- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Ya ne diyim ki kız mesajın sonlarına doğru coşmuş,sen de beni anladın sanırım.Bence cevap yaz ama olgun bir mesaj o nasıl oluyor ben de anlamadım ama :) anladın sen
Kültür farkıyla ne alakası var ki ya,mesajda buraya yazamayacağım şeyler de yazmış ne yazayım ben bu kıza acaba erkek arkadaşım mı umut verdi buna?!Karsindaki normal bi kiz degil takintili bi manyak.net.erkek arkadasinla konus rest ceksin ya da mesaji sen cevapla.arayip oyle kavga etme.erkek arkadasin gercekten arkadasca cevap vermis olabilir onlarin kulturleri farkli.adamcagiza patlatma kabagi:)
kız üşenmemiş 5sayfa mesaj yazmış ya,silsem de olmaz nasıl bir yol izlicem sinirden ellerim titriyor.Benim eski sevgilimin de böyle rezil bi eski sevgilisi vardı. Arkadaş kalmislar güya birlikte olduğun insanla nasıl kanka oluyorsan sanki . Ben sonunda dayanamadim kıza neler neler dedim ne küfürler ooooo çirkeflik yaptım yani ama 2,5 sene sabretmistim sonra beni haksız çıkardılar. O yüzden çok politik cümleler kurmalisin
Nasıl müdahale etmeyeyim ya,kesin biliyor beni hiç görmedi mi görmemezlikten gelmiş resmen.Oyy durum vahim yani. Şimdilik müdahale etmesen mi acaba?
Ya ben biliyorum o titremeyi. Rezil bir şey . Umut vermemistir bi sakin olkız üşenmemiş 5sayfa mesaj yazmış ya,silsem de olmaz nasıl bir yol izlicem sinirden ellerim titriyor.
Sevgili olduktan sonra arkadas kalmak var bicok kulturde o anlamda soyledim.1 yildir gorusmuyoruz demis mesajda kiz adam nerden umut versin.kurma oyle belliki kizin halt yemesi.basina vurmus.erkek arkadasinin agzindan cevap yaz bence.baktiniz aynen manyak devam ediyo sen mudahale edersinKültür farkıyla ne alakası var ki ya,mesajda buraya yazamayacağım şeyler de yazmış ne yazayım ben bu kıza acaba erkek arkadaşım mı umut verdi buna?!
Ya daha dün bu konuda tartıştık ama kız çok aşırıya gitmiş yani +18 takılmış mesajda.Erkek arkadaşın nasıl biri ? Kızar mi sana cevap versen. Ya ona kalsa haklı olarak çok sert yazmaz. Biz de eski sevgililerimize yazamayiz sanırım .bence bu işi ona birakmamalisin. Sen yaz derim ben .ben ... nin sevgilisiyim gerçekten huzursuz olmaya başladık lütfen rahatsız etmeyin gibi soft cevap yoluna gitmelisin ilk adımda .
ya mesajı hiç arkadaşça değil son iki sayfa fantezii yapmış resmen..Sevgili olduktan sonra arkadas kalmak var bicok kulturde o anlamda soyledim.1 yildir gorusmuyoruz demis mesajda kiz adam nerden umut versin.kurma oyle belliki kizin halt yemesi.basina vurmus.erkek arkadasinin agzindan cevap yaz bence.baktiniz aynen manyak devam ediyo sen mudahale edersin
öyle yazıcam sanırım.Ya ben biliyorum o titremeyi. Rezil bir şey . Umut vermemistir bi sakin ol
. Ben sevgilisiyim diye bi giriş yap bakalım
kıza mesaj atarsam erkek arkadaşım kızabilir de.onun telefonu çünkü..Bence kavga etmeden, çirkinleşmeden kıza mesaj at. Sonra da erkek arkadaşınla konuş, irtibatı kessin.
Son ayrıldığım adamın eski sevgilisi de bana böyle dediii. Kadın 39 yaşında düşün .yazmışti ki ne sevisiyoduk hatırlıyor musun ben sevgilisiyim dedim yok o şu pozisyonda iyidir yok bilmem ne ya ne rezillik. Dur şimdi önce erkek arkadasin gibi yaz. Hayatımda biri var görüşmek istemiyorum deYa daha dün bu konuda tartıştık ama kız çok aşırıya gitmiş yani +18 takılmış mesajda.Bu kızın ingilizcesi nasıl bilmiyorum hiç..
bilmiyorum ya kızın üslubu çok çirkin nasıl sinir oldumm allahım.bendede benzeri bişe olmuştu ama tabi sevgilide iş bitiyo ben hiiç oralı olmadım:)) yani eşime (ozaman sevgilimdi)çaktırmadım gizliden krizlere girdim :)kızlada muhatap olmadım sadece eşime beni sakın yüz göz etme dedim ve konu kapandı yani bazı kadınlarda sevgili elden gidip başkasıyla evlilik yolunda ilerliyosa eyvah naaptım ben telaşına giriyolar :) adam seni seviyosa ve sende eminsen hiiiç takma havanı at kendini küçük düşürme derim ben....
başka yerden ulaşırsa sevgilime ben suçlu duruma düşmem mi?Evet arkadaş haklı önce sevgilinin ağzından yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?