- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
ailesi için bana dayak atan kocayı koynuma almazdımUnutmalıyımmbirdaha da yaşatılırsa bana aynı şeyler boşamalıyımm! Sen olsan napardın?
Merhaba..
Ya kızlar hala unutamıyorum evet eşim değişti evet artık eskisi kadar ailesini melek sanmıyor, vs..
Ama o insanları yani eşimin ailesini görünce aklıma o tokat geliyor! O lanet olası dolduruşla vurulan tokat! Eşimle herşeyi kapattık "ben değiştim senin için" dedi ve yaptıda ama bana bir iki dakika sessizlik yetiyor o anların aklıma gelmesi. Ya birşeyler söyleyin, atamıyorum içimden! Yapmamalıydı nasıl yapar ya? 9 senemize revamıydı bu? Son şans verdim bu evliliğe, bakalım.. Kalbim sıkışıyor aklıma o yaşanılanlar gelince, bu 1,5 senelik evliliğimde neler geçti başımdan neler neler oldu.. Sağlam bir psikolog lazım anca beni o paklar sanırım.. Eşim elinden geldiğince o anları unutturmaya çalışıyor bana, beceremiyorum unutmaya sanırım ya. Arkamdan gülmüşlermidir? Görümcem kına yakmışmıdır? Babası seviniyormudur oğluşunun erkekliğinden? Bana akıl verin lütfen
Aynen o zamanlar fevri davrandım. Nispet olsun diye ailesine karşı paylaşmıştım ama karşı tarafta etkisiz eleman kalmadı beğendi resmimi hiç birşey olmamış gibi sanki ailesi bana tokat atması için gaza getirmemiş gibi, sanki dördü kv kp eşim görümcem bir olup beni o evden kovmamışlar gibi yüzsüz yüzsüz resmimi beğendi kv.. Ve aradan 3 ay geçmiş "nerdesin kızım sesin hiç çıkmıyor özlettin kendini" diyen bir ruh hastası. Ailecek normal değiller ya, git gide bende benzemekten korkmaya başladım onlara.
Madem seni adam akıllı bir psikolog paklar. Neden gitmiyorsun?Merhaba..
Ya kızlar hala unutamıyorum evet eşim değişti evet artık eskisi kadar ailesini melek sanmıyor, vs..
Ama o insanları yani eşimin ailesini görünce aklıma o tokat geliyor! O lanet olası dolduruşla vurulan tokat! Eşimle herşeyi kapattık "ben değiştim senin için" dedi ve yaptıda ama bana bir iki dakika sessizlik yetiyor o anların aklıma gelmesi. Ya birşeyler söyleyin, atamıyorum içimden! Yapmamalıydı nasıl yapar ya? 9 senemize revamıydı bu? Son şans verdim bu evliliğe, bakalım.. Kalbim sıkışıyor aklıma o yaşanılanlar gelince, bu 1,5 senelik evliliğimde neler geçti başımdan neler neler oldu.. Sağlam bir psikolog lazım anca beni o paklar sanırım.. Eşim elinden geldiğince o anları unutturmaya çalışıyor bana, beceremiyorum unutmaya sanırım ya. Arkamdan gülmüşlermidir? Görümcem kına yakmışmıdır? Babası seviniyormudur oğluşunun erkekliğinden? Bana akıl verin lütfen
Madem seni adam akıllı bir psikolog paklar. Neden gitmiyorsun?
Canım bizde çok şey yaşadık özellikle kvdenin yanında sözlü şiddet vardı bende..ben evi terkettim ayrı kaldik neler neler yaptı.. Ama psikoloji si çok bozuktu, yolda karşı karşıya geliyorduk konuşmuyorduk bile..şimdi iyiz, ama arada benim de aklıma geliyor rahat mi batıyor diyorum kendime..
Sanki KV de hiç mi tokat yemedi sanki gorumcenin dört dörtlük mu olacak.. Ani yasamayi ogrenmeliyiz, yeter ki yaşadıklarından ders çıkar, bir daha olursa dusunursun bu kez boşanmayı..böyle yipranirsin. Ben kendimi o kdr etkiliyorumki tekrar yaşansa ayrilsam diye bakiom dusun yani.. Ne acı.. Ama kimsenin dört dörtlük değil..
Sen mutluluğun ve oğullarının senin yanında olması onlar icin yeterli bir intikam bence
Madem kapattınız düşünmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?