yaptıgım hatamı sızce

ohh iyi yapmissin.hem yuvani dagitacaklar hemde torun diye ortada dolasacaklar.cok dusunselerdi cocuklarin ailesini yikmazlardi.zaten hep sorun bu kv kp yuzunden cikiyor evliliklerde cogunlukla
Sorun Kv kp yüzünden değil onlara ağzını açıp tek laf edemeyen sünepe karaktersiz erkekler yüzünden çıkıyor

Başlığa ithafen : çokta yerinde bi karar hiç vicdan yapmaya lüzum yok
mümkünse çocuklarınla açık açık konuş ve görüşmemelerini sağla

Ne demek 3 kişi gelecez diyip 2 araba gelmek ne demek davetsiz insanlara kapıyı açmak filan?
Niyetleri iyi değil

Kesin ve net konuş gelmeden önce arayacaksınız müsait miyim değil miyim soracaksınız her istediğinizde torunlarınızı göremezsiniz de

Ciddi,mesafeli ve ağır ol
Çok sinirlendim!!! Böylelerine vurucan kırbacı :sinirli:

gayet saygılı davranmışsın hiç kendini üzme.ilk yoruma katılıyorum. Gelmeden önce arayıp haber vermemek gibi bi terbiyesizlik yapmışlar zaten . Sen niye düşünüyorsun arkadaşım bunları. Yaptıkları terbiyesizlik zaten

cocukları gorduler.ama kadının akıl almaz bı ısrarı vardı senı gorcem dıye ben kabul etmedım tabıkı ılla senı gorcem dıyodu
Bunca zaman eziyet etmis. Benim neyimi gorecekmis?
Bosver yuz goz olma. Elini verdinmi kolunu kaptirirsin.
Ben bai insanlardan her turku hintlik beklerim. Tedbirli olmak gerekir.

Ne ekersen onu bicersin saygı sevgi gosterselerdi gorurlerdi diye düşünüyorum. Eve almaman yadirganacak bi durum değil bence insan öncesinde arayip bi haber verir

Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
iyi yapmışsın.

Sabahın köründe senin kapına dayanamazlar. Telefon denilen bir şey var. Eski konularını bilmiyorum şurdan okuduklarıma göre az bile yapmışsın. beter olsunlar saygısızlar

Bunlar çocuklarını doldurmaya kalkar, sana iftira atmaya kalkar, tuzak kurar her şey beklenir. Resmi mesafeli ve net olmalısınız. Sınırlarını bildirin sınırı aşmasınlar.

Anlattigina gore az bile yapmissin ben olsam kapida onlari gorur gormez basardim yaygarayi dovdunuz yuvami yiktiniz hala gelip kapima beni mi tehdit ediyorsunuz diye :KK39:

Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce

Arkadaşım nasıl almazsın yahu ne olursa olsun. Onların torunlarını görmeye hakkı var.
Aynısını sana yapsalardı?
Ara özür dile, gerekirse sen götür çocukları

Arkadaşım nasıl almazsın yahu ne olursa olsun. Onların torunlarını görmeye hakkı var.
Aynısını sana yapsalardı?
Ara özür dile, gerekirse sen götür çocukları

Kadını dövüp tehdit etmişler
Olmaz olsun öyle babaanne,dede
İçeri alıp evinde de mi dayak yesin kadın?
Hiç ayıbı yok
Herkes hakettiğini yaşar
Ayrıca babaanne ve dedenin torun üstünde resmi olarak hiçbir Hakkı yok
Vicdani Hakkı var
Vicdan da bunlarda olmadığına göre başkasından beklemeyip on saatlik yolu geri dönsünler bir zahmet

çok iyi yapmışsın tebrik ediyorum sakın düşünme saygısızlık yaptım falan diye az bile ne demek dayak ya sonra da çocukları görücez az bile öyle adamlara iyi etmişsin

Seni dövup tehdit eden insanları hala evine almaya mi calisiyorsun bence arana bir mesafe koyman çok iyi olmuş çocuklar büyüyünce görüşmek isterse görüşürler zaten senin sana böyle davrananlara karşı hem kendini hem çocukları koruma yerinde olmuş bende olsam aynısını yapardım döv tehdit et sonra çocukları görmeye gel allahim evlerden Irak

Kesinlikle eşin dahi gelse kapıyı açmıyorsun, acımıyorsun. Ben bu işte iyiniyet görmedim. Çocukları kaçırmayı planlıyor olabilirler. Sen de dışarı çıkma bir kaç gün.

10 saatlk yoldan gelen adam bir zahmet telefon açıp biz gelmek istiyoruz demeleri gerekirdi..

Back
X