• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapmalı mıyım?

nasilyaniikii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
20
23
3
30
mrblar. bir konuyu sizlere danışmak için üye oldum. Benim 20 yaşında bir erkek kuzenim var. Yıllardır yanlış bedene hapsolduğunu düşündüğünden ameliyatla kız olmaya karar verdi. Psikiyatri testleri sonucu ameliyatla kız olmasına engel olmadığı yönünde rapor çıktı. Şimdi hormon takviyedi alıyor. Bi kız görünümünü almaya başladı. Ameliyatı 4-5 aya olacakmış.
Benden kendisine yardımcı olmamı istiyor hep. Giyim, makyaj vs konularında yarfımcı oluyorum da. Ama erkeklerle konuşmaya çekindiğinden öyle ortamlara onu da getirip tanıştırmamı istiyor. Ama ben bunu yapmakta kararsızım. Sizce napmalıyım?

şöyleki kendimi bildim bileli bu tanıştırma işlerinden hoşlanmam. yani konudaki kuzen cinsiyet değiştirmemiş olsaydı vebal alma derdim. sonuçta kuzenine de arkadaşlarına da kefil olamazsın.

kadın kuzenlerine nasıl davranıyorsan öyle davran derim ben. onu kıracak, rencide edecek insanlardan uzak tut yeter. ait olduğu bedene sonradan kavuşuyor olması onu ötekileştirmemizi gerektirmez. ama gevşek ağızlı dolu toplum. ona destek olduğunu hissettirmeye devam et.

Kuzeniniz doğuştan kız olsaydı ne yapardınız, onu düşünün ve o şekilde davranın. Tanıştırmak isterseniz de güvendiğiniz, hassas davranacak arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz.

kadın kuzenlerine nasıl davranıyorsan öyle davran derim ben. onu kıracak, rencide edecek insanlardan uzak tut yeter. ait olduğu bedene sonradan kavuşuyor olması onu ötekileştirmemizi gerektirmez. ama gevşek ağızlı dolu toplum. ona destek olduğunu hissettirmeye devam et.
ya henüz ameliyat olmadığından ona tam kızmış gibi davranamıyorum ki. onu bi erkekle nasıl tanıştırabilirim kafam karışık.

Kuzeniniz doğuştan kız olsaydı ne yapardınız, onu düşünün ve o şekilde davranın. Tanıştırmak isterseniz de güvendiğiniz, hassas davranacak arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz.
evet ama ameliyat olmadan bunu yapmam doğru mu?

ya henüz ameliyat olmadığından ona tam kızmış gibi davranamıyorum ki. onu bi erkekle nasıl tanıştırabilirim kafam karışık.
o zaman kırmadan anlat ona. zor bir süreçten geçiyorsun acele etmememiz gerektiğini düşünüyorum de. ameliyat olmasada öyle hissediyor bunu unutma. senin kırılmanı istemiyorum ters konuşan biri olur bende senin kadar üzülürüm affedemem kendimi falan de.
sende tam içselleştirememişsin süreci galiba. ailesi nasıl davranıyor? aslında çok yardımcı olan dernekler var bu süreçten geçmiş insanların üyesi olduğu. sosyal medyadan iletişime geçip tanışabilir kuzeniniz. yaşanmış hikayeler katkı sağlar.

o zaman kırmadan anlat ona. zor bir süreçten geçiyorsun acele etmememiz gerektiğini düşünüyorum de. ameliyat olmasada öyle hissediyor bunu unutma. senin kırılmanı istemiyorum ters konuşan biri olur bende senin kadar üzülürüm affedemem kendimi falan de.
sende tam içselleştirememişsin süreci galiba. ailesi nasıl davranıyor? aslında çok yardımcı olan dernekler var bu süreçten geçmiş insanların üyesi olduğu. sosyal medyadan iletişime geçip tanışabilir kuzeniniz. yaşanmış hikayeler katkı sağlar.
Evet ben de tam alışamadım. Geçen gün ona alışveriş yapmaya gittik. Hep etek,elbise almak istedi. Orda denemek çok hoşuna gitti kıyafetleri. Ben garip hissettim o an.
Ailesi çok zor zamanlar geçirdi ama şu an alışmaya başladılar

ben tanıştırma işinden hiç hoşlanmıyorum
sonra iki taraftan biriyle sorun çıksa hep üzerinize kalır
bunu açıkça söylerdim

ben tanıştırma işinden hiç hoşlanmıyorum
sonra iki taraftan biriyle sorun çıksa hep üzerinize kalır
bunu açıkça söylerdim
hem tanıştırırken kuzenimin durumunu söylemek zorudayım o erkeğe. Bunu kabul edicek erkek var mı bilmiyorum.

hem tanıştırırken kuzenimin durumunu söylemek zorudayım o erkeğe. Bunu kabul edicek erkek var mı bilmiyorum.

hmm sizin derdiniz başka
o konu sizi ilgilendirmez kendi aralarında konuşmaları gerekir
tanıştırırken ali bak bu kuzenim ahmetti ama artık ayşe oldu demek çok abes ve ayıp bence

hmm sizin derdiniz başka
tanıştırırken ali bak bu kuzenim ahmetti ama artık ayşe oldu demek çok abes ve ayıp bence
yani hiç söylemiyim mi?
hmm sizin derdiniz başka
aslında haklısınız. Kendilerinin konuşması lazım.

Valla ben tanistirma islerinden hic anlamam,sanirim yapamazdim. Cinsiyetiyle alakali bir konu degil ama tabii ki bu. Kiyafet makyaj konusunda yardim edin bence. Kuzeniniz sonucta

yani hiç söylemiyim mi?

aslında haklısınız. Kendilerinin konuşması lazım.

ben kuzeniniz olsam siz de tanıştırırken böyle söyleseniz bir daha sizinle hiç görüşmem
bana göre çok yanlış
iki kişi kendi arasında paylaşmalı bu duruma

Back
X