- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
ayy gazelcim ne güzel gelmiş aklına böyle şeyler canım benim..valla ben en ama en çok toz almaktan nefret ediyorum .eğer zengin olsaydım bir kadın tutardım hergün gelsin yarım gün ama ...evi süpürsün silsin toz alsın tuvaleti banyoyu balkonları temizlesin gitsin..yemek pasta börek yapmak bayıldığım işler ütü yapmak sevdiğim bir iş sonraaaa eşyaların yerini değiştirmek sevdiğim işlerin başında gelir.ama temizliği gerçekten yapmayı sevmiyorum .ama pis olmasına tahammülüm olmadığı için mecburen yapıyorumhaa unuttum bi de mutfak dolabı döküpte dipten mutfak temizleriz ya işte ondan da nefret ediyorum .sandalyeye in çık başım dönüyor ııyyyy:120::120:
Toz almayi sevmiyorum, salondaki mobilyalarin hepsi koyu renkte, annem sagolsun. Al al bitmiyor anacim.
En buyuk dusmanim utudur, hele o gomlekler yokmu yirtasim geliyor resmen
Her kadının korkulu rüyası ÜTÜ yapmaktır.Bir de sabah kalktığımda nasıl oluyor anlamıyorum ev yine dağılmış görmek.Tahammül edemiyorum.Akşam yatmadan düzeltirim.Ama sabah evden eşim çıkar gider aman tanrım evi görmek bile istemem.Sanki yer yerinden oynamış gibi.Bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum.
ütü yapmaktAN nefret ediyorum kokusuna bile midem kalkiyor o derece.....
Cok guzel bi konu olmus tesekkurler
Ben herseyi seviyorum utuyu daha cok tul perdeyi
Tek basima utulerim tek basima evi dip kose temzlerim
Sevmedigim ev isi tuvalet yikamak banyo yikamak
Diger isleri severim genelde bi de camasir birikmesnden nefret edyom 5kisilik ailede toprlamak
Zor oluyo camasir falan evde kucuk cocuk yok ama
Dip kose temzlenen ev bi gune dagilio buna sinir olurum ayni seyi
Tekrar yapmak sinir eder beni umarim evlenince benim bole olmaz
dimi yaaa :) ütünün o kendine has kokusu bile bayıyor insanı...ter basar beni ütü yaparken :)
Ben ütüyü seviyorum da beni evde ki fazlalık eşyaların tozunu almak fıtık ediyor
toz almak tek derdin olsun canım en fazla kaç dakka sürerki 10 bilemedin 15 dakka alır bitersin...ama maşallah ütüye bi başladınmı iki saat ütüle babam ütüle :)afakanlar basıyor.... ütüyü camdan aşağı atasım geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?