- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
Sırf dava cok uzayacak diye basınızı derde sokmayın. İnanın bedeli cok daha ağır olur.
Evet bende istemem basimin belaya girmesini sabredicem ondan kurtulmk icin.kolay olmayacak biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf dava cok uzayacak diye basınızı derde sokmayın. İnanın bedeli cok daha ağır olur.
Bna yapilanlari bilseniz ozaman en kotu seyleri bile hakettiklerini anlardiniz.ama dedigim gibi sadece internet ortaminda karsilastigimizda konusuyoruz.ve hemn hmn gnlde her aksam konusuyorz sohbet ediyoruz.
Bir adim atmak icin bosanmayi bklicm tabi.
Ama sizinde dediginiz gibi Bir yandan dusunuyorum normal bir sohbette olsa ayrildigim esime yanlismi yapiyorum diye.sonra kendi kendime.diyorumki o beni sevseydi zaten.beni el ustnde tutar eziyet etmezdi.
Ben babamin evinde bir fiske dahi dayak yememistim.kocamdan oyle cok eziyet gordumki.defalarca karakolluk olduk polis geldi kapiya.hic bir zamab huzurlu uyuyamadim ben.ve ben bunlari haketmedim.esimin gozlerinim.icine bakardim ne derse yapardim.ama galiba insan bir sabir noktasi var tastimida artik olacakalr elinde bile olmuyor.
Evet bende istemem basimin belaya girmesini sabredicem ondan kurtulmk icin.kolay olmayacak biliyorum.
Eminim yaşladılarınız cok ağırdır, aksi takdirde hicbir kadın yuvasını yıkmaz. Fakat kocanız ne kadar serfsz olursa olsun aldatılmayı haketmiyor. Lütfen bekleyin. Lütfen. Size ve ailenize yakışan da bu olacaktır.
Olur önce su boşanma davası sonuclansın diğerleri önemli değil yıllar sürse de olur. Onun soyadından kurtulduğunuzla, istediğinizle flörtleşin istediğinizle evlenin :) Ama bekarken, simdi değil.
Sizi anlıyorum, yaralarınız sarılsın istiyorsunuz, ağız dolusu gülmek istiyorsun ama bunun zamanı var.
Haklisiniz hersey zamn.galiba acele ediyorum evey bunu kabul ediyorum.okadar mutsuz oldumki simdi mutluluk bnden.kacacakmis gibime geliyor sacma dusunuyirum bkki ama dediginiz gbi sabretmem gerek tesekkurler
Hakettiğiniz mutluluk elbet kapınızı calacak. İnanın bana. Ben de boşanmış bir kadınım. Sizinle aynı yollardan yürüdüm. Ama kısa kahkahalar icin geleceğimi cöpe atmam.
sakın sakın sakın... herkes aynı şeyi söylemiş, ben de söylemek istedim çünkü gerçekten çok önemli. iyi şeyler yaşamanızın koşulu bu süreci sabırla geçirmeniz, inanın... yoksa sap gibi kalırsınız.
inanın görüştüğünüz kişi karşısında saygınlığınızı da bu doğru davranış kazandıracaktır, kaldı ki adamın doğru adam olup olmadığını anlamak da bu süreçten çıktığınızda sağlıklı bir bakışla mümkün olacaktır.
Allah yardımcınız olsun...
tsk ederim.burdaki yorumlardan sonra arkadasimla arama mesafe koymaya karar verdim.kendisi herzamn beni bkliyecegini soyledi ister sevgili ister es ister arkadas olarak nasil olmami kalmami istersen kabul ederim dedi.
okadar guzel okadar mantikli olgun konusuyorki ona kapilmamak icin zor tutuyotum kendimi.
aliskanlikmi sevmeyemi basladim bilmiyrm ama gorusmelerimi azaltinca bir tuhaf oldum.en ufak bir moral bozuklugumda bile bna destek oluyordu.
ama karar verdim bklicem.
tabiki mutlu olmak, sevmek sevilmek seninde hakkın, sende insansın.
ama önce bekle dava sonuçlansın, eğer eşin bunu öğrenirse aleyhinde kullanabilir.
şimdilik bence yüz yüze görüşmeyin
görüştüğünüzdede bende gelicem merak ediyorum
bir de böyle kritik zamanlarda insanın karşısına hep kafasını karıştıracak bir şeyler çıkar, bence bu tesadüf değil, denendiğini düşün. bu bir sınav... şimdi olması gerektiği gibi olursan Allah hep yanında olur...