- 26 Temmuz 2013
- 422
- 683
- 303
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
demek ki gorusmeyi seven bir aile, bunlarin modeli boyle.Eşim iki erkek kardeş.Kaynım nişanlı.Kv ile evliliğin ilk yılı problem yaşadığım için mesafeliyim.Bayramdan bayrama görüşüyoruz.Ancak kaynım nişanlandığından beri kv mi hiç görmediğim kadar gördüm.Kaynım ve eltim çalışmıyor.Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.1gün iznim var.Ancak kv ve eltim sürekli birşeyler çıkarıyor.Dünden önceki gün görüştük.Dün kvlere gidiyorlarmış.Bizi de çagırdılar.Biz yorgunuz diye gitmedik.Dönüşte geldiler.Bugünde kaynımın dogum günü.Pastayı bizimle kesmek istiyormuş.Benim eve gidip yemek yiyip hazırlanmam akşam 10 olur.Çok bunaldım.Ve bu aralar gerçekten dinlenemiyorum.Kv ye bayram harici gitmem.Ancak sürekli kahvaltıya oturmaya kvlere gidiyorlar.Ve bizi de çagırıyorlar.Eşim ben senin ailene böyle mi yapiyorum diyor.Ailemle sık görüşmüyoruz.Bugün akşam çagırdılar.Eşim seni sıkmak istemiyorum dedi.Gerçekten dinlenemiyorum ve çok sıkıldım.Evlenmeden bu şekilde.Evlenince ne olacak kimbilir
Kendi istediği kadar gitsin.Ama herseye bizide dahil ediyor.Gercekten anlamıyorum.Eşime direk söylüyorlar.O yüzden bende eşime gidemeyeceğimizi söyle diyorumgerçekten kv ile doğum günü olayı da garipmiş, hiç mi arkadaşları vs yok.
eşiniz söyleyemezse siz teklifleri reddedeceksiniz mecburen.
elti dışında herkes her şeyin farkında zaten samimiyetiniz belli kv ile. boşverin yormayın kendinizi bahane bulup reddedin.
kendisi isterse haftada 20 kez görüşsün.
İkisi de çalışmıyor.Kız kendi işini kurdu.İş olursa yapıyor.Kaynimda ona yardım ediyor.Kizin ailesine zaten yalan söylediler.Kaynimi herkes çalışıyor biliyorMustakbel yeni evliler çalışmıyormus, hangi akla hizmet evleniyorlar, merak ettim.
Eltini buraya yolla belliki kafasina vurulmasi gereken seyler var.
Sizin meselesinizde birsey yok kendiniz cozersiniz nasilsa.
Evet ama iş yerinden biri raporlu.Yarin onun yerinede derse gireceğim.12 saat çalışacağım yarın.Hiç dinlenememiş olacağımBu akşam ki kaynınızın doğumgünüymüş bence buna da kendinizi zorlayıp gidin. Orda sürekli çok yorulduğunuzu çalıştığınız için çok vaktiniz kalmadığını falan belirtin onlar anlarlar bundan sonra ki davetlerinde hiç birine gitmezsiniz araya mesafe koyarsınız kendi canınız istediği davetlere gidersiniz
Maalesef bana denk geldi o dademek ki gorusmeyi seven bir aile, bunlarin modeli boyle.
Etmiyoruz ama gene birsey çıkarıyor oHer davet edildiğinizde kabul etmeyin? Müsait değiliz, yorgunum, evde yapmam gereken işler var gelemeyiz vs.
Hayır dershanedeyimKolejde öğretmen misiniz.
Evlenince bunları yapmayacakEşim iki erkek kardeş.Kaynım nişanlı.Kv ile evliliğin ilk yılı problem yaşadığım için mesafeliyim.Bayramdan bayrama görüşüyoruz.Ancak kaynım nişanlandığından beri kv mi hiç görmediğim kadar gördüm.Kaynım ve eltim çalışmıyor.Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.1gün iznim var.Ancak kv ve eltim sürekli birşeyler çıkarıyor.Dünden önceki gün görüştük.Dün kvlere gidiyorlarmış.Bizi de çagırdılar.Biz yorgunuz diye gitmedik.Dönüşte geldiler.Bugünde kaynımın dogum günü.Pastayı bizimle kesmek istiyormuş.Benim eve gidip yemek yiyip hazırlanmam akşam 10 olur.Çok bunaldım.Ve bu aralar gerçekten dinlenemiyorum.Kv ye bayram harici gitmem.Ancak sürekli kahvaltıya oturmaya kvlere gidiyorlar.Ve bizi de çagırıyorlar.Eşim ben senin ailene böyle mi yapiyorum diyor.Ailemle sık görüşmüyoruz.Bugün akşam çagırdılar.Eşim seni sıkmak istemiyorum dedi.Gerçekten dinlenemiyorum ve çok sıkıldım.Evlenmeden bu şekilde.Evlenince ne olacak kimbilir
Aa gecen gun kayin ailem dunurlerine yalan soyleyecek diyen uye siz misiniz?İkisi de çalışmıyor.Kız kendi işini kurdu.İş olursa yapıyor.Kaynimda ona yardım ediyor.Kizin ailesine zaten yalan söylediler.Kaynimi herkes çalışıyor biliyor
Nasıl yani.Daha beter olacakEvlenince bunları yapmayacak
Hayır.Benim konuları biliyorlar.Çalışmayan kaynim var.Kızın babası hariç herkes çalışmadığını biliyor.Ama herkes normal karşılıyor.Aa gecen gun kayin ailem dunurlerine yalan soyleyecek diyen uye siz misiniz?
Allah yardımcıniz olsun.Hayır dershanedeyim
Allah once eltinize sonra da eltinizin ailesine akil fikir versin.Hayır.Benim konuları biliyorlar.Çalışmayan kaynim var.Kızın babası hariç herkes çalışmadığını biliyor.Ama herkes normal karşılıyor.
KııııızYemegide sizde yeriz diyin hem yemekle ugrasmazsin hem bedavaya gelirhemde bakarki yemekte yiyolar daha cagirmazlar
Amin sagolun.İnşalallah atanirim gideriz de rahat bırakırlar biziAllah yardımcıniz olsun.
Aminn sagolunAllah once eltinize sonra da eltinizin ailesine akil fikir versin.
Size de sabir versin
İnsaAllahAmin sagolun.İnşalallah atanirim gideriz de rahat bırakırlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?