Yok hayır hiç söylemedim.Ayıp olacağını düşünmüyorum.Çünkü sürekli kvye gidiyorlar.Oraya çağırıyorlar.Ben zaten kvye gitmiyorum.Normalde kvye haftada bir giderlerdi.Bizi çagirmazlardı.Nişan sonrası her gittiklerinde çağırıyorlar.Ve daha sık gidiyorlar.Haftada 3 4gün gibi.
Daha önce bizim kv ile sorun yaşama sebebimizin biri eşimi servis şoförü gibi kullanıp komşu işlerine,akraba işlerine koşturmasıydi.Geçen günlerde eşim babasına bir reçel tarzı almış.Kv gidip komşuya anlatmış.Eşimin aldığı yer uzak bir yerde.Tesadüf denk gelmiş.Kv nin komşular bize de alsın demiş.3 4hafta geçti,eşim alamadı.O tarafa işi düşmedi.Bayramda eltimle denk geldik.Alamadigimizi söyledik.Eltim hemen ben alırım dedi.Ama evlenince bu almalar bitmeyecek bilmiyor

Ben evleneli 7 bayram gördüm.7 bayramda ne kvlere ne annemlere kahvaltıya gitmedim.Eltimler sabah erkenden kvlere kahvaltıya gitmiş.Bizide çağırdılar.Gitmedik.Eşimde ben olmadan gitmiyor.
Ben evlenince kv beni sık boğaz çok etti.Maaşı Ödemeler faturalar gelen giden herşeyi bilmek ve yönetmek istiyordu.Hergün arardı,sürekli çağırırdi. Ben mesafemi zor koydum.Gitmeyince laf sokardı.Ama şimdi kız başına geleceği bilmiyor.Kv gitmelere asla doymaz.Ben başa dönmek istemiyorum.Kv evi hariç başka yerde tamam görüşelim.Ama gene kv ye bayramdan bayrama gitmek istiyorum.Kv bunu fırsat bilip herseyde bizide çağırıyor.Gitmeme sebebimin başka sebepleri de var.