Gulperi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 2 Şubat 2007 471 18 623 Diğer 4 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulperi #1 slm arkadaslar dogru yeremi acdim bilmiyorum ama neyse bugunki yaprak dokumu 140. bolumde ferhundenin hapisde giydigi gri bogazli cicekli kazagi ve diger kiyafetleri ne marka nasil ogrenebiliriz yada bilen varsa yazarmi tesekkurler Son düzenleme: 4 Şubat 2010
slm arkadaslar dogru yeremi acdim bilmiyorum ama neyse bugunki yaprak dokumu 140. bolumde ferhundenin hapisde giydigi gri bogazli cicekli kazagi ve diger kiyafetleri ne marka nasil ogrenebiliriz yada bilen varsa yazarmi tesekkurler
Gloxinia "SADEM" Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 1.918 3 116 İstanbul 4 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulperi #2 ben de az önce gördüm.kırmızı boğazlı kazağı mango büyük ihtimalle..bende geçen gün aldım,ordan biliyorum.ama diğerlerini malesef bilmiyorum.sonunda sponsorlar yazıyodur..
ben de az önce gördüm.kırmızı boğazlı kazağı mango büyük ihtimalle..bende geçen gün aldım,ordan biliyorum.ama diğerlerini malesef bilmiyorum.sonunda sponsorlar yazıyodur..