• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
silvart cnm saç rengin çok oş,rengini öğrenebilir miym?

maşallah kızlar ne guzel yeteneklisiniz.ben tepede topluyorum saçlarımı ona bile üşeniyorum.
takip edeceğim sizleri :34:

silvart bende çok beğendim saç rengini.kendinmi boyadın?

sağ olun bebişler ... öncelikle şunu söyliyim ben saçımı kuaförde boyatıyorum çünkü evde boyamaya çok tırsıyorum ... daha geçen kahveye boyadım evde bilen bilir iğrenç oldu ama canım kkdaki kızlar sayesinde akıttım onu çabucak...
neyse gelelim renge rengin adı güğüm bakırı tabi diceksiniz turunculuk yok çünkü kızıl hemen akar 2 kez yıkıyorum ortaya böyle sarı gibi bir renk çıkıyor :1:

rüyamsinnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84:

neyse kızlar buda silvart dan blake lively modeli uyarlaması

$0408.webp$0412.webp

sağ olun bebişler ... öncelikle şunu söyliyim ben saçımı kuaförde boyatıyorum çünkü evde boyamaya çok tırsıyorum ... daha geçen kahveye boyadım evde bilen bilir iğrenç oldu ama canım kkdaki kızlar sayesinde akıttım onu çabucak...
neyse gelelim renge rengin adı güğüm bakırı tabi diceksiniz turunculuk yok çünkü kızıl hemen akar 2 kez yıkıyorum ortaya böyle sarı gibi bir renk çıkıyor :1:

ben saçımı kendim boyadım nasıl olmuş pekii devamlıda kendim boyarım valla çok usta olmuşum dimii özen özen özen:21::21::21::27:

ben saçımı kendim boyadım nasıl olmuş pekii devamlıda kendim boyarım valla çok usta olmuşum dimii özen özen özen:21::21::21::27:

canım demek sen saçını kendin boyadın :46: vay be hiç anlaşılmıyor :46: harika boyamışsın :46: genelde evde boyayınca bu ton renkler elde etmek zor birde böyle seninki harika olmuş her yerde tonu aynı harika :16:

kızlar rüyamsin yok ya bende kendim bir model uydurdum tabi ki rüyamsinnın yaptıkları gibi olmadı :1: bir de rüyamsından bir model denedim onu da koyuyorum :1:

bu silvaradan saçmalatmaca :1:

$0567 (1).webp$0567 (5).webp$0567 (6).webp

bu da bob stili

$0567 (3).webp

buda rüyamsının başta yaptığı örme şekillerinden biri

$0567 (2).webp$0567 (4).webp

umarım beğenirsiniz bebişler :77:

kızlar rüyamsin yok ya bende kendim bir model uydurdum tabi ki rüyamsinnın yaptıkları gibi olmadı :1: bir de rüyamsından bir model denedim onu da koyuyorum :1:

bu silvaradan saçmalatmaca :1:

Eki Görüntüle 223166 Eki Görüntüle 223167 Eki Görüntüle 223168

bu da bob stili

Eki Görüntüle 223169

buda rüyamsının başta yaptığı örme şekillerinden biri

Eki Görüntüle 223170 Eki Görüntüle 223171

umarım beğenirsiniz bebişler :77:
ya canım harikasın valla bu sonki örme model çok hoş bende deniycemm,gördüğüm kadarıyla hemde şimdi aynanın karşısına gidiyorum eşim uyanmadan hallediyim daha saçımı bile taramadım üşengeç garuuuu:1:neyse sende azcık anlatsan nasıl yaptın gelince yapamazsam okurum yani yandanmı ördün sadece yukardan aşağıya tektaraflı dimi:40:

ya canım harikasın valla bu sonki örme model çok hoş bende deniycemm,gördüğüm kadarıyla hemde şimdi aynanın karşısına gidiyorum eşim uyanmadan hallediyim daha saçımı bile taramadım üşengeç garuuuu:1:neyse sende azcık anlatsan nasıl yaptın gelince yapamazsam okurum yani yandanmı ördün sadece yukardan aşağıya tektaraflı dimi:40:

evet tatlım yandan ördüm ... bunu bende hiç bilmiyordum ama rüyamsın öyle güzel anlatmış ki hemen çaktım durumu :1: dur bakayım rüyamsın hangi sayfada anlatmıştı bunu :1:

rüyamsın

canım eline koluna sağlık ne güzel şeyler yapmışsın üşenmezsem arada bende bakıp bakıp yaparım artık

ben sana bişey sormak istiyorum bu kadar şekil yaptığına göre şekillendirici ürünler hakkındada bilgin vardır diye düşündüm

şimdi benm saçlar uzun düz ama fön çektiğimdede kabarır banyodan çıkınca kuruyuncada önerebileceğin kabarmaması için elektrklenme olmaması için bi ürün varmı

bi de saç rengini sorucaktım

şimdiden teşekr ederim :71:

Son düzenleme:
Rüyamsın, sayfa 24'e kadar bakabildim. Bebeğim uyanır birazdan o nedenle kalkmak zorunda kaldım. Yarın devam edeceğim, Eline koluna, emeğine sağlık. Tek kelimeyle süpersin. Benim akrabalarım aynı senin gibi yapıyorlar saçlarını, bir çoğu kuaför ayrıca. Almanyada olanlar ve Erzincan da olanlar süper saç yapıyorlar. Sen gibi, maşallah diyeyim sana bu arada...:nazar::nazar::nazar:

Ahhh.. Ahh. Ne güüze saç modelleri benim niye yookk :((
şu fyonklu varya onu bir türlü yapadım bob modelinin yapamadım hiç bişi yapamadım :(
ne ebeceriksiziim beenn :14::17:
Ağliçaamm ühühüühühü
Rüyamsin sen bizim eve gelsene saçımı yap snra git olmaz mıı :D :52:

Ahhh.. Ahh. Ne güüze saç modelleri benim niye yookk :((
şu fyonklu varya onu bir türlü yapadım bob modelinin yapamadım hiç bişi yapamadım :(
ne ebeceriksiziim beenn :14::17:
Ağliçaamm ühühüühühü
Rüyamsin sen bizim eve gelsene saçımı yap snra git olmaz mıı :D :52:

nasıl yapamadın canım ya çok kolay ve pratikler,zaten güzelde anlatmış ve gözstermiş modelleri biraz daha dene bence ,ben çoğunu yaptım:21:

modeller çok güzel hiç sıkılmadan hepsini inceledim bizlerle paşlaştığın için ve detaylı anlatımlar için çok teşekkürler :3:

Back
X