• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprağın günlüğü :)

Tabiki düzenli sağlıklı beslenmeye devam.hava sıcaklığı ve ilaçların yan etkisi ile kać gündür soğuk alğınlığı boğaz şişme ateş -üşüme halsizlik içerisindeyim. Regl için mecbur ilaç kullanmıştım. Resmen kendi kendimi tekrar doğuruyorum.bu hafta 60 kg olmuşum.fakat kesin sonuç ićin su günümü bekleyecem.3 gün nesfitli detoks, 3 gün normal diyete devam.dikkat ettiğim konu o gün ağırlıklı beslenmem gereken gıdayı bir miktar fazla almam.7-1 protein günü.hareket maalesef kısıtlı çünkü ateşim çok yükseliyor.:işsiz::KK23:

Çok yüksek ateşli bir gece geçirdim.ilaçları bünyem kaldırmıyor.sadece nane limon ićebildim.7-2 nişasta günü :KK43:

Bu sabah tartıda 59.8 gördüm.haziranda 1 temmuz ağustos da 1-2 defa görmüşdüm. sanırım artık inişe geçiyoruz.7-3 karbonhidrat günüm bu günde meyve suyu menumde olacak.gece rahat geçti ama hala kendimi iyi hissetmiyorum.

Bu gün 2.- 29. Günüm su ve bitki çayları günü. Ben yine meyve suyu da içecem elma. sabahları elma diyemiyorum benii ćok acıktırıyor.

2-29 günü 60.0 kilo ile sonlandı. 3-1-1protein günü ile devam edeceğim.detoks a da devam.

Protein günü öğle yemeği iş yerinde.en son iftarda tavuk ızgara sipariş vermiştim :kk77:
IMG_20160907_124350-1.webp

Bu gün kurban bayramı herkese huzurlu bayramlar dilerim:KK52:. sağlığımıza dikkat ederek yola devam...bir kaç gündür sebebini anlamadım ama 61.0 de kilom yersem çıkıyor, yemesem inmiyor :KK43: . sanırım ayın evrelerindendir.neyse ne demiştik; yola devam. 3-2-2 nişasta günü bayram dolayısı ile lokumla başladımHoppa. devamında çook çoook dikkat etmeliyim , ikramlara falan duyarsız olucam :KK47:

Evet ilk günü atlattık.dengeli sağlıklı ve bayram şekeri yemeyerek.ve 3-2-3 karbonhidrat günü bu gün zorlanacağımı sanmıyorum.ve bu sabah da 61.0 :işsiz: O 1 kg nerde geldi bilsem iade edecem :KK45:

2. Bayram gününde de zorluk yaşamadım. fakat bugün meyve günü ve mutlaka bayram gezmesi yapacam zor olacak. 61.0 kg ile (şeker tatlı yemeden) yola devam :super:

IMG_20160914_082857-1.webp
+1 kilonun nerden geldiğini buldum sanırım Elma :KK57: sabahları elma yemek şartı var :KK72:.elmam yoktu 3-4 gün yiyemedim:KK51:.sonra geldi 1 kilo ,gitmesini sağlayacam:KK53:.

Kilo aynı yeme düzenim alt üst oldu o_O.yatılı misafir var :eek: bayramların arası çok az :işsiz: bir sonraki aşure günü ...yeniyıl :KK17: ve doğum günleri ... yemesemde tadına bakmak zorundayım...offf of :KK57::KK57::KK23:

Durum bildirelim :işsiz: sabah sabah kilo aynı fakat kutuda ki kadayıf , tenceredeki ılık sarma dolma gece pişirdim, fırında ki börek kahvaltıya :hamarat:ayrıca misafir var ben saat 09:00 daelma mı yyiyecem :KK72:öncesi ılık su :KK50: sonrası sarma dolma nişasta günüm :KK28: IMG_20160916_064742-1.webp

Back
X