştırıyorum..inş hakkımızda hayırlısı olsun...
Aradan çok uzun zaman geçmiş şimdi neyaptin acaba yapışıklık ne durumda bende aynı derrteyimde bilgi verirmisiniz lütfen çok yoruldum artık iyi şeyler duymak istiyorum inşallah iyisinizdir

cnm burada yazamadıklarım oluyor istersen mail adresini ver oradan yazayım faydalı olacağını düşünüyorum . kimse kimsenin halinden anlamaz aynı durumu yaşayanlar dışında blgi alışverişinin iyi olacağını düşünüyorum

Cnm neyaptin biz senle görüsemedik sanırım sonra bana mail adresini yazarmisin göruselim

Back
X