Yapmacık İnsanlar ( eş ailesi)

ankamaras11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
48
29
3
31
4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Eş ailesi çok yapmacık samimiyetsiz eltim ve görümcem geldi şehir dışından
Hep birlikte pikniğe gidildi ( eşimi kıramadım gittim)
Neyse her şey sorunsuz hazır kaynımla görümcem birbirine bakıp gülmeler ( beni kastederek)
Pek anlaştığımız söylenemez
Kendi aralarında konuşmalar
İster istemez gerildim
Eşime anlatıyorum onlar iyi niyetli hiç art niyetleri yok
Sorun zaten brda başlıyor
Ben bu insanlardan çok gerilmeye başldım
Sice nasıl bi yol izleyim
Tüm ipleri koparsam eşim çok üzülevek

Alıngan biri misiniz yaşlar mi cok küçük biz bunu ortaokulda yapardıkta.
Anlayamiyorum pikniğe gidiliyor ailecek sevmeyebilirsiniz ama hepiniz yetişkin insanlar olarak vay bana bakıp güldü yan bakti düz yatti bana güldü ne biliyim eitim kaynim bana gülse ne olur gülmese ne olur neden bu kadar önemli cidden anlamadigim için soruyorum.

Bakıp bakıp gülsünler deli deli. Çocuk gibi ne saçma hareketler. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Yapın eşinizle pikniğinizi, ters bir şey söyleyen olursa yapıştırın cevabı geçin. İnsanlara takılmayın bu kadar.

Alıngan biri misiniz yaşlar mi cok küçük biz bunu ortaokulda yapardıkta.
Anlayamiyorum pikniğe gidiliyor ailecek sevmeyebilirsiniz ama hepiniz yetişkin insanlar olarak vay bana bakıp güldü yan bakti düz yatti bana güldü ne biliyim eitim kaynim bana gülse ne olur gülmese ne olur neden bu kadar önemli cidden anlamadigim için soruyorum.
Uzun ızadıya yazmadım sorunları bunun gibi bir sürü sey arkamdan dedikodumu yaptıklarını duydum bi kaç defa

E kiskanclar iste bunu genelde kiskanc insanlar yapar ,hayirdir bana bakarak bu neyin keyfi diye sorsana aa ama dudaklarina hafif bir tebessum kondurmayi unutma

Eşinize daha az görüşmek istediğinizi söyleyin, evli olmak zırt pırt her yere beraber gitmek demek mi sanki erkekler hep bu kafada, herkes gitsin kendi ailesiyle görüşsün sizi baskılaması

Uzun ızadıya yazmadım sorunları bunun gibi bir sürü sey arkamdan dedikodumu yaptıklarını duydum bi kaç defa
Eee yapsınlar ne olucak kendi seviyeleri o kadar demek deyip geçmek cok mu zor şunu tanımlayın elti görümce kayın kimdir es için bir arada olduğumuz insanlar gerisi yok en azindan benim için oyle.
3 görümcem var kötü insanlar mi asla değiller bende hep abla gibi gordum benden hayli büyükler yaşça neyse geçen sene her ne olduysa bana resmen aleni bir şekilde cephe aldilar hatta ortanca görümcem bak 42 yaşında kadin beni kv şikayet etmiş bayramda yüzüme bakmadı diye heh noldu benim işim bitti hepsiyle ortama girince konuşurum.sohber ederim ama onun dışında umrumda değil hic konusunu dahi açmadım çünkü bu yasa gelmiş birinin bana degil de annesine şikayet etmesi konuşacak birseyim yok demek benim için.
Demem o ki aldırış etmeyin umursamayın salaga yatin ilişkinizi belli bir seviyeye getirip umursamayın Hayat cok daha kolay ve güzel oluyor o zaman.

eşin çok üzülecek diye kendini paralamayı tercih ediyorsan görüşmeye devam et ama eşinin seni aynı şekilde düşünmediği ortada.
bu arada bu piknikçilerin, sahilcilerin, kafelere doluşanların hiç birine hakkım helal değil.

Ne alakası var anlamadım bakışıp gülmelerinde size güldüklerini nereden çıkardınız hemen çok mu buluttan nem kapıyorsunuz sanki.. Somurtuk mu oturmaları gerekiyordu neye gerildiniz sorsaydınız neye gülüyorsunuz diye ay artık insanların aralarında gülmeleri de sorun olmuş elti görümce kayın diye bilenmişsiniz kaldı ki zaten başka şehirdelermiş gelmişler hemen laf etmişsiniz pes yani biraz anlayışlı olun bu şekilde uzak durursanız size kimse yakın olmak istemez yapmacıklık samimiyetsizlik ne alaka şimdi?

eşin çok üzülecek diye kendini paralamayı tercih ediyorsan görüşmeye devam et ama eşinin seni aynı şekilde düşünmediği ortada.
bu arada bu piknikçilerin, sahilcilerin, kafelere doluşanların hiç birine hakkım helal değil.
Sorsanız kimse evden çıkmıyo ama bende sinir oluyorum heryeri kalabalık gördükçe

Esimin yeğenleri, kucuk 16 büyük 23 yaşlarında masada otururken birbirlerine bakıp gülüyorlar fisir fısır bisey diyolar sonra gozler bana çevriliyo fln. Esime yüzümde saçımda biseymi var diyorum yok iyisin diyo. Yemekler bitecek hala devam ediyorlar. Eşek kadar çocukları kimsede uyarmıyor. "Hayırdır birseymi var yemegin başından beri gülüşmeler söyleyin bizde katılalım size" dedim. Artik ne kadar canim sıkıldıysa hayatta yapmayacağım seyi yaptim, herkesin icinde böyle şeyler yapılmaz ayıp kac yaşına geldiniz dedim. Kıpkırmızı oldular ama hakkettiler. O an aklima bunlar geldi sinirden. Sımdi düşününce klise öğretmen cümleleri nerden gelmiş aklima diyorum 😁 ama normalde böyle tepkiler vermem. Bunlar ilkokulda kaldi ayıp koskoca insanlar. Sizde keske o an tepki verseydiniz

ben olsam sorardım. Ben alıngan biriyim mesela bunu da herkes bilir açık açık da söylerim. Kayınvalidem ve görümcem aynı şeyi yapsa kesin ne oldu diye sorardım :)

4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Eş ailesi çok yapmacık samimiyetsiz eltim ve görümcem geldi şehir dışından
Hep birlikte pikniğe gidildi ( eşimi kıramadım gittim)
Neyse her şey sorunsuz hazır kaynımla görümcem birbirine bakıp gülmeler ( beni kastederek)
Pek anlaştığımız söylenemez
Kendi aralarında konuşmalar
İster istemez gerildim
Eşime anlatıyorum onlar iyi niyetli hiç art niyetleri yok
Sorun zaten brda başlıyor
Ben bu insanlardan çok gerilmeye başldım
Sice nasıl bi yol izleyim
Tüm ipleri koparsam eşim çok üzülevek
Hayırdır ortada ne var gülüncek diye bozmalıydınız yoksa devam eder bu hareketler

Ya bizde kardeşlerimle bi araya gelince böyle kendi aramızda manasızca güler ederiz aklımıza tuhaf tuhaf şeyler gelir vs.
Belki siz cidden üstünüze alındınız yok alınmadım özellikle bana gulduklerinden eminim diyorsanız da yetişkin gibi gidin yanlarına sorun açık açık bir şey mi var diye.
Zaten bu konuşmadan sonra tavırlarına dikkat etmiyorlarsa ciddiye alınacak insanlar değillerdir o zaman irtibati koparabilirsiniz.

bunlari hiç kafana takmasaydin güzel güzel piknik yapsaydin onlar yapmacik ise sende olayin ..
boşverin yahu.

Back
X