Yapmalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var..

Cilekcik29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
180
112
18
29
Selam herkese, benim bi üyeliğim var ama etrafımda bilen bi iki kişi olduğu için bu üyeliği aldım bunu belirtmemin sebebi de sorunumun biraz paranoyakca olması galiba..

19 yasındayım, sevgilimle iliskimz güzel gidiyor,ilk baslarda kötüydük ama su an iyiyiz genel manada.benim özgüven sorunumdan dolayı bazı sıkıntılar oluyor.. Kendi kendimi üzüyorum. Sürekli aynı ortamda bulundugumuz hos bir kız varsa, sevgilim bakacak mı diye düsünüyorum, bazı yakın kız arkadaslarımla az bi samimi konussa hemen kıskanıyorum. Kendininde kıskanclıgı coktur, belli eder. Ama onunki bu kadar ayrıntılı kıskanclık degil, böyle ince ince icinden düsündügünü sanmıyorum:) Ben sacma buldugum icin belli etmiyorum ama bazen ister istemez suratım asılıyor.

Sevgilimle yakınlasmalarımız oldu ama ben bu zamanlardan sonra kendimle kalınca sinirlerim acayip bozuluyor. Pismanlık gibi.. Ama sonra bisey degismiyor.(benim aptalligim)Sevgilimin beni sevdiginden eminim. Yani cogu zaman eminim ama bazen biseyler okuyorum insanlarda cok emin sevildiklerinden ama bi bakmıslar aldatılmıslar.. Kuruntu belki ama bunu düsünüyorum. Sadece yakınlasmalarımız (bu kısım anlasılıyor sanırım acık acık yazamıyorum,cok ileri seyler degil)icin mi seviyo beni gercek mi seviyo süpheye düsüyorum.. Bundan nasıl emin olabilirim diye soruyorum size?? Cünkü hic bi kızın sevgilime yanaşıp onun reddettigine vs sahit olmadım. Yani yanaşan bi kız olmadı, bu yüzden merak ediyorum biri ona yakın davransa ne yapar diye..

yazın bir kız laf atarak laubali sekilde bisey sormus. (tanıdık degil yolda bi kız) buda gülerek hayır demisti, ben sadece yüz ifadesini gördüm. Kendisi bana anlattı bastan sona (benım görmedigimi sanıp) kız bisey sordu hayır dedim sert konstum dedi ama ben gülerek cevap verdigini görmüstüm,ben kızı görmedim hatta erkek diye düsündüm, sadece birine bisey dedigini gördüm (kız görüs alanımda degildi) o bana farklı anlattı, güldügünü inkar ediyor.. Gülmesi de basit degil yani böyle yılışık gibi geldi bana.. Neyse bi sekilde kapandı bu konu ama icimde mi kaldı neyse belki bu yüzden kuruntularım..

fake bir hesapla ona mesaj felan mı atsam veya yeni bir numara alıp yazsam mı? Biliyorum sacma ama gercekten kafam mesgul bi kacgündür o yüzden duramadım yazdım..hayallerinde hep ben varım onun,yani oyle konusuyor. şüpheleneceğim tel konusması vs yakalamadım durduk yere bela arıyorum belki ama iste aklım Karıstı.

Sizce fake hesaptan yazmalımıym denemek icin.. Elestirilere acigim belki topa tutulcam ama olsun :)

Yap..
Yakalan.. Sonra da gel agla iliskim bitti diye.
Bana yapilsa buyuk tepki veririm.
Hani sen zorla karpuz kabugunu dusureyim aklina diyosun..
Yok yok mantikli degil.
Ayrilcagini hic sanmiyorum..
Bi yandan cok merak ediyorum, bana efendi gibi görünüp aslında ici baska mı diye..

Ayrilcagini hic sanmiyorum..
Bi yandan cok merak ediyorum, bana efendi gibi görünüp aslında ici baska mı diye..
Yer mi..? Bence yemez.
Ama sogur mu..? Kesin sogur.
Sen oldugunu anlamama ihtimali cok dusuk
Biz kendimizi taktikci saniyoruz da erkeklerin de masallahi var.
Belki sen oldugunu anlayip reddedecek. Sirf sen guven diye..?
Yok anacim olmaz diyorum ben.

Sen yapma. Sevgilinin tanımadığı ve senin çok ama çok güvendiğin bir arkadaşın fake hesap açıp yapsın bence ama bütün konuşmaları da sana atsın tabiki. Çünkü yapma desem içinde kalacak o yüzden en azından böyle yap ve kurtul. Ama arkadaşın tarafından ilerde başın belaya girmesin diye diyorum cidden çok güvendiğin bir arkadaşın olmalı.

paran varsa başka gezegende bas basa yasamanızı öneriyorum..

Olmazsa cam fanus olabilir..iki kişilik..

Yuzme biliyosan dişi balık sorun olmaz dıyorsan akvaryum olabilir..

Bi ormanda tarzan ve jane olabilirsiniz..

Yada derin bi boş mezar ikiniz için..yandaki ölüler erkek olmak kaydı şartıyla..

Son düzenleme:
Ben olsam bana böyle 13 yaşında çocuk gibi oyunlar yapan biri ile asla birlikteliğime devam etmezdim. Ayrılacağını sanmıyorum diyorsunuz ama güvenmiyim gibisinizde. Ayrılamaz diye düşünüyorsanız o zaman seviyordur neden gerek duyuyorsunuz ki. Ayrıca artık çok eskidi bu fake işler yemiyor artık erkekler. Siz olduğunu anlama ihtimali var. Yapacak olan kendi yapar zaten. Başkasını beklemez ki. Fake profiller çok belli oluyor zaten...

Biz o numaraları lisede yapardık ve sonuçta hep anlaşılırdı. Fakat bir arkadaş o denemeyi yaptırdığı arkadaşıyla sevgilisinin arasını yapmış oldu o ayrı.
Netice de bu klişe deneme numarası hep anlaşılır bir yerden patlar.
Bence o yollara da hiç sapma.
Güvenmiyorsan içinde en ufak kuşku oluyorsa da o ilişkiden hayır gelmiyor tecrübeyle sabit.

Hiç birşey yapmasan bile bu özgüvensizliğinle onu uzaklaştirırsın kendinden. Yolda biri bir şey sormuş o da gülmüş ne var bunda ? Bende adres sorduğumda ya da sorulduğunda gülümseyerek cevap veririm. Kadınların olmadığı bir gezegen yok malesef. Ben film, dizi, vs izlerken oyuncu için aşkım ne güzel kadın ya değil mi derim.

sen hem özgüvensizsin hem de ona güvenmiyosun.
bi ilişki için bukadar güvensizlik fazla..

Of off nedir bu olmamış şeyi yapıp bela almalar? Diyelim ki sevgilin cevap verdi o fake hesaba eline ne geçecek, nasıl açıklayacaksın ona durumu? Ağrımayan başını ağrıtacaksın sadece.Tamam yaparsa adamı paketle, gönder ama yapmayan adama böyle bir şeyle denemek, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil de nedir şimdi.

Ben sana paran varsa başka gezegende bas basa yasamanızı öneriyorum..

Yada derin bi boş mezar ikiniz için..yandaki ölüler erkek olmak kaydı şartıyla..

:KK50::KK50::KK50: neyse beni yormadın canım
Şiştim okurken bayilijimm

Ayyy tam benim ergenliğim :KK48:
Yapma yapma sonra fakr hesapta ki kızı gerçek sanıp konuşsa bile sen yüzün vurunca direk diceği şey " zaten sen olduğunu anlamıştım o yüzden konuştum"
Ben çok yaptım hep sonunda verilen cevap buydu yapsanda aklında soru işaretleri kalıcak o yüzden yapmaaaaa:KK14:

paran varsa başka gezegende bas basa yasamanızı öneriyorum..

Valla ben böyle kuruntu yaptıkca o kıskanılıyorum artık diye seviniyo tek ben rahatsızım bu halimden:) ayrı gezegene sevinir

Ben olsam bana böyle 13 yaşında çocuk gibi oyunlar yapan biri ile asla birlikteliğime devam etmezdim. Ayrılacağını sanmıyorum diyorsunuz ama güvenmiyim gibisinizde. Ayrılamaz diye düşünüyorsanız o zaman seviyordur neden gerek duyuyorsunuz ki. Ayrıca artık çok eskidi bu fake işler yemiyor artık erkekler. Siz olduğunu anlama ihtimali var. Yapacak olan kendi yapar zaten. Başkasını beklemez ki. Fake profiller çok belli oluyor zaten...
Hat almayı düsünüyorum :d yine ihtimal verir ama telefonum servise gitti dicem zaten gidecek biliyor,ne bileyim iste sacma ama aklıma geliyor kac gündür:)

Sen yapma. Sevgilinin tanımadığı ve senin çok ama çok güvendiğin bir arkadaşın fake hesap açıp yapsın bence ama bütün konuşmaları da sana atsın tabiki. Çünkü yapma desem içinde kalacak o yüzden en azından böyle yap ve kurtul. Ama arkadaşın tarafından ilerde başın belaya girmesin diye diyorum cidden çok güvendiğin bir arkadaşın olmalı.
Ne yazıkkı su an o kadar yakn arkadasım yok:( ki utanırım yaptırmaya sacma diye.. yakalancagımı sanmıyorum yakalansam da üste çıkarım bi sekilde ama korkuyorum bi yandan da neyle karsılascagımdan

Of off nedir bu olmamış şeyi yapıp bela almalar? Diyelim ki sevgilin cevap verdi o fake hesaba eline ne geçecek, nasıl açıklayacaksın ona durumu? Ağrımayan başını ağrıtacaksın sadece.Tamam yaparsa adamı paketle, gönder ama yapmayan adama böyle bir şeyle denemek, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil de nedir şimdi.
kafam dolu cünkü kac gündr, biri bisey yapsa atlar gibi geliyo neden bilmiyorm icim öyle bi hisle dolmaya basladı ama denemem sacma olcak bayaa sanırım:) kurtulim bu düsünceden

Onun paranoyaklıgı bitmek üzere, benimkide tavan yaptı. İlişkinin başından beri o normallessin diye cabaladım simdi bende basladı sacmalıklar:KK43:

kendini sevmekten başla işe.
kendini beğendikçe bu düşünceler gidecek kafandan

Yer mi..? Bence yemez.
Ama sogur mu..? Kesin sogur.
Sen oldugunu anlamama ihtimali cok dusuk
Biz kendimizi taktikci saniyoruz da erkeklerin de masallahi var.
Belki sen oldugunu anlayip reddedecek. Sirf sen guven diye..?
Yok anacim olmaz diyorum ben.
Bi kız bana bakıyo diye tribe giriyodu bu aralar:) onu mu desem diye düsündüm..fake hesapla degilde ayrı bi hat alarak yapsam:D
Ufak tefek sorunlar benim özgüvenszligimle birlesince böyle oldu galiba kafamda:)

Back
X