Yapmayın!

Bu olaylar keske olmasa, ama malesef yaşanıyor. Çoğu insan "banane bana mi dokunuyor" dese de, birilerinin vicdanla yaklaşıp içinde aci duyması da kiymetli bence. En ufak anne baba atismalarini bile korkuyla izler çocuklar... Ama böyle insanlar yüznden leş gibi bi dunyaya doğuyorlar. :KK43:

sabah yüksek doz müge anlı akşam aşırı doz esra erol izlemişsin canım arada da malum dizilerimiz var artık herkezin gmişden gelip hesap soran bi çocuğunun muhakkak çıktığı

bende izliyorum ve hormonlar zaten devrede ya Rabbim bu insanlar hiçmi senden korkmuyo diyorum dünya ne garip bee

kafın kız kardeşinin eski imam nikahlı eşine kaçmış geride 3 çocuğu bırakmış adam ağlıyo boşanalım çocuklarının başında dur onları boynu bükük bırakma ben size çalışır bakarım diyo ağladım adamın haline yazık be evlat için işte ama.... anlayana

birde 21 yaşındaki kız babam beni kabul etmiyo karısı seviyo herşeyi alır bana kızşarından ayırmaz ama babam kardeşlerimi soğuttu baba deme diyo dedi

noluyo bu memlekete be bu kadar kolaymı vazgeçmek ben ağrım oluyo kıpırdamıyo diye panik oöuyorum hastalansam eşim hemen sorar kıpırdıyo mu diye dokunur kızlarım hasta olsa sırayla yanlarına yatarız saat başı kontrol ederiz ben yarın kotrole gitcem annem gelip bakcak alt tarafı bikaç saat üzülüyorum yaaa insanlar bırakop gidiyo günlerce aylarca yıllarca görmeden nasıl dayanıyolar

artık dizilerde bile herkesin bi çocuğu çıkıp geliyo mutlaka çok sinir oluyorum kafına öldü demişler yok adamın hiç haberi yokmuş valla ben insanlığımdan utanıyorum böyle insanlar varoldukça

Rabbim isteyene bakabilecek olana sahip çıkıp yetiştirevilecek olana nasip etsin diyorum hep
birde o bırakıp gidenleri doğurup atanları bir küçük çocuğa muhtaç duruma getirsin diyorum

sırf zevklerini daha rahat yaşamak için korunmayıp sonra aldıramadım zamanı geçti para yoktu deyip doğurup bırakan terkeden zalimlerin istismarcılardan farkı yok gözümde onlardan ne ana olur ne baba....

bu ara eşimden yasak geldi müge esra yok sana bi süre tv den uzak dur diyo şuan sinirden sesli yazınca garibim korktu galiba
Esra Erol mu Allah korusun...Muge Anli ise defalarca dedigim gibi tek bolum yetti yuksek doza gerek yok..

Bu olaylar keske olmasa, ama malesef yaşanıyor. Çoğu insan "banane bana mi dokunuyor" dese de, birilerinin vicdanla yaklaşıp içinde aci duyması da kiymetli bence. En ufak anne baba atismalarini bile korkuyla izler çocuklar... Ama böyle insanlar yüznden leş gibi bi dunyaya doğuyorlar. :KK43:
Anladiginiz icin tesekkur ederim...

İzlemiyorum o programları anne olduktan sonra inanılmaz etkilenmeye başladım. Geçenlerde taksimde gece yarısı buz gibi havada sokakta oturmuş şarkı çığırtan kadının yanında kızı vardı 12 yaşlarında annesinin bacağına sarılmış utanç ve korku dolu gözlerle etrafa bakıyordu. Artık genç kız oluyor herşeyin farkında ve annesi insanlardan yalvararak para dilenıyor. Aklımdan çıkmadı aylar oldu nasıl bir psikolojide olduğu. Royalde dünyaya gelen bebek ile dilenen annenin bebeği nasıl belirleniyor aklım almıyor.
İste ben bu cocuklar icin agliyorum,illa tvde internette gormeye gerek yok,yanibasimizda olan hayatin gercekleri var,anlattiginiz yavru neler hissediyo,ne kadar uzuluyo kimbilir. Ailesinin umrunda olsa O'na bunlari yasatir mi? Allah kalplerine vicdan ve sevgi versin,akil fikir versin...

2.5yaşında kaybolan 21 yıl sonra ortaya cıkan gürsel olayından sonra izlemedim. Çünkü beni psikopat yaptı 2.5yaşında cocugumla cıkmaya korktum, parkda vs herkesi gözlemledim bir bakıştan acaba cocuk hırsızı mı diye gerisin geri eve getirdim cocuğu baktım başka boyuta diyor acımıyorum artık ama açamam onları bitirmiyor, deve kuşu misali kafasını gömen benim cünkü yüreğim kaldırmıyor. Bebek bedenlere tecavüz darp,, ve geleceği yitik yavrular .. Bu durumu doğurmayın diyerek engelleyemez kimse ama ülke olarak birşeyler yapmalıyız kimsenin uçkurunu gözetemeyiz aMa yitik olan olacak olan yavruları devletin şefkatli kolları arasına almalıyız. Ama önce o şwvkatli kolları incelemek lazım

hamile iken yaparsa yanında çocuk olursa
insanlar acıyıp bırakır diye özellikle o pislikleri yapacağı zaman çocuklarınıda götürüyorlar
ve ahlak vicdan yoksunu oldukları için buradan yapmayın desende duvardan döner

edit=
ekleme
diğer yazdıklarınızı görmedim duymadım ama muhtemelen haftaiçi gündüz kuşağındaki programlarda olay olsun reyting olsun diye uydurmadır çoğunluğu diye düşünüyorum

ve son olarak iyi ki çalışıyorum bu söylediklerinizi izlesem ki okuyamadım satır atlayarak okudum
içim kalktı

acilen muge anlayı bırakmalısınız...

haklısınız..ben ağzım açık şekılde ızlıyorum..insanlar gerçekten yoldan çıkmış..yazık o çocuklara..zorda gelmıyor doğurup buyutmek..ıkıncı çocuğu ıstatıstık tutup turkıye nufusu oranına gore belırlyeıp analızler sonucu yapmaya karar bıle verememişken biz !çoğul çoğul doğuruyolar boylelerı.

Aaaa cocuksuz olur mu? Cocuk olursa anca gercek bir aile olunurmuş... Zaten insan neden evlenir ki?
Uremeliyiz.

Illa hirsiz arsiz olmasina gerek yok maddi manevi yetemeyecekleri cocuklari da yapiyorlar. Sonra az kazaniyoruz anne mi olmayalim, esimle aram kotu diye anne mi olmayayim...
Cocugun mamasindan kismayi hesapliyorsan olma anne yahu ya da dogurmadan once calış 2 kuruş kenara at oyle yap.
Maddi imkansizlik insani hayata 1-0 yenik baslatiyor bu bir gercek. Kimi kendini kurtariyor kimi kurtaramiyor. Neyse...

Tam yazmak istediklerimi yazmışsınız. Nasıl bir dürtüyse sırf "anne" olmak için, maddi olarak yetemeyeceğin, babalık vasfını yerine getiremeyecek kişiye babalık görevi yüklediğin durumlarda da çocuk yapıyorlar. Var bende bir örnek; adam çocuk olduktan sonra gitti bir Rusla evlendi ondan çocuk yaptı, ilk çocuğuyla hiç ilgilenmiyor, çocuk babasızlığı hissetmesin diye anne parçaladı kendini; sonuç mutsuz ve obez bir çocuk oldu. Bu adam senin çocuğuna babalık yapmak istemiyor işte nedir bu ısrar?

Ya da asgari koşulları veremeyeceksin ama çocuk yapıyorsun; bu da benim ailem mesela, bana okul harçlığı vermeyen annem eve mobilya almak için para biriktirirmiş meğersem. Yıllarca aç gidip geldim okula, arkadaşlarım ısmarlardı bazen anlarlardı param olmadığını, şimdi mide bağırsak sorunlarıyla boğuşuyorum kendimi açlıkla zorlamaktan. Ben de sanardım paramız yok. Baba at yarışı, anne ev eşya derdindeymiş meğersem.

Burada çok okuduk.
Evliliğini düzeltmek için çocuk yapanları ya da eşi istemediği halde gizli gizli hamile kalmayı çalışanları .

Evliliğin ne olduğu konusunda bilinç sahibi olmayan insanların çocuk doğurmak için sarfettikleri çaba takdire şayan !

Heh bi de rızkını verirciler var onlar apayrı konu :KK66:

Burada çok okuduk.
Evliliğini düzeltmek için çocuk yapanları ya da eşi istemediği halde gizli gizli hamile kalmayı çalışanları .

Evliliğin ne olduğu konusunda bilinç sahibi olmayan insanların çocuk doğurmak için sarfettikleri çaba takdire şayan !

Heh bi de rızkını verirciler var onlar apayrı konu :KK66:
Burada okumus meslek sahibi olan guya bilincli kisilerin bile bu cocuk konusunda ne kadar bencilce davrandigini okudum defalarca. Onlar bile boyle yaparsa,egitim,bilgi sahibi olmayan insanlar neler yapmaz...

Back
X