Mutfak Püf Noktaları yaprak sarma makinası kullanan varmıııııııı???????

kayra_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
77
0
36
kızlar yaprak sarma makinası kullanan varmı almayı düşünüyorum ama bi türlü emin olamadım kullanımı nasıl acaba almaya değermi yoksa elde sarmaya devammı.

ben geçen sene aldımdı.aslında güzelde sarıyor.iç ölçüsünü fazla koyduğunda yaprağı yırtıyor ve sıkışıyor.benim astarı yırtıldı bi dahada ellemedim.çokta gerekli bişe değil aslında.elde daha seri sarılabilir bence.

Kullanmasini bilirsen guzel,
Eger yavas sariyorsan al bence,
kizkardesim sarma sarmada yardim edince kullaniyor.
Ben kendim bu konuda baya tecrubeliyim.
Yurdda ceza yemistik, kermes icin 5 saat arka arka sarma sarinca baya bi hizlanmistim annemden bile hizliyim bu konuda

Taa ben küçükken babam almıştı anneme bi heves sarıp yemiştik,2-3 kez ancak kullandık,sonra annem kaldırdı duruyodu bi kenarda Babam böyle egzantrik aletleri çok sever..

Bi heves alınıp asla kullanılmayan bişey o makine
Annemin ilk aldığında denemek için kullandıktan sonra hiç elinde görmedim

becerebilene iyi bişi bence çünkü bütün tencerede sarmalar aynı ölçüde oluyor ama elde sarmaktan farkı yok yaprağı yerleştir içine pirinci koy falan ama işte biraz pratik gibi
ben mesela almayı düşünüyorum belki işime yarar ilerde
bu arada benim kuzenim hep o makinayla sarar

kaç para ki, hiç rastlamadım ben ya, çok bişey tutmuyosa ücret olarak denemek lazım, en sevdğim yemek yaprak sarma, ben sarmıyorsam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…