- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40

selamlar arkadaslar.
Hayat felsefem beni uzen,arkamdan konuştuğunu ispatladigim, bana zarar veren insanlarla iliskimi.kesmek ustune.
N.Ş.A. da bu tarz insanlarla tik.diye muhabbetimi kesiyorum . Ama bir kadın var akrabam. Kadın anlamıyor. Telefonunu açmadım. Ya sırf insanlarin özel hayatı hakkında benden bilgi almak için,benim hakkımda hayatim nasıl hakkinda.bilgi alıp ona buna anlatmak icin.ariyor... watsapta c.içi görmüş beni hemen yazmaya başladı. aradım sanırım müsait değildin vs. ben de hastayim dedim ki hastayım boğazım agriyo . dedim ki çocuklara bakmam lazım dedim iyi ben seni ararım diyor hala. aramıyorummm,acmiyorum,mesajlarına ilgisiz yazıyorum anlamıyor.
Yani asıl isteğim içimdekini demek, sen arkamdan şunu şunu demişsin demek ama anlayacak biri değil. Oturur ağlar maglar ajitasyonla büyüklerimizi üzer .
Ne yapayım ben yaa . akraba yaa kadın an-la-mi-yor yaa illa iletişim halinde olacak. İnsanda gurur olur ya.
Dedikodu yapmasaydı arkamdan ya da yapıyorsa da yüzüme gülmesin normal davransın gıcık davransın, göründüğü gibi olsun ya da olduğu gibi görünsün. . .

ararsa açıp laylaylom konuşayım mi hiç acmamaya devam mı edeyim bilemedim? ????