Yapsammi yapmasammi

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Kizlar ben ikinci defadir artik vajinal mantara yakalnadim hemde ard arda.hayatimda hic yasamadigim sey.doktora gitdim bir haftalik krem yazdi.simdi sorun benim yumurtlama gunlerime denk geliyor ben ne yapicam?bugun yumurtlama gibi hissediyorum sanki ama iliskiye de girmeye korkuyorum.hem kullandigim krem ve iceriye soktugum ilac spermi oldurmezmi?ufff kafam cok karisik

Bence önce vajinal mantardan kurtul derim berbat bisey çok iyi biliyorum

Bence önce vajinal mantardan kurtul derim berbat bisey çok iyi biliyorum
Bende kasinti falan cok az nadir oluyo sadece yanma vardi o yuzden gitdim yani keskin sekilde deyil ama kac aydir cocuk istiyoruz bu ayda deneyecekdim ama cok huzursuzum

Bende kasinti falan cok az nadir oluyo sadece yanma vardi o yuzden gitdim yani keskin sekilde deyil ama kac aydir cocuk istiyoruz bu ayda deneyecekdim ama cok huzursuzum
İlişki sırasında yanma olursa o da kötü yada enfeksiyonun ilerler çocuğa engel olursa bence bi de öle düşün önce kurtul mantardan sonra çalışmalara devam :)

vajinal fitil krem vs kullanıosan zaten spermi etkilicektir. bide enfeksiyondan kurtulup gebelik düşünmek daha sağlıklı olur çünkü olurda hamile kalırsan hamileyken ne ilaç kullanabilirsin ne krem daha zor iyileşirsin uğraş dur kötü olur yani ama sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…