- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Gerçekten çok doğru.Çalisinca eve gelip uzanmak istiyorum.Sürekli bir arada olunca dinlenmeden ise gidiyorumEsinizle acikca konuşun
Her gün annemler çağırsa gidebilir misin, bunca yoğunluk icinde ve dinlenmeden diye sorun
Olaya erkekler esim ailemi istemiyor diye kisisel bakiyor ama olayin bu olmadığını, yorgun olduğunuzu ve yalnız kalmaya, dinlenmeye ya da eşinizle basbasa kalma ihtiyaciniz oldugunu söyleyin. Esiniz belli ki hayır diyebilen biri değil, ona evliliginizin sınırlarını olduğunu ve kök ailelerin evliliginizin dışında kalmasi gerektigini anlatın.
Bu arada elti ve kayniniz çalışmıyormus tabii ki bos vakitleri cok. Şahsen calisan insanlar olarak yoruluyoruz, bazen kendimize vakit ayirmak bile zor oluyorken bir de baskalarini eylemeye calismak psikolojik acidan da yorucu
Hamile kalır derken beraber mi yaşıyorlarOrtak olan aracı satalım demiş eşim.Kv düğün zamanı lazım olur demiş.Ama satılmaz sanmıyorum.Kvler bana 10 ar gram bilezik taktı.Bizde 10 gram takacağız kaynima.Tahmini Ağustos eylülde yaparlar düğün.Kizin annesi aşırı baskı yapıyor.Sanirim hamile kalır diye
Sürekli içli dışlı olmayın zamanla sorun çıkar düşman olursunuz , artık huzurunda kaçar eşinle aranda açılır . Mevzuu senin ailen benim ailem konusuna geldimi eşinle aran açılır . En güzel şey mesafeli olmakEşim iki erkek kardeş.Kaynım nişanlı.Kv ile evliliğin ilk yılı problem yaşadığım için mesafeliyim.Bayramdan bayrama görüşüyoruz.Ancak kaynım nişanlandığından beri kv mi hiç görmediğim kadar gördüm.Kaynım ve eltim çalışmıyor.Eşim ve ben yogun çalışıyoruz.1gün iznim var.Ancak kv ve eltim sürekli birşeyler çıkarıyor.Dünden önceki gün görüştük.Dün kvlere gidiyorlarmış.Bizi de çagırdılar.Biz yorgunuz diye gitmedik.Dönüşte geldiler.Bugünde kaynımın dogum günü.Pastayı bizimle kesmek istiyormuş.Benim eve gidip yemek yiyip hazırlanmam akşam 10 olur.Çok bunaldım.Ve bu aralar gerçekten dinlenemiyorum.Kv ye bayram harici gitmem.Ancak sürekli kahvaltıya oturmaya kvlere gidiyorlar.Ve bizi de çagırıyorlar.Eşim ben senin ailene böyle mi yapiyorum diyor.Ailemle sık görüşmüyoruz.Bugün akşam çagırdılar.Eşim seni sıkmak istemiyorum dedi.Gerçekten dinlenemiyorum ve çok sıkıldım.Evlenmeden bu şekilde.Evlenince ne olacak kimbilir
Şu meşhur babaanne arabasıydı demi
Aman Allahım yine konu arabaya gelmiş . Ne araba beee. Merak ettim konu sahibi araba hala eşinin ailesinde mi
Evet.Babasi bilmiyorHamile kalır derken beraber mi yaşıyorlar
Ben mesafeli olduktan sonra rahat etmeye başladım.Eltim sık görüşmeyi seviyor.Kvlere gittikçe bizi de çagiriyorlarSürekli içli dışlı olmayın zamanla sorun çıkar düşman olursunuz , artık huzurunda kaçar eşinle aranda açılır . Mevzuu senin ailen benim ailem konusuna geldimi eşinle aran açılır . En güzel şey mesafeli olmak
Eltimin numarası yok.Ama bunlar evlendikten sonra ailecek kahvaltı edelim bahanesi ile sürekli çağıracak.Dedigin gibi ben eltiye numarami vereyim .Beni arasın direkKayinvalideniz eltiyi fırsat bilip cagirttiriyor gibi geldi bana . Eltinize bundan sonra eşimle değil bana yazarsan müsait olup olmadığımızı söylerim . çalışınca yorgun oluyoruz gibi şeyler söyleyin bence
Evet kaynim kullanıyor.Kvler bilezik falan yapmış.Arabanin satılmasına gerek yokmuş. Siz olsanız naparsinizAman Allahım yine konu arabaya gelmiş . Ne araba beee. Merak ettim konu sahibi araba hala eşinin ailesinde mi
O gidiyor diye sizde gitmek zorunda değilsiniz çok düşüncesiz davranıyor ,siz işten yorgun gelince düşünmüyor hiç yorgunmu değilmi diye . Bi kerede sert dille xevaplayın bi daha çağırmaz siziBen mesafeli olduktan sonra rahat etmeye başladım.Eltim sık görüşmeyi seviyor.Kvlere gittikçe bizi de çagiriyorlar
Bunlar sıkı fıkı olmaya çalışıyor.İşte bu nedenle yapışkan elti oluyor gormiyim ömrümce görümce oluyor yok cadı kaynana oluyor şarkısı bile çıkıyorne gerek varya kendim hakkında böyle cümleler kurduracagim mesafe ne güzel içten gelen sevgi güzel arayıp görüşmek içten gelirse güzel....eşimle ilişkim bozulmasin diye görüşmek ne kadar samimiyetsiz yani bunu anlasa zaten karşılıklı insanlar herşey yoluna girecek
İftar,doğum günü kahvaltı... bitmiyor çagirmalar.Kv de bunu fırsat biliyor.Cunku bayram harici hayatta gitmiyorumArada nikah olmadığı için eltiniz değil bu arada.
Açıkça söylerdim. "Çalışan insanım, eve zor atıyorum kendimi. İcabet edemeyeceğim"
Doğum günü olduğu için giderdim bu seferlik ama diğer oturmalara asla.
Doğum gününe aç gideceğiniz için önden haber salın. "Karnımız aç, bize de yemek ayırın"
İnşallah geçer hevesi.Ama kv mi kötü alistiriyor.Bende yeni evliyken kvye giderken kendimi zorunlu hissederdimYerinizde olmuş olsaydım, daveti için teşekkür eder ancak iş çıkışı gerçekten yorgun olduğumu biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğunu belirtirdim.. Bir daha ki sefere de rahatsızım biraz derdim ve oda anlardı sanıyorum..
Ayrıca yeni heves ediyor merak etmeyin, yakında hevesi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?