- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
aynen canım benimde bütün mobilyalarım siyah hemde simsiyah :) ben silmekten bıktım onlar toz tutmaktan bıkmadı..resmen savaş ilan ettim bakalım kim kazanacak mobilyalarmı benmi ? :) aynen bende gömlekleri fırlatıp atasım geliyor....her seferinde biriktirmeden ütüleyim diyorum ama her ne hikmetse dağ gibi ütü ile cebelleşiyorum her defasında...nolcaz biz bacılar :)
bütün evin işini yaparım hiç sesim çıkmaz ama ütü allahım o ne büyük bir çile ütüm şahane ama bende iş yok tek ütülüyorum sıkıyor biriktiriyorum bu sefer yine bitmiyor bir günüm ütü yapmakla geçiyor off yani bende bi ütü için destan yazdım gazel...
benim de en nefret ettiğim iş çamaşır katlamak.özellikle şimdi olduğu gibi tatil dönüşlerinde. tüm çamaşırları yıkadım kurudular, topladım. yatak odasında küçük bir dağ şeklinde katlanmayı bekliyolar
ben çok severim katlamayı canım istersen geleyim yardıma...en çokda düzgünce dürüp katlayıp dolaba yerleştirmeyi severim...mis gibi dolap yumuşatıcı kokar yaa ohh :)
ooo maşallah gelin kızımıza bakın siz :) hayırlısı olsun canım..ne tatlı telaşlardır şimdi bunlar dimi yaa... ramazan ayı geçmez artık sana :) neyse az kalmış sabır..bende gelirim canım bende sverim bayrmdan sonra benimde düğünüm varsonra gelnliğimi hamaratlığımı sanada gösteriyim
ooo maşallah gelin kızımıza bakın siz :) hayırlısı olsun canım..ne tatlı telaşlardır şimdi bunlar dimi yaa... ramazan ayı geçmez artık sana :) neyse az kalmış sabır..
Ev işi yapmayı sevmiyorum. Birini birinden ayırt edersem haksızlık yapmış olurum.
Neden sevmiyorum. Biten sonlanan bir şey değil çünkü. Kontrolsüzce oradan buradan işler çıkıyor. Düzenli yapmadığın zamansa aksine daha fazla emek harcamak zorunda kalıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?