- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Sizin bir fikriniz var mi peki benim acil cevaba ihtiyacım varKakao ve Ben işin ehli burda yardımcı olur o :)
Peki yaprakların damarli tarafı altami ustemi gelecekbilemiyorum canım kayınvalidem salamura gönderiyor bana suya basıp çıkarıp öyle kullanıyorum. dediğin vakumlu poşeti anlayamadım
sor bana yavruu.. poşetlerdeki yaprakların umarım güzel çıkar.. poşetten çıkarr ellerinle kontrol et sertse .kiii serttir.. kaynar suya at ve yumuşat yaprakları aman fazla tutmaa.. erimesinler..yaprağı ser malzemeyi....teeee işte böyleKızlar çok acil bişey soracağım ben yaprak sarma yapacaktım. Şu vakumlu posetteki yapraklardan aldım.onu nasıl hazirlamam lazım sudami bekleticem 1 gece ? İçini hazırlamayı biliyorum ama yaprakları nasıl hazrlamam lazım acil yardım istiyorum?
bravo bebeğğğiimm bende senin kadar olamasamda acık fikir verdim affına sığınarakizah ettimm.. beybiii..
içi damarlı yere koyacaksın demek istedim :)Sararken üste gelicek canım, ,içi damarları yere koycaksın sardığında düz yeri üstte kalacak
Ama damarlar burda üstte sanki ben mi yanlış görüyorum acabaizah ettimm.. beybiii..
yavru yaprağın tersi düzü var ve evet damarlı ksmı üste gelecekk şekilde serecenn..Ama damarlar burda üstte sanki ben mi yanlış görüyorum acaba
canım benim babam vakumlu tokat yaprağı yapıyor sana anlatayım nasıl kullanacağını. poşetten yaprakları çıkar suyun içinde 2 saat beklet sonra bol suyla yıka kullan. haşlama sakın yaprak kararır. çünkü yapraklar vakuma girmeden önce haşlanıyorKızlar çok acil bişey soracağım ben yaprak sarma yapacaktım. Şu vakumlu posetteki yapraklardan aldım.onu nasıl hazirlamam lazım sudami bekleticem 1 gece ? İçini hazırlamayı biliyorum ama yaprakları nasıl hazrlamam lazım acil yardım istiyorum?
1 gece önceden suda beklet ertesi güne kadar.ama arada suyunu değiştir aynı suda kalmasın. Ertesi güne kadar tuzu çıkar biraz.Arkadaslar acilen bişey sormam lazım salamura yaprağım var ve ne yaptıysam yaprak çok tuzlu ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?