Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

Hi? Ne? Nolmus diye actim gozumu yeminlen dalmisim.biyolojik olarak nasil kurduysam kendimi 2.15te uyandim ama gel gorki 3 sayfa mesaji 5 dakka okudum.aslan eniste be yuzumuzu kara cikarmadi.kizimizi uzmedi.bi uyurumki simdi ahey aheyy!!burda testere senaristi bi arkadas vardi gidemedim geriye o sirpinyiya bi tane o arkadastan gonderiyor hepinizii opuyorum

ben d e seni öpüyorum.

Testere değilde ben pıçaklıyodum selfie çekiyodum onu mu diyosun

kız uykulu gıbı okudum senın mesajını hahayt =))

Sorunun cozulmesine sevindim..yalnız eski sevgili sakat bir tip hersey beklenir dikkat et...bir de şikayet etmeseniz bile kayıtları saklı tutun ne olur ne olmaz..

Oh sevindim çözülmesine. Ben de böyle tahmin etmiştim hatun psikopat. Sen sevgilinin günahını alma. Tamam haddinden fazla yakışıklı ve kültürlü olabilir ama yapma

Bu çocuk adam gibi adam bir önceki anne sorunlu konunda bu cocuğun arkasında durmuştum valla bu çocuğu sakın kaçırma ve bu pislik kız için sakın üzme artık bu kız zaten sizi yıpratmak istiyor izin verme dilerim ömrün boyunca huzurlu mutlu olursun bu delikanlı Norveçle :) bu adam seni seviyor ilişkisine sahip çıkıyor demekki senin anne ne karşı onu korumanıda hak ediyor tekrar tekrar Allah tamamına erdirsin inşallah diyorum mutluluk haberlerini sürekli paylaş bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…