- 27 Ekim 2023
- 6.845
- 18.327
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim çocuk için abur cuburlar almıştı içinden bi çikolayayı çok sevdiğim için ben bunu çok seviyorum ben alıyım mı bunu diyip tuttum tutmamla çekmesi bir oldu ben bunu çocuğa aldım sana yarın alırım diyip içeri girdi çocuğumuza verdi trip attım diye çocuk gibisin diyip beni suçlu buldu
Ahahaha Allah sizide güldürsün ne rızkı bacım bahsettiğim çikolata ayrıca bir sürü şey aldı ve sürekli alıyor ona değişik abur cuburlar ilk defa içinden birini yemek için tuttum çocuğa aldım diyerek çekti benden ayrıca sadece bir tane çikolata olsaydı okeyim ama başka şeylerde almıştı aynı anda
Sizin kilo probleminiz var mı? Belki adam dolaylı yoldan kilo almanızı istemiyor.Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Valla aşırı tüketiyor babası alıştırdı ama çok şükür kilo problemi falan yok
Bence ciddi sıkıntıları olan ben değil sizsiniz çünkü hiçbir normal insan tanımadığı insana böyle bir şey yazmaz ve bir sürü insan arasından böyle düşünen tek sizsiniz yani kendi duygu ve düşünceleri herkesten farklı olan ama kendi dışında herkesi anormal gören bir anormalsınızSizin çok ciddi sıkıntılarınız var ama siz işin farkında değilsiniz hala kocam bana çikolata vermedi goygoyundasınız.
Çocuğa neden sürekli abur cubur alıyorsunuz yahu
Hayır kilo problemim yok fiziğim yüzüm gayet orantılı güzel hatta herkes över çok tatlı çıtı pıtısın falan diyeSizin kilo probleminiz var mı? Belki adam dolaylı yoldan kilo almanızı istemiyor.
Öyle bir durumunuz yoksa yaptığı ayıp. Eve alınan yiyeceklerden istediğiniz zaman yiyemiyorsanız bana göre acayip bir evlilik.
Nasil bir sürü insan arasında boyle düşünen tek kisi o? Burada yorum yazanların hepsi size çocuğa öyle şeyler yedirilmez yazdı. Çocuk paylaşamamak icin ağzına tıkıp sonra çıkarıyor yazmışsınız yahu normal mi bu?Bence ciddi sıkıntıları olan ben değil sizsiniz çünkü hiçbir normal insan tanımadığı insana böyle bir şey yazmaz ve bir sürü insan arasından böyle düşünen tek sizsiniz yani kendi duygu ve düşünceleri herkesten farklı olan ama kendi dışında herkesi anormal gören bir anormalsınız
HayırBaşak Burcu mu eşiniz![]()
E bende cevap yazdım alıştıran ben değil eşim ben çocuğa kızınca eşimde bana kızıyor bağırıyorNasil bir sürü insan arasında boyle düşünen tek kisi o? Burada yorum yazanların hepsi size çocuğa öyle şeyler yedirilmez yazdı. Çocuk paylaşamamak icin ağzına tıkıp sonra çıkarıyor yazmışsınız yahu normal mi bu?
Arkadasim sen bu çocuğun annesi degil misin? Çocuk elinizden kaymış gitmiş siz hala çikolata, kaynana konusu açıyorsunuz. Pes yani gerçektenHayır
E bende cevap yazdım alıştıran ben değil eşim ben çocuğa kızınca eşimde bana kızıyor bağırıyor
Çocuk daha 3 yaşından hanfendi 3:)Arkadasim sen bu çocuğun annesi degil misin? Çocuk elinizden kaymış gitmiş siz hala çikolata, kaynana konusu açıyorsunuz. Pes yani gerçekten
Aa tamam 3 yaşındaysa basın şekeri çikolatayı kusana kadar yesin. Çocukta yeme bozukluğu olmus, baba zaten evlere şenlik, sizin derdiniz çikolatayla kayinvalide mi gerçekten.Çocuk daha 3 yaşından hanfendi 3:)
Off tek seferde hepsini yemiyor az yiyor zaten çoğu zaman açtığı şeylerin çocğunı çöpe atıyor ve 3 yaşında deme sebebim çocuk ellerinizden kayıp gitmiş demesiAa tamam 3 yaşındaysa basın şekeri çikolatayı kusana kadar yesin. Çocukta yeme bozukluğu olmus, baba zaten evlere şenlik, sizin derdiniz çikolatayla kayinvalide mi gerçekten.