silvart cnm saç rengin çok oş,rengini öğrenebilir miym?
maşallah kızlar ne guzel yeteneklisiniz.ben tepede topluyorum saçlarımı ona bile üşeniyorum.
takip edeceğim sizleri
silvart bende çok beğendim saç rengini.kendinmi boyadın?
ayy çok şekersin kız,yanında olsam ısırırdım heralde yanaklarınısapık değilim merak etme
sağ olun bebişler ... öncelikle şunu söyliyim ben saçımı kuaförde boyatıyorum çünkü evde boyamaya çok tırsıyorum ... daha geçen kahveye boyadım evde bilen bilir iğrenç oldu ama canım kkdaki kızlar sayesinde akıttım onu çabucak...
neyse gelelim renge rengin adı güğüm bakırı tabi diceksiniz turunculuk yok çünkü kızıl hemen akar 2 kez yıkıyorum ortaya böyle sarı gibi bir renk çıkıyor
ben saçımı kendim boyadım nasıl olmuş pekii devamlıda kendim boyarım valla çok usta olmuşum dimii özen özen özen
sağ ol bebişim sen moralin bozuk olunca haber ver ben hemen şaklabanlık yaparım
ya canım harikasın valla bu sonki örme model çok hoş bende deniycemm,gördüğüm kadarıyla hemde şimdi aynanın karşısına gidiyorum eşim uyanmadan hallediyim daha saçımı bile taramadım üşengeç garuuuukızlar rüyamsin yok ya bende kendim bir model uydurdum tabi ki rüyamsinnın yaptıkları gibi olmadıbir de rüyamsından bir model denedim onu da koyuyorum
bu silvaradan saçmalatmaca
Eki Görüntüle 223166 Eki Görüntüle 223167 Eki Görüntüle 223168
bu da bob stili
Eki Görüntüle 223169
buda rüyamsının başta yaptığı örme şekillerinden biri
Eki Görüntüle 223170 Eki Görüntüle 223171
umarım beğenirsiniz bebişler
ya canım harikasın valla bu sonki örme model çok hoş bende deniycemm,gördüğüm kadarıyla hemde şimdi aynanın karşısına gidiyorum eşim uyanmadan hallediyim daha saçımı bile taramadım üşengeç garuuuuneyse sende azcık anlatsan nasıl yaptın gelince yapamazsam okurum yani yandanmı ördün sadece yukardan aşağıya tektaraflı dimi
Ahhh.. Ahh. Ne güüze saç modelleri benim niye yookk(
şu fyonklu varya onu bir türlü yapadım bob modelinin yapamadım hiç bişi yapamadım
ne ebeceriksiziim beenn
Ağliçaamm ühühüühühü
Rüyamsin sen bizim eve gelsene saçımı yap snra git olmaz mıı
nasıl yapamadın canım ya çok kolay ve pratikler,zaten güzelde anlatmış ve gözstermiş modelleri biraz daha dene bence ,ben çoğunu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?