yaptıgım hatamı sızce

Sabahın 6sında habersiz kendisini daha önce dafalarca döven kişilere çocuk göstermeliydin, hatta git çocukları göster diyen birini nasıl anlayabilirim? O çocukları kaçırma ihtimaleri %90. Siz bunu nasıl göremiyorsunuz asıl ben bunu anlamıyorum.
Ki konu sahibinin sonraki yazdıkları da bunu doğruluyor. 2 arabayla gelip resmen ev basmışlar polis zoruyla gitmişler ve şimdide seni o evden aldıracağız diyorlarmış. bunları yapmamış olsalar bile o çocuklar üstünde hiçbir hakları yok çünkü analarına eziyet etmişler.Çok torun seven insan torununun annesini dövmez.
Ve suanda nerdeyse onlara mınnettar olcam boyle bı aıleden kurtulmam ıcın yaptıkları baskılar ıcın tesekkur etcem nerdeyse o noktaya getırdıler benı.esım aılesı hepsı sırayla arıyolar hepsı maskesı dusmus bır canavar gıbı saldırıyolar

Asla öyle bir şey söylemeye çalışmıyorum ben. Sadece düşüncemi söyledim. Kimsenin kabul edip etmemesi de sıkıntı değil ki.
Yine aynı şeyi söylüyorum konuyu açan kişinin ilk açtığı mesajda her sey detaylı yazmıyordu ve link de yoktu daha önce yaşadıklarına dair.

Diğer konu da,

Maddi olanağı olmayan bir ailede çocuğun kaldığını görmedim ne yazık ki.
Kaçırmak isteyen bir insan her şekilde kaçırır.
Görme günün de de kaçırır. Yapar yani.

Konu sahibinin garp edildiğine dair rapor var mı elinde? Bunu ıspatlayabilir mi?
Bilmiyorum.

Öyle kolay değil her şey maddi olanakta değil.
Çocuklar çok küçükse zaten anneye verilir belli bir yaştaysa da mahkemede dinlenir.

Benim annemde işçiydi ekstra geliri yoktu ben 12 kardeşim 5 yaşındayken gayette mahkeme bizi verdi.
Ki.bende şahit olduğum çoğunluk anneye verir.

Ayrıca maddiyattan evvel çocuğun kişisel gelişimine kim gayret gösterir ve sevgi verir velayet ona verilir.Ben aynen çocuğun kişisel gelişimine katkı anne ya da baba sağlar diye çok dava aldım. Yani öncelik çocuğun rahatı değil psikolojisi ve gelişimi.

Ayrıyaten haber verselerdi benim babam dahi kardeşimi kaçırmaya çalışmıştı.
Çok haklı yani konu sahibi

Nasıl boyle bı kanıya vardınız merak ettım

Ya Alone konuyu ilk okuduğumda hani başka bir konuda anlatmışsın durumunu onu okumamıştım.
Bunun için gerçekten özür dilerim senden.
Dayak yediğini ve diğer durumları bilseydim daha farklı bir yorum yazardım.
Diğer konu da çocuğun vekalet olayında da çoğunlukla maddi duruma baktıkları için öyle yorumda bulundum ben.
Yine de avukat değilim

Valla o saatte habersiz çat kapı kapına dayandılarsa çocukları görmeye değil çocukları senden alıp götürmeye gelmişlerdir sana dayak atan insanlar. Ben olsam ben de açmazdım sanırım kapıyı. Kendine ve çocuklara dikkat et bu aralar. Kapıyı açmadan önce delikten bak filan ne bileyim dikkat et işte dünyanın binbir türlü hali var

Öyle kolay değil her şey maddi olanakta değil.
Çocuklar çok küçükse zaten anneye verilir belli bir yaştaysa da mahkemede dinlenir.

Benim annemde işçiydi ekstra geliri yoktu ben 12 kardeşim 5 yaşındayken gayette mahkeme bizi verdi.
Ki.bende şahit olduğum çoğunluk anneye verir.

Ayrıca maddiyattan evvel çocuğun kişisel gelişimine kim gayret gösterir ve sevgi verir velayet ona verilir.Ben aynen çocuğun kişisel gelişimine katkı anne ya da baba sağlar diye çok dava aldım. Yani öncelik çocuğun rahatı değil psikolojisi ve gelişimi.

Ayrıyaten haber verselerdi benim babam dahi kardeşimi kaçırmaya çalışmıştı.
Çok haklı yani konu sahibi

Hım peki ısrar etseydi alma konusunda ne olurdu?

Ya Alone konuyu ilk okuduğumda hani başka bir konuda anlatmışsın durumunu onu okumamıştım.
Bunun için gerçekten özür dilerim senden.
Dayak yediğini ve diğer durumları bilseydim daha farklı bir yorum yazardım.
Diğer konu da çocuğun vekalet olayında da çoğunlukla maddi duruma baktıkları için öyle yorumda bulundum ben.
Yine de avukat değilim
sıkıntı yok sadece merak ettım.arastırıyorum sureklı avukatla gorusuyorum vekalet ıcın cocuklarım bende kalcak umarım cunku yasadıkları yer cocukların gelısımı ıcın uygun degıl

Hım peki ısrar etseydi alma konusunda ne olurdu?

Anlamadım?
Velayet konusuysa öncelik annenin.Ve annenin ifadesi de çocuğa yönelikse ski bu durumda şiddet tehdit Vs var.
Mahkemede de yatsa bir şey çıkmaz,hakim kör değil neticede

Ben de açmazdım.
Benim de içim acırdı uzun yoldan geldikleri ve yaşlı oldukları için.
Ama yine de açmazdım.
Saygısız olan sen değilsin,onlar.
Saygı mevzusunu idrak edebilsek keşke.
Sadece yaşlı olduğu için saygıyı hak etmez insanlar.Saygı sana gösterilirse gösterirsin.Bu konuda için rahat olsun.Sadece yaşlılar ve uzun yoldan gelmişler diye çok lazımsa üzül.Gerisini boşver.
İyi yapmışsın.

Anlamadım?
Velayet konusuysa öncelik annenin.Ve annenin ifadesi de çocuğa yönelikse ski bu durumda şiddet tehdit Vs var.
Mahkemede de yatsa bir şey çıkmaz,hakim kör değil neticede

Alıntı yanlış oldu melina (=
Hat karıştı.

Hım aile iyi görünse de sıkıntı değil diyorsun.İnşallah.

sıkıntı yok sadece merak ettım.arastırıyorum sureklı avukatla gorusuyorum vekalet ıcın cocuklarım bende kalcak umarım cunku yasadıkları yer cocukların gelısımı ıcın uygun degıl

İnşallah arkadaşım, inşallah tez zamanda daha iyi olursun :/
Üzüldüm senin adına.

Ama çocuklarının hakkı ninesiyle dedesini görmek tabi görmek istiyorlar sa
Kımse gormesın demıyo kı zaten.Bakın bı ornek vereyım benı aradıkları zaman cocuklarla konusmak ıcın ben actıgımdan telı rahatsız oluyolarmıs.Bahane edıyolardı efendım mesgul ıste ulasamıyoz dıye.Ben kalkıp dokuz yasındakı ogluma tel aldım babası ve aılesıyle daha rahat konussun dıye ben hersey medenıyet cercevesınde olsun ıstıyorum

Sıkma canını arkadasim cok cok ekstrem bir durum olmadikca yani kadının cocuklarini istememesi gibi hukuk her zaman kadının yanında. Iyi bir avukat bulmalısın cunku avukat da cok önemli. Pasif her seyi kabul eden tipler de var bu meslekte. Elinden geleni ardina koyma haklarini ve talep edebilecegin en agir seyleri arastir.

Onlar senin evliliğinin bitimine sebep olmuş utanmamiş.sen kapıyı açmadın diye mi utanacaksın?boşver hiç üstünde durmaya bile değmez. Uzak durmak en iyisi.öyle çocuk görme mi olurmuş?sabah 6da kimsenin haberi yokken yalnızken. Seni bayıltıp çocukları bile kacirabilirlerdi.belki abartılı bir senaryo ama herşey oluyor bu ülkede.

Sıkma canını arkadasim cok cok ekstrem bir durum olmadikca yani kadının cocuklarini istememesi gibi hukuk her zaman kadının yanında. Iyi bir avukat bulmalısın cunku avukat da cok önemli. Pasif her seyi kabul eden tipler de var bu meslekte. Elinden geleni ardina koyma haklarini ve talep edebilecegin en agir seyleri arastir.
Tesekkur ederım arkadasım

Back
X