yaptığım anama olmadı öğrenemedim:(

gollom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
1.868
2.602
198
kızlar merhaba beni annem cok sımarttı mutfağa bile sokmadı yakında evlenecem yemek bilmiyom annemden öğrenmeye calışıyom ama oda hevessiz kitaplar aldım bi kaç denedim o kadar uğraştım cok güzel olmadı kendi yaptığımı ben beğenmedim evdekilerde cok beğenmesede kıramıyolar belli napmam gerek bir yol gösterin su beceriksize :KK15:

hayırlı olsun öncelıkle.. yapa yapa ögreneceksın bununda kuralı bu.. ewdeyken hazır annenın yanında dur .. sonra sen yap annen nasılsa yanında :) bır ıyı bır kötu sonunda harıka :) hem annen gıbı olucak ılerde )))

inşallah bacım yaaa annemde mutfakta sevmiyo beni bişi yaparım elimden alır kendi yapar yakında kendi çekecek sıkıntısını habarı yok:KK76: videolar falan izliom öğrenirim bişiler inşallah

canım internetten tarifler indirirsin..deneye deneye..uzman olursun merak etme..kimse doğuştan yetenekli doğmuyor..sürekli deniyerek uzmanlaşacaksın..kolay gelsin..

canım zamanla elin alışır ve kendi tarzın oluşur, elinden geldiince sen yapmaya çalış bende evlendikten sonra öğrendim, mantı bile yapabiliyorum artık ;)

Back
X