- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi double-espresso
Benim de aklımdna bu geçti ama konu shaibi her durumda eşini savunacağı için vazgeçtim söylemekten.
bakalım ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklımdna bu geçti ama konu shaibi her durumda eşini savunacağı için vazgeçtim söylemekten.
Aynen devam edin,kendi dogrularinizdan asla vazgecmeyin o sizi yildirmak icin boyle cezalandiriyor,nasil olsa" bir muddet sonra dayanamayacak ve pes edecek benim dedigim olacak hep hakli ben olacam" diye dusunuyor buyuk ihtimal,oyununa gelmeyin demi..Kendimden tabii ki eminim dün yaşanan olayda bu yüzden uzatmadım hatta dedim ki “bak geriliyorum bebek de geriliyor gereksiz yere üzme bizi” söylenmeye devam etti ben de kalktım gittim duymamak için onu.. O da ayrı odada yatarak çözüm buldu kendince
Bence önceki evliliğinden kalan bi güvensizlik. Kesinlikle travma olarak yerleşmiş. Seni üstününün yıprattıpının farkında bile deilSorduğumda sen de göründüğün gibi değilsin diyor
Kendini o kadar haklı görüyor ki ayrı yatmak bana ceza olduğu için ona göre cezamın bittiğine karar verip hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, konusu dahi açılmıyor..
Önceki eşi arkasından bir dolu iş çevirmiş, ama herkes aynı değil.. Kendince kendini korumaya çalışıyor ama beni çok üzüyor.
Doğruya belki o zaman da böyle kuruyordu çok korkunçbelki eski eşi de arkasından hiç bir iş çevirmedi ama eşiniz size yaptığını ona da yaptı? şuan siz de hiç bir şey yapmadan suçluyor sonuçta
Boşanma sebebini karşı taraftan da dinlemek gerek bu yüzden tabii ki eşimin de kendisiyle ilgili sakladıkları vardır, ben de boşandım sonuçta ve kimse bu konuda yoğurdum kara demiyor.Benim de aklımdna bu geçti ama konu shaibi her durumda eşini savunacağı için vazgeçtim söylemekten.
Boşanma sebebini karşı taraftan da dinlemek gerek bu yüzden tabii ki eşimin de kendisiyle ilgili sakladıkları vardır, ben de boşandım sonuçta ve kimse bu konuda yoğurdum kara demiyor.
Anlattığı kadarıyla 11 yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra evliliğin kendisine göre olmadığını anlamış ve bitirmiş. Eski eşinin kendisinden gizli krediler çektiğini, çocukları eşime bırakıp İzmir e iş gezisine diye çıkıp ortak bir arkadaşlarının Facebook bildirimi ile Antalya da tatilde olduğunu öğrendiğini vs vs...
Belki dediğiniz gibi eşi de suçlanmaktan bıktı ve bari yapayım da boşa gitmesin dedi. Ya da eşim eski eşine fazlasıyla güvendiği için pişmanlık yaşıyor ve bana hayatı zindan ediyor.
Eşimi neden savunacağımı düşündünüz anlamadım?? Çok seviyor olmam hatalarını göremeyeceğim anlamına gelmez ki...
Aldatılma yok bildiğim kadarıyla.. Eşim zaten onu aldattığımdan filan şüphelenmiyor çok daha basit olaylara takıyor.. Mesela çat kapı misafir geldi, planımız vardı iptal oldu, diyor ki sen zaten çıkmak istemiyordun dışarı, gündüz arayıp davet etmişsindir ama aslında haberim bile yokİlk esi tarafından aldatılma durumu var mı bizde oyle bir durum var o yuzden cok suphecı biri ki ben sadık evinde cocuguna bakan biriyim sızın gıbı
Ben yapı itibarıyla sabırlı ve yapıcı bir insanım. Küslükten kırgınlıktan beslenmiyorum ve o yüzden uzatamıyorum keşke dediğiniz kadar dirayetli olsam. Ama sabrım taştığında da geri dönülmez oluyor bazı şeyler maalesef. Yine o raddeye gelmekten korkuyorum, o yüzden yazdım buraya..Hatalarını görseniz de söylemiyor, söyleseniz de yaptırım uygulamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Her yatak ayırıp geri döndüğünde kollarını açan bir kadın olursa karşısında bu davranışlarını törpüleyemez. Dik durup aile terapistine gitmeye ikna edemeyen bir kadın varsa karşısında kendini haklı görmekten vazgeçmez. Niye vazgeçsin ki? Her durumda alttan alan, yanında duran, kendini açıklamaya çalışan bir kadın var karşısında.
Öf çok sinir bozucuAldatılma yok bildiğim kadarıyla.. Eşim zaten onu aldattığımdan filan şüphelenmiyor çok daha basit olaylara takıyor.. Mesela çat kapı misafir geldi, planımız vardı iptal oldu, diyor ki sen zaten çıkmak istemiyordun dışarı, gündüz arayıp davet etmişsindir ama aslında haberim bile yok![]()
Ne olur yapmayın, insanı boş yere suçlanmak kadar kıran bir şey yokÖf çok sinir bozucu
Galiba bunu bu boyutta olmasa da bend3 yapıyorum eşime![]()
Allah yardımcınız olsun zor bir karakterAldatılma yok bildiğim kadarıyla.. Eşim zaten onu aldattığımdan filan şüphelenmiyor çok daha basit olaylara takıyor.. Mesela çat kapı misafir geldi, planımız vardı iptal oldu, diyor ki sen zaten çıkmak istemiyordun dışarı, gündüz arayıp davet etmişsindir ama aslında haberim bile yok![]()
İçimden sıcak davranmak gelmiyor ki...Siz ona aciklama yapmaya calistikca iyice yüz bulur. Birakin kendi haline. Barisip hicbir sey yokmus gibi davrandiginda da siz soguk durun
Eşiniz hasta ruhlu. Allah yardımcınız olsun.Aldatılma yok bildiğim kadarıyla.. Eşim zaten onu aldattığımdan filan şüphelenmiyor çok daha basit olaylara takıyor.. Mesela çat kapı misafir geldi, planımız vardı iptal oldu, diyor ki sen zaten çıkmak istemiyordun dışarı, gündüz arayıp davet etmişsindir ama aslında haberim bile yok![]()
Herkese merhaba,
Eski takipçi fakat yeni üyeyim.. Üstesinden gelemediğim, konuşarak halledemediğim bir problemim var. Fazlasıyla saftirik ve açıksözlü bir tip olmama rağmen eşimin sürekli söylediğim ya da yaptığım ya da gelişen bir olayla ilgili kötü niyet araması, günahımı alması, kavga çıkarması ve onu aslında olayın öyle olmadığına ikna etme çabalarım beni çok yordu.( Eşim şimdiye kadar hiçbir yalanıma şahit olmadı ya da güvenini kıracak hiçbir şey yapmadım.)
İkinci evliliklerimiz, hayattan ve insanlardan gereğinden fazla kazık yemiş olabiliriz ama bu genelleme yapmayı gerektirir mi?
Hatta kendi yazdığı senaryoya inanıp ayrı odada yatması ve beni dinlememesi ve şu anda hala konuşmuyor olmamız..
Bu vb benzeri krizler nasıl atlatılır? Yaşayanınız var mı?
Öyle insanlar psikolojileri bozuk olduğundan o tepkiyi vermez. Sonunda itiraf ettin, der. Çünkü gerçeklik algısı bozulmuşAçıklama yaparak pohpohlamayacaksın, "evet canım aynen bunu demek istedim" deyip çekileceksin kenara. Sonra o gelecek kıyın kıyın açıklamanı isteyecek.
Kronikleşmiş bile olabilir mi?Bence terapi almanız lazım birlikte. Çünkü adamda psikolojik sorun haline gelmiş bu ve muhtemelen kronikleşecek tedavi olmazsa. Peki size ne olacak? Bu aldığınız yaralar bir yerden patlak verecek
Öyle insanlar psikolojileri bozuk olduğundan o tepkiyi vermez. Sonunda itiraf ettin, der. Çünkü gerçeklik algısı bozulmuş
Koronikleşmiştir demedim, tedavi olmazsa ikinizin de durumu öyle olacak. Adamın psikolojik sorunları yerleşecek, sizde depresyon ve panik atak gelişecekKronikleşmiş bile olabilir mi?![]()