Ben 3 yıldır bu yöntemle yapıyorum.1 yıl hicbir şey olmadan kalıyor,hatta 1 yaprak bile ziyan olmuyor.Tarif ilginç geldi çünkü hep kaynar tuzlu su dokulur yaprakların uzerıne siz tam tersi suyu sogutup dokmussunuz böyle bozulmuyormu acaba? Ne kadar sure saklayabiliyoruz?
Canım bıdahaki sene inş böyle yapayım size bir sorum daha var ben sıcaksuyla yapmıştım bırhafta oldu uzerı bıraz barlanmıs gıbı kapağını açıp bıraz su bıraksam tuzla olurmu ki acba?Ben 3 yıldır bu yöntemle yapıyorum.1 yıl hicbir şey olmadan kalıyor,hatta 1 yaprak bile ziyan olmuyor.
Böyle yapmanızı öneririm.
Yok canım vakumlanmamış oluyorBöyle kapaklar vakumlanmamis oluyor dimi çünkü ben 1lt lik kavanozlara yapıyorum da. Bide buzluga direk mi atıyoruz kaynatmadan mi. Ben biraz cahilim bu konularda cok soru sordum mazur görün
Ay teşekkür ederim yarin yapacağım insaAllahYok canım vakumlanmamış oluyor
Bu yöntemle hiç bozulmuyor..Uzun süre dayanıyor..
Buzluğa direk haşlamadan atıyoruz..İsterseniz kaynatabilirsiniz..Ama kaynatmadan koyunca taze yaprak tadı ve kokusunu yakalayabiliyorsunuz..
Afiyet ile yersiniz inşaallahAy teşekkür ederim yarin yapacağım insaAllah
Istek tarfı alınıyomukucuk lahanalar varya mor lahana yada kara lahana neydı ya heh kırmızı lahana onun tursusu nassıl olyo resterantlarda dgranmıs bı sekıkde servıs edılyr ya benım esım onu ck sevyr ama ben bı defa yaptm berbattı yıyemedık tarıf varmı sızde
Buradayım canımNevreste m burada misin?
Buradayım canım
Yok canım başka birşey koymuyorumSadece o kaynattip soguttumuz tuzlu su konulcak demi ek olarak başka birsey yok
Yok canım başka birşey koymuyorum
Ellerine sağlık canım inşaallah istediğin gibi olurO zaman bunlarda benden bakalim.nasıl. olucak ♡
Daha yapicam şimdilik zeytinlikten bu kadar toplayabildim
Ellerine sağlık canım inşaallah istediğin gibi olur
Yarından sonra sararır yapraklarınResim eklemeyi unutmuşum ekledim şimdi .
Ins canim
Yok canım vakumlanmamış oluyor
Bu yöntemle hiç bozulmuyor..Uzun süre dayanıyor..
Buzluğa direk haşlamadan atıyoruz..İsterseniz kaynatabilirsiniz..Ama kaynatmadan koyunca taze yaprak tadı ve kokusunu yakalayabiliyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?