Yapmasaymış, yaşanmasaymış keşke..

Siddet tamam var, ama galiba bizde şiddeti seviyoruz. (Psikopatlık olcak ama)
Durumunuzu cozumlemeye calısırken karsılastıgım soylemınız herseyın ozetı gıbı. Sız sıddetı ve gecımsızlıgı sevıyorsunuz baska acıklaması yok. 1 yıldır aynı konu uzerıne bın tane baslık acmıssınız tas olsa catlar doktora gıdın ya bu nasıl bır hayat. Okurken gına geldı. Kayınvalıde, gorumce, es, sıddet.. Bır yandan sızın sıddete kılıf uydurarak " vuruyor ama olsun; ben de ona vuruyorum" demenız... Bence ıkınız bırden psıkologa gıdın burdan sıze soylenenlerı yapacak olsaydınız 1 yıldan uzun suredır aynı seylerı ısıtıp ısıtıp yazmazdınız dıye dusunuyorum.

Size en ufak siddette bulunan bir adamin yaninda durmayin, asla durmayin.
Beyninden kalbinden hayatindan cikarip atin
Sizi istismara acik bulmus, yine olacak bu olay, kendinizi samar oglanina cevirmeye niyetiniz yoksa
Kosarak kacin oradan tum gucunuzlle.

Not: Bosanmaya kara vermissiniz, cesearetiniz yok. Kendinize durust olun.
Ya cesaret ya esaret!

bence psikolaga gitmelisiniz fakat genede size asıl yardımcı olacak kişi kendinizsiniz sanırım siz unutmak istemediğiniz için surekli aklınza geliyor .

Unutman mümkün değil zaten.
Hafıza kaybına uğramadığın sürece.
Belli ki çok ağır yaşamışsın geçmişi.
Neden boşanmıyorsun onu anlamadım.
Bu şekilde mutlu olamayacağın çok belli.

Affetmek kök itibariyle silmek demek, hiç olmamış gibi davranmak demek. Bunu telkin edin kendinize. Bu hiç yaşanmadı deyin...

Umarım bir daha yaşanmaz.

Ya facenizi kapatın ya da eşinizin ailesini tamamen silin...

Madem seni adam akıllı bir psikolog paklar. Neden gitmiyorsun?

Canım bizde çok şey yaşadık özellikle kvdenin yanında sözlü şiddet vardı bende..ben evi terkettim ayrı kaldik neler neler yaptı.. Ama psikoloji si çok bozuktu, yolda karşı karşıya geliyorduk konuşmuyorduk bile..şimdi iyiz, ama arada benim de aklıma geliyor rahat mi batıyor diyorum kendime..
Sanki KV de hiç mi tokat yemedi sanki gorumcenin dört dörtlük mu olacak.. Ani yasamayi ogrenmeliyiz, yeter ki yaşadıklarından ders çıkar, bir daha olursa dusunursun bu kez boşanmayı..böyle yipranirsin. Ben kendimi o kdr etkiliyorumki tekrar yaşansa ayrilsam diye bakiom dusun yani.. Ne acı.. Ama kimsenin dört dörtlük değil..

Sen mutluluğun ve oğullarının senin yanında olması onlar icin yeterli bir intikam bence
Madem kapattınız düşünmemelisin

Ben kimsenin böyle şeylere sevineceğine inanmıyorum, inanmıycam da
Hayalîmde benimde saçını başını yolmak istedilerim var ama , biliyorum ki gerçek olsa çok çok üzülürüm
Aklımca içimi soğutuyorum işte
Onlarda mutlu olmamıştır...

Ya inanır mısın, bende böyle düşünüyorum. Birdaha olsun bak nasıl ayrılacağım diyorum kendi kendime! Ne kadar saçma, düşününce ne kadar da ezikce.. Kendi kendime gurur yapıyorum hırsa bürünüyorum. Bak gör birdaha yap nasılda gidicem diyorum. İçimi çok rahatlattın, Âllah senden razı olsun canım. Hele ki şu "hiç mi kv'n tokat yemedi, görümcen yemicek" lafı.. Elbette ben yaşadım kimse yaşamasın düşüncesindeyim ama bana bu yaşatılanları yaşatanlarda yaşasın istiyorum.
Kp'm bugün hastaneye yattı 120km uzağa. Eşim gel sende birlikte bırakalım dedi, "senin için geleceğim üzülmemen adına" dedim.. Ve gittim. Kayınanamı görmen lazım nasıl samimi hareketlerde bulunuyor elini bana uzatıyor fln hiç oralı olmuyorum, espiri yapıyor yarım gülüşle karşılık veriyorjm. Eski OdunHatun böylemiydi? Anne diye pervaneydi.. Ama artık yok öyle. Eşim de dedi sana Yemin ederim ki büyük görümcen hakkında hiç birşey duymayacaksın, bize karışamayacak onun yüzünden aramız açılmaycak diye! Gel de bu adamı boşa? Bir hata yapmadı çok yaptı evet ama neden sabretmemeliyim ki? Eğer o kişi hatasını anladıysa ben neden hala boşanmayı düşüniyim ki? Ama çok teşekkür ederim yorumun için, içim rahatladı :)

Sen mutluluğun ve oğullarının senin yanında olması onlar icin yeterli bir intikam bence
Madem kapattınız düşünmemelisin

Hahay, gel kız öpcem seni :)
Dimiii, çatlasınlar oğulları hala yanımda. Başaramadılar! Ve daha çok azaldı eşimin onlara ziyareti, gitmiyor eskisi gibi sık.. Gidincede kalmıyor hemen geliyor. Ayrıca eşim en sevdiği insan üzerine yemin ediyor ki ailesine karşı tepkisini şimdiye kadar olmadığı kadar göstermiş; bağırmış çağırmış.. Hak yerini buldu. İnşallah hep böyle kalır, inşAllah Rabbim bunu yanlarında bırakmaz..
Çok teşekkürler yorumun için

Sürekli telkine ihtiyacınız var.Ne kadar sürer bilemem ama telkini bıraktığınız anda geçmiş zihninizi esir alıyor.Telkinlerde eşinizin bir anlık hatası olduğunu,hatasını anlayıp ailesinden uzaklaştığını yinelemelisiniz.Face de onları takip etmeyin.Eşinizle mutlu mesut geçinmeye odaklanın.Ailesinin hayatından mümkün olduğunca uzaklaşın.Kendinize eşinizin de dahil olabileceği bi çevre yaratın.Altın günü gibi.Eşinizin iş çevresi ile yada komşular ile olabilir bu.Eşinizi ve kendinizi yeterince seviyorsanız üstesinden geleceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…