- 28 Kasım 2010
- 42.421
- 140.901
- 798
- Konu Sahibi ankamaras11
Size gulduklerini nereden cikardiniz belki baska bir seye guluyorlardi. Arkasindan dedikodu yapilmayan kim var ki herkes herkese yapiyor gulun gecin yahu cok alingansiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekiii şıngırdattınız mı şıngırdatmadınız mı burası mühimSize güldüklerini düşünüyorsanız ee sizde onlara gülün laf sokun gıcık edin dedikodunuzu yapıyorlarsa sizde hemen eşinize gidip böyle böyle konuşuyorlarmış demeyin. Emin olun herkes herkesin dedikodusunu yapıyor. Herkese dişlerinizi göstermezsenin insanlar güler dedikodunuzu yapar sizde evde oturur eşinizle kavga edersiniz. Dedikodumu yaptıklarını bildigim insanlar vardı bir ortamda ben gelince sustular durun size azcık dedikodumu yapıcak malzeme vereyimde oylanın anam ne bu sıkılmadınız mı diyip pis pis gülmüştüm üstünede kocamın yeni aldıgı bileziği çantamdan çıkarıp taktım sonrada hadi anam ben kaçtım siz vakit kaybetmeyin diyip gittim. Ha ben hiç bişey yapamam diyosanız kafanıza takıp moralinizi bozmayın boşverin.
Yok anam şu kalınlar varya pek şıngarmıyor bakınca gözleri pörtletenlerdenpekiii şıngırdattınız mı şıngırdatmadınız mı burası mühim![]()
Bilezigi yoksa napsin simdi bu kadinSize güldüklerini düşünüyorsanız ee sizde onlara gülün laf sokun gıcık edin dedikodunuzu yapıyorlarsa sizde hemen eşinize gidip böyle böyle konuşuyorlarmış demeyin. Emin olun herkes herkesin dedikodusunu yapıyor. Herkese dişlerinizi göstermezsenin insanlar güler dedikodunuzu yapar sizde evde oturur eşinizle kavga edersiniz. Dedikodumu yaptıklarını bildigim insanlar vardı bir ortamda ben gelince sustular durun size azcık dedikodumu yapıcak malzeme vereyimde oylanın anam ne bu sıkılmadınız mı diyip pis pis gülmüştüm üstünede kocamın yeni aldıgı bileziği çantamdan çıkarıp taktım sonrada hadi anam ben kaçtım siz vakit kaybetmeyin diyip gittim. Ha ben hiç bişey yapamam diyosanız kafanıza takıp moralinizi bozmayın boşverin.
Yaa benim arkadamdan çok süslü, çok takıp takıştırıyor eşimden için her istediğini yaptırıyor diye konuşuyorlardı. O an öyle eşim düğünde takılanlarımızla yatırım yaptı söz vermişti alıcam diye elimizde birazcık vardı parayı yok yere harcamayalım diye almıştık havamı attım öyleBilezigi yoksa napsin simdi bu kadinilahi yaa cok komiksiniz
Eşe göre onlar hep iyi niyetlidir baş edemezsin4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Eş ailesi çok yapmacık samimiyetsiz eltim ve görümcem geldi şehir dışından
Hep birlikte pikniğe gidildi ( eşimi kıramadım gittim)
Neyse her şey sorunsuz hazır kaynımla görümcem birbirine bakıp gülmeler ( beni kastederek)
Pek anlaştığımız söylenemez
Kendi aralarında konuşmalar
İster istemez gerildim
Eşime anlatıyorum onlar iyi niyetli hiç art niyetleri yok
Sorun zaten brda başlıyor
Ben bu insanlardan çok gerilmeye başldım
Sice nasıl bi yol izleyim
Tüm ipleri koparsam eşim çok üzülevek
Zuahhahahüstünede kocamın yeni aldıgı bileziği çantamdan çıkarıp taktım
Evet arada benim görümcelerim de aralarında konuşup kahkaha atarlar bence de toplumda yapılmaması gerek birşey ama onlarda öyle yani napalim. Benim hakkımda da konusuyo olabilirler zaten konusuyorsa arkamdanda konuşurlar kendileri bilir. Bu onların basitliği olur neden dert edineyim. Sizde ortamın keyfini sürün4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Neyse her şey sorunsuz hazır kaynımla görümcem birbirine bakıp gülmeler ( beni kastederek)
İster istemez gerildim
Sende gecsene dalgani.Esimle kaynım pisir pisir konuşup duruyorlardı odaya girdim hayırdır dedikokudumu falan mi yapiyosunuz anlaşılmio ama duyuluo fisiltilariniz dedim4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
İster istemez gerildim