yaprak dökümü psikopatligim

Ben de kahvaltı yaparken, mutfağı toplarken, çamaşır katlarken illa ya Aşk-ı Memnu ya da Yaprak Dökümü açıyorum telefondan. Sanki öyle iş daha çabuk bitiyor gibi geliyor🥹

Hatta 4 yaşında kızım Aşkı Memnu izlerken Bihter’i ağlarken görmüştü. Babası mı ağlatmış demişti. Adnan’ı Bihter’in babası zannetti😂

Ben de Avrupa yakasına sarmistim üç yıl sürdü 😬😬 sonra gibi ye sardım .bu yıl hep o vardı .o kısa ve çabuk bitiyor sürekli başa sardım aylardır sonra platformlardaki eski izlediklerime döndüm şimdi. Artık Avrupa yakası izlemiyorum ama illa bir şeyi sarıp sarıp izleme huyum devam ediyor .saldım kendimi
Avrupa yakası bende hastalık boyutunda diyebilirim. Burhanı izlemeden bi şeyler eksik hatta onun gibi bi komşum arkadaşım olsun istiyorum sabah bana krepler yapsın evimi temizlesin akşama zeytinyağlı yemekler galan yapsın. Bayılıyorum ona🤣🤣

Daha önce izlediği film ve dizileri tekrar tekrar izleyen kişiler depresyona meyilli olurmuş. Ben de çok severim, daha yeni istanbul masalını tekrar izleidm😅 sahi bu yaz kanald’de başlamayacak mı yaprak dökümü?😁

Aynı şeyleri izlemeyi eşim de görmüştüm ve bir tek o yapıyor sanıyordum meğer bir çok kişi böyleymiş sonradan öğrendim. Bana çok gereksiz geliyor zaten zamanımız dar aynı şeyi izlemek yerine yeni bir şeyler izlemek ya da başka şeyler yapmak mantıklı geliyor

Ya kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum :KK43:
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan
Sjjssj çok tatlı bi konuymuş 😁 ben de bir diziye sardım mı sararım (özellikle yaprak dökümü ve aşkı memnuyu kaç kez izledim Allah bilir :D)Bunun sebebi rahatlama arayışında olmamızmış, sonunu bilerek izleyince kendimizi güvende hissediyormuşuz 💔 illa ki geçecektir. Ben Tv'de görünce yine bi kaç dk kiltleniyorum ama artık açıp kendi isteğimle izlemiyorum. Ama mesela sıfırdan yabancı bir diziye tek başıma başlayamıyorum, onun yerine eski yerli dizileri izliyorum yine yalnızken. Bir yerde derdim stresim devam ediyor yani.

Back
X