Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$Resikksjsjjsm 270 (55).webp $D 036.webp $Resikksjsjjsm 270 (55).webp $D 036.webp

Kızlar pek belli olmasada bunlarda benim buklelerim :37: kısa olduğu için pek model veremiyorum :5:
rüyamsın kızmassın umarım (:

Son düzenleme:
rüyamsınn izninle bazı modellerini paylaşabilirmiyim ? r

Eki Görüntüle 211493 Eki Görüntüle 211494 Eki Görüntüle 211493 Eki Görüntüle 211494

Kızlar pek belli olmasada bunlarda benim buklelerim :37: kısa olduğu için pek model veremiyorum :5:
rüyamsın kızmassın umarım (:

kisa saclarda bukleye bayiliyorum :69: ayrica orgulu modellerde kisa saclarda cok tatli duruyo :69:
neye kizmam anlamadim canim ?
:26:

rüyamsınn izninle bazı modellerini paylaşabilirmiyim ? r

nasil yani anlamadim canim :26: bugun bende anlama kitligimi var ne :9: yani Silvart gibi foto eklemekmi? bunun icin izin istiosan cok kizarim :19: burasi hepimizin topigi hem bastada demistim foto koyarsaniz cok sevinirim diye

rüyamsin sanırım 22. modeldi bu gün onu yaptım paylaşayım dedim :34:

Eki Görüntüle 211547 Eki Görüntüle 211548 Eki Görüntüle 211549

ayyy cok yakismis super olmusssss guzelim :69: cok seviniiyorum modelleri paylasan olunca :69:

kisa saclarda bukleye bayiliyorum :69: ayrica orgulu modellerde kisa saclarda cok tatli duruyo :69:
neye kizmam anlamadim canim ?
:26:

nasil yani anlamadim canim :26: bugun bende anlama kitligimi var ne :9: yani Silvart gibi foto eklemekmi? bunun icin izin istiosan cok kizarim :19: burasi hepimizin topigi hem bastada demistim foto koyarsaniz cok sevinirim diye

ayyy cok yakismis super olmusssss guzelim :69: cok seviniiyorum modelleri paylasan olunca :69:

tatlım sen bol bol model yap bende bol bol deneyip koymaya çalışırım :16:ay utandım şimdi :17:

yok canım benim öyle değil, yani modellerini başkalarıyla/başka forumlarda da paylaşabilirmiyim bi sakıncası varmı demek istedim :)

$saclarım 009.webp

valla bende 5 ay önce böyle bişi yapmıştım o geldi aklıma koyayım dedim:1::1:

Son düzenleme:
rüyamsın ya bişi sorcam şu küçük sırlardakii ayşegülün saçınıda yaparmısın yani saçlarının ön tarafını kaldırıyor ya çok güzel duruyor nasıl kaldırıyor anlatablirmisin 1.resim mesela
$Desktop1-5.webp

Back
X