yaptığım doğrumu yanlışmı bilmiyorum :(

Bütün arkadaşlar haklı..
Şimdi ki evliliğin tamamen bitmeden sakın o kişiyle görüşeyim deme..
Elbette ki normal arkadaşlarınla görüş, dolaş, eve kapanma ama bu arkadaşınla artık durum farklı..
Bunu yaparsan senin niyetin kötü olmasa bile insanların içleri kötü ve bunu duyunca seni yaftalayacak yargılayacak,
Evliliğinde yaşadığın acıları bilerek yada bilmeyerek "Şuna bak" diyecek çok insan olur emin ol..
O yüzden bu kişiye biraz daha sabretmesini ve boşandıktan sonra onunla sağlıklı bir şekilde görüşmek istediğini söyle..
Bu hem senin için hem onun hemde ailen için en iyisi olur..

evet hep yalan söylenmiş.kendi gerçek yüzlerini okadar iyi gizlemişlerki.herşeylerini evlendkten sonra onların arasına girdikten sonra gördüm.teşekkür ederim

O yüzden boşandıktan sonra bu seferkini gözlemle
Tekrar şaşırmamak adına

arada mola ver birinden kurtulmadan biriiii cok hizlisin bence
ayaklarinin üstünde durrrr biraz kendini topla ne acelen varkiii
üstelik bosanmamsinnnn

merhaba.yeni üyeyim.burda sizlere danışmak istedim çünkü etrafımdakilere asla içimdekileri anlatamam.

4 sene önce üniversite okurken babamın uzak akrabalarından biri görücü geldi.ben evlenmeyi düşünmüyordum.fakat babam çok iyi insanlar beni sever sayar.değer veirler düşüncesiyle ikna etmeye çalıştı.tanıştım ve babamdaki ısrarı görünce tamam dedim söz yaptık.sevmeye çalıştım.

okulum bitti evlendik.fakat hiçbirşey umduğum gibi olmadı.alkol şiddet hakaret ilk günden itibaren devam etti gitti.hayallerim umutlarım yıkıldı.eşim yetmezmiş gibi eşimin aileside bana hakaret etmeye başladı.oysaki onlara okadar saygılı ve sevgiliydimki.

akşam eşimin babası içer bana küfür hakaret ederdi.bende o moralle sabah iş görüşmelerine giderdim.çok kötü günler yaşadım.anlatmakla bitmez.bir hayvanmışım gibi davrandı eşim bana sessiz sakin birisiydim.eşim hiç bir arkadaşımla görüştürmüyodu dahada içime kapanır hale geldim.ailemden kardeşlerimden kıskanıyordu.

ve en sonunda dayanamadım evi terkedip aileme yerleştim.birkaç aydır ilemin yanında kalıyorum.bu sürede eşimin hakaretleri tehditleri bitmedi.3 dava açıldı boşanma icra hakaret.
benim asıl içimde sakladığım şey.aileme geldikten bir ay sonra eski facebook profilimi dondurmuştum açtım.ve arkadaşlarımla görüşmeye başladım.üniversitede bir arkadaşım vardı.ozmanlar aramızda hiç bir şey yoktu normal arkadaştık.faceboogumu açınca konuşmaya başladık.yaşadıklarımı herşeyi anlattım.asla kimseyi arkadaşlığımız süresince kırdığını incittiğini görmedim.herkesin yardımına koşar.böyle konuşurken belli bir zamn sonra bnden hoşlandığını beni sevdiğini ozamnlarda beni sevdiğini ama cesaret edip söyleyemediğini söyledi.boşndıktn snra evlnmeye hazır olduğunu söyledi.o hiç evlnmedi.ben onunla görüşüyorum ama doğru mu ypıyrm bilmıyrm.artık bnde mutlu olmk istiyorm nolur bni yargılamyın çok kötü günler yaşadım.

onunla hiç görüşmemelimiyim yaptığım doğrumu neyapmam lazım.teşekkürler

Hata bile yapsan kimsenin seni yargılamaya hakkı yok - ki ben ortada bir hata olduğunu da düşünmüyorum.

Ömrünün sonuna kadar yalnız kalmayacaksın ki, umarım birini çok sever ve onunla ömür boyu çok mutlu olursun. Sadece zor bir dönemden geçtiğin için karşına yeni çıkacak insanlar sana olduğundan -iyi yönde- farklı görünebilir, bu konuya biraz dikkat etsen iyi edersin. Maalesef eşinden sevgilisinden ayrılan kadınları daha kolay hedef olarak gören erkekler mevcut.

Bir de şu an resmi olarak evli olduğun için başka bir erkekle görüşmen-buluşman mahkemece aldatma olarak değerlendirilebilir. Aman sana bu süreçte iftira atmalarına imkan verme. Resmi olarak boşandıktan sonra daha temiz kafayla değerlendirirsin herşeyi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

bir de boşandıktan ya da sevgiliden ayrıldıktan hemen somra başlayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.çünkü zaten o süreçte tutunacak bir dal arıyor insan acısını unutturacak bir sevgiye ihtiyaç duyuyor ve normal düşünemiyor pek..bu yüzden ayrılığın hemen sonrası yeni bi ilişkiye başlarken çok dikkat etmek lazım hele evlilik kararı için falan çok çok erken.

Kimse sen izin vermezsen seni yargılayamaz, kaldı ki senin yargılanacak hiçbir şeyin yok.Aşık olmadan tanımadan evlenmişsin ve şimdide bir şeyler hissedebileceğin biri var hayatında.Ama şu aşamada değilde boşandıktan sonra kafanı kalbini daha sağlıklı dinleyebilirsin.Belkide zor günlerden sonra ilgisi seni mutlu ediyordur sadece.Bunu şu an anlamayabilirsin.En iyisi şu aşamada sadece netten görüşmeye devam edin.

bir de boşandıktan ya da sevgiliden ayrıldıktan hemen somra başlayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.çünkü zaten o süreçte tutunacak bir dal arıyor insan acısını unutturacak bir sevgiye ihtiyaç duyuyor ve normal düşünemiyor pek..bu yüzden ayrılığın hemen sonrası yeni bi ilişkiye başlarken çok dikkat etmek lazım hele evlilik kararı için falan çok çok erken.

Kimse sen izin vermezsen seni yargılayamaz, kaldı ki senin yargılanacak hiçbir şeyin yok.Aşık olmadan tanımadan evlenmişsin ve şimdide bir şeyler hissedebileceğin biri var hayatında.Ama şu aşamada değilde boşandıktan sonra kafanı kalbini daha sağlıklı dinleyebilirsin.Belkide zor günlerden sonra ilgisi seni mutlu ediyordur sadece.Bunu şu an anlamayabilirsin.En iyisi şu aşamada sadece netten görüşmeye devam edin.

Evt dediginiz gibi insan tutunack dal ariyor blkide.bilmiyorum.yada en yakinindan deger gormeyipte baskasindan deger gormk bu aslinda cok aci bi durum.bnm davalrim uzayack cunku kocam olack kisi bna cektrmeye yeminli.bosanmk istemiyr.karsindaki kiside anlyisli istersen gorusmeyiz diyor.ama bn cok bunaliyrm

Evt dediginiz gibi insan tutunack dal ariyor blkide.bilmiyorum.yada en yakinindan deger gormeyipte baskasindan deger gormk bu aslinda cok aci bi durum.bnm davalrim uzayack cunku kocam olack kisi bna cektrmeye yeminli.bosanmk istemiyr.karsindaki kiside anlyisli istersen gorusmeyiz diyor.ama bn cok bunaliyrm

bak bi de şu var bu kocan olacak insan biri ile görüştüğünü falan anlayıp bunu ıspatlarsa mahkemede lehine olan şeyler aleyhine işlemeye başlar buna da dikkat et.

bunalıyosun ama yanlış adımlar atma sakın.

Aslında netten görüşmek yüz yüze görüşmek bence çok farklı değil ama yüz yüze daha etkilenir,hislerinizi doğru tartamazsınız diye bu şekilde devam edin dedim.Birde yüz yüze görüşseniz de aranızdakini tam bir ilişkiye taşımak ne kadar doğru olacak onu düşünün? En çokta kendiniz için tartın tüm bunları.

Son düzenleme:
Bilmiyorum tek bildigim suan onun bana destek olmasi her derdimi skntimi dinlemesi yorum yapmasi.bana deger vermesi beni mutlu ediyor.gulduruyor bni ne biliyim gulmeyi unutmustum resmen

ya inanırmısın anlattıklarına inandım ve ben senın mutlu olmanı nedense şu an çok istedim sanki kardeşimmiş gibi.

bence boşandıktan sonra onunla bir ilişki yaşamalısın

denemeden bilemezsin korkma.

yalnız sadece boşanana kadar onunla olan ilişkini çok iyi sakla kocan koz yapmasın davada.

herkes mutlu olmayı hakeder sen neden etmeyesin.mutluluklar arkadaşım.

ya inanırmısın anlattıklarına inandım ve ben senın mutlu olmanı nedense şu an çok istedim sanki kardeşimmiş gibi.

bence boşandıktan sonra onunla bir ilişki yaşamalısın

denemeden bilemezsin korkma.

yalnız sadece boşanana kadar onunla olan ilişkini çok iyi sakla kocan koz yapmasın davada.

herkes mutlu olmayı hakeder sen neden etmeyesin.mutluluklar arkadaşım.

Tesekkur ederim.dedigim gibi suan fbden gorusuyoruz.azda olsa deger gormek insani mutlu ediyor.bosanmamis olmam beni tedirgin ediyor.ama avukatin soylemesine gore cok uzayacak karsi taraf yuzunden.ve ben bu yuzden mutlulugu gulmeyi sevinmeyi ertelemek istemiyrm

yaşadıklarınız çok üzücü şeyler.

ama şuan resmi olarak boşanmadan başka biriyle görüşmeniz çok yanlış.

önce davanız sonuçlansın sonra salim kafayla bir düşünün ,çünkü bu ruh hali içindeyken doğru kararlar veremeyebilirsiniz ve sonra daha

çok üzülmenize yol açabilir.

yaşadıklarınız çok üzücü şeyler.

ama şuan resmi olarak boşanmadan başka biriyle görüşmeniz çok yanlış.

önce davanız sonuçlansın sonra salim kafayla bir düşünün ,çünkü bu ruh hali içindeyken doğru kararlar veremeyebilirsiniz ve sonra daha

çok üzülmenize yol açabilir.

Esimle.aramda birtek kagit uzerinde evliligim kaldi.imam nikahindanda cikardi bni bnde onu.6aydir ayri yasiyoruz nerdeyse.hicbir sucum yokken annem isterse annem icin seni bosarim demisti bana.bana cok kotulukler yapti.
Arkadasimla gorusmeye devam etsem uzulurmuyum bilmiyorum ama suan tek bildigim onunla guldugum

merhaba.yeni üyeyim.burda sizlere danışmak istedim çünkü etrafımdakilere asla içimdekileri anlatamam.

4 sene önce üniversite okurken babamın uzak akrabalarından biri görücü geldi.ben evlenmeyi düşünmüyordum.fakat babam çok iyi insanlar beni sever sayar.değer veirler düşüncesiyle ikna etmeye çalıştı.tanıştım ve babamdaki ısrarı görünce tamam dedim söz yaptık.sevmeye çalıştım.

okulum bitti evlendik.fakat hiçbirşey umduğum gibi olmadı.alkol şiddet hakaret ilk günden itibaren devam etti gitti.hayallerim umutlarım yıkıldı.eşim yetmezmiş gibi eşimin aileside bana hakaret etmeye başladı.oysaki onlara okadar saygılı ve sevgiliydimki.

akşam eşimin babası içer bana küfür hakaret ederdi.bende o moralle sabah iş görüşmelerine giderdim.çok kötü günler yaşadım.anlatmakla bitmez.bir hayvanmışım gibi davrandı eşim bana sessiz sakin birisiydim.eşim hiç bir arkadaşımla görüştürmüyodu dahada içime kapanır hale geldim.ailemden kardeşlerimden kıskanıyordu.

ve en sonunda dayanamadım evi terkedip aileme yerleştim.birkaç aydır ilemin yanında kalıyorum.bu sürede eşimin hakaretleri tehditleri bitmedi.3 dava açıldı boşanma icra hakaret.
benim asıl içimde sakladığım şey.aileme geldikten bir ay sonra eski facebook profilimi dondurmuştum açtım.ve arkadaşlarımla görüşmeye başladım.üniversitede bir arkadaşım vardı.ozmanlar aramızda hiç bir şey yoktu normal arkadaştık.faceboogumu açınca konuşmaya başladık.yaşadıklarımı herşeyi anlattım.asla kimseyi arkadaşlığımız süresince kırdığını incittiğini görmedim.herkesin yardımına koşar.böyle konuşurken belli bir zamn sonra bnden hoşlandığını beni sevdiğini ozamnlarda beni sevdiğini ama cesaret edip söyleyemediğini söyledi.boşndıktn snra evlnmeye hazır olduğunu söyledi.o hiç evlnmedi.ben onunla görüşüyorum ama doğru mu ypıyrm bilmıyrm.artık bnde mutlu olmk istiyorm nolur bni yargılamyın çok kötü günler yaşadım.

onunla hiç görüşmemelimiyim yaptığım doğrumu neyapmam lazım.teşekkürler

Yargılanacak bir durumunuz yok fakat görüşüp ilişkiye başlamak icin resmi olarak boşanmayı bekleyin. Eğer bu durum duyulursa hem adınız kötü olur hem de karşı taraf ne kadar kötü insanlar olurlarsa olsunlar bunu haketmiyorlar.

Sizi gerçekten seviyorsa bekler. Beklemiyorsa da yol ver gitsin.

Tesekkur ederim.dedigim gibi suan fbden gorusuyoruz.azda olsa deger gormek insani mutlu ediyor.bosanmamis olmam beni tedirgin ediyor.ama avukatin soylemesine gore cok uzayacak karsi taraf yuzunden.ve ben bu yuzden mutlulugu gulmeyi sevinmeyi ertelemek istemiyrm

Sırf dava cok uzayacak diye basınızı derde sokmayın. İnanın bedeli cok daha ağır olur.

Yargılanacak bir durumunuz yok fakat görüşüp ilişkiye başlamak icin resmi olarak boşanmayı bekleyin. Eğer bu durum duyulursa hem adınız kötü olur hem de karşı taraf ne kadar kötü insanlar olurlarsa olsunlar bunu haketmiyorlar.

Sizi gerçekten seviyorsa bekler. Beklemiyorsa da yol ver gitsin.

Bna yapilanlari bilseniz ozaman en kotu seyleri bile hakettiklerini anlardiniz.ama dedigim gibi sadece internet ortaminda karsilastigimizda konusuyoruz.ve hemn hmn gnlde her aksam konusuyorz sohbet ediyoruz.

Bir adim atmak icin bosanmayi bklicm tabi.
Ama sizinde dediginiz gibi Bir yandan dusunuyorum normal bir sohbette olsa ayrildigim esime yanlismi yapiyorum diye.sonra kendi kendime.diyorumki o beni sevseydi zaten.beni el ustnde tutar eziyet etmezdi.
Ben babamin evinde bir fiske dahi dayak yememistim.kocamdan oyle cok eziyet gordumki.defalarca karakolluk olduk polis geldi kapiya.hic bir zamab huzurlu uyuyamadim ben.ve ben bunlari haketmedim.esimin gozlerinim.icine bakardim ne derse yapardim.ama galiba insan bir sabir noktasi var tastimida artik olacakalr elinde bile olmuyor.

Back
X