yaptıgım hatamı sızce

Arkadaşım nasıl almazsın yahu ne olursa olsun. Onların torunlarını görmeye hakkı var.
Aynısını sana yapsalardı?
Ara özür dile, gerekirse sen götür çocukları
İstersen ipi boynuna dolasın çıksın bir de sandalye üstüne, tekmeleyin gitsin desin.

Kadını dövüp tehdit etmişler
Olmaz olsun öyle babaanne,dede
İçeri alıp evinde de mi dayak yesin kadın?
Hiç ayıbı yok
Herkes hakettiğini yaşar
Ayrıca babaanne ve dedenin torun üstünde resmi olarak hiçbir Hakkı yok
Vicdani Hakkı var
Vicdan da bunlarda olmadığına göre başkasından beklemeyip on saatlik yolu geri dönsünler bir zahmet

Haklısın her kelimede ancak söyle düşünmelisin.
Sonuçta insanlar torunları için geliyor ve almadığı zaman ne olucak?
Boşanma sonrası mahkeme kararı ile çocuklarını aldıklarında ne yaparlar? Alma hakkına sahip baba biliyorsunuz, maddi olanağı varsa.
Biraz daha detaylı düşündüm ben sadece.

Sabahin 6 sinda muhtemelen daha cocuklar uyurken gelme cesaretini kimden aliyorlar.dayak varmi birde iyiki almamissin.torunlarini cok seviyorlarsa annelerine iyi davranip yuvasini yikmasalarmis.
Siz almayinca ne tepki verdiler.

Neden ne demek istediğimi anlamıyorsunuız ki?
Sabahın 6sında habersiz kendisini daha önce dafalarca döven kişilere çocuk göstermeliydin, hatta git çocukları göster diyen birini nasıl anlayabilirim? O çocukları kaçırma ihtimaleri %90. Siz bunu nasıl göremiyorsunuz asıl ben bunu anlamıyorum.
Ki konu sahibinin sonraki yazdıkları da bunu doğruluyor. 2 arabayla gelip resmen ev basmışlar polis zoruyla gitmişler ve şimdide seni o evden aldıracağız diyorlarmış. bunları yapmamış olsalar bile o çocuklar üstünde hiçbir hakları yok çünkü analarına eziyet etmişler.Çok torun seven insan torununun annesini dövmez.

Seni doven kv kp den sen ozur diler misin sabah 6 da cocuklari gorcez diyip habersiz kapiya gelselerdi? Empati kur biraz. Beni doven insan musveddelerine cocugumun yuzunu birak tirnaginin ucunu gostermem.
Bir de özür mü dileyecekmiş :D Güler misin ağlar mısın ya.

Seni doven kv kp den sen ozur diler misin sabah 6 da cocuklari gorcez diyip habersiz kapiya gelselerdi? Empati kur biraz. Beni doven insan musveddelerine cocugumun yuzunu birak tirnaginin ucunu gostermem.
Bir de özür mü dileyecekmiş :KK70: Güler misin ağlar mısın ya.

Sabahın 6sında habersiz kendisini daha önce dafalarca döven kişilere çocuk göstermeliydin, hatta git çocukları göster diyen birini nasıl anlayabilirim? O çocukları kaçırma ihtimaleri %90. Siz bunu nasıl göremiyorsunuz asıl ben bunu anlamıyorum.
Ki konu sahibinin sonraki yazdıkları da bunu doğruluyor. 2 arabayla gelip resmen ev basmışlar polis zoruyla gitmişler ve şimdide seni o evden aldıracağız diyorlarmış. bunları yapmamış olsalar bile o çocuklar üstünde hiçbir hakları yok çünkü analarına eziyet etmişler.Çok torun seven insan torununun annesini dövmez.

Konuyu açtığı zaman o bölümünü okudum, bu kadar detaylı yazmıyordu.
Ayrıca şu da var, o çocuk o annede kalmaz.
Benden söylemesi.

Konuyu açtığı zaman o bölümünü okudum, bu kadar detaylı yazmıyordu.
Ayrıca şu da var, o çocuk o annede kalmaz.
Benden söylemesi.
Allah Allah hayirdir senin gibi dusunen olmadi diye moral bozucu seyler mi soylemeye calisiyorsun. Kalir ya da kalmaz o mahkemenin karari ama kimse kendisine zarar veren birini hic bir sebeple evine almak zorunda degil

Ozur dile gerekirse sen gotur diye yorum yapmis :)
Allah Allah hayirdir senin gibi dusunen olmadi diye moral bozucu seyler mi soylemeye calisiyorsun. Kalir ya da kalmaz o mahkemenin karari ama kimse kendisine zarar veren birini hic bir sebeple evine almak zorunda degil

Asla öyle bir şey söylemeye çalışmıyorum ben. Sadece düşüncemi söyledim. Kimsenin kabul edip etmemesi de sıkıntı değil ki.
Yine aynı şeyi söylüyorum konuyu açan kişinin ilk açtığı mesajda her sey detaylı yazmıyordu ve link de yoktu daha önce yaşadıklarına dair.

Diğer konu da,

Nereden biliyorsun kalıp kalmayacagını ?

Maddi olanağı olmayan bir ailede çocuğun kaldığını görmedim ne yazık ki.
Kaçırmak isteyen bir insan her şekilde kaçırır.
Görme günün de de kaçırır. Yapar yani.

Konu sahibinin garp edildiğine dair rapor var mı elinde? Bunu ıspatlayabilir mi?
Bilmiyorum.

Haklısın her kelimede ancak söyle düşünmelisin.
Sonuçta insanlar torunları için geliyor ve almadığı zaman ne olucak?
Boşanma sonrası mahkeme kararı ile çocuklarını aldıklarında ne yaparlar? Alma hakkına sahip baba biliyorsunuz, maddi olanağı varsa.
Biraz daha detaylı düşündüm ben sadece.

Baba çat kapı gelid alamayacak
Maks hafta bir gün 5-6 saat
Öyle babaanne dede de alamaz
Baba alır onlar görürse görür
Hem işkence çektirelim,boşatalım,dövelim
Hem de pat kapı her istediğimizde gidip torun sevelim
O torunlar o kadar değerliyse analarına iyi davranacaklardı baştan yapıcı olacaklardı
Ne kadar ekmek,o kadar köfte
Şimdi beklesinler hakimin kararını

Baba çat kapı gelid alamayacak
Maks hafta bir gün 5-6 saat
Öyle babaanne dede de alamaz
Baba alır onlar görürse görür
Hem işkence çektirelim,boşatalım,dövelim
Hem de pat kapı her istediğimizde gidip torun sevelim
O torunlar o kadar değerliyse analarına iyi davranacaklardı baştan yapıcı olacaklardı
Ne kadar ekmek,o kadar köfte
Şimdi beklesinler hakimin kararını

Baba zaten baba gibi olsaymış, karısını dövdürmezmiş değil mi?
Neyse haklarında hayırlısı olsun.
Siz daha iyi bilirsiniz neler olup olmayacağını.

Asla öyle bir şey söylemeye çalışmıyorum ben. Sadece düşüncemi söyledim. Kimsenin kabul edip etmemesi de sıkıntı değil ki.
Yine aynı şeyi söylüyorum konuyu açan kişinin ilk açtığı mesajda her sey detaylı yazmıyordu ve link de yoktu daha önce yaşadıklarına dair.

Diğer konu da,

Maddi olanağı olmayan bir ailede çocuğun kaldığını görmedim ne yazık ki.
Kaçırmak isteyen bir insan her şekilde kaçırır.
Görme günün de de kaçırır. Yapar yani.

Konu sahibinin garp edildiğine dair rapor var mı elinde? Bunu ıspatlayabilir mi?
Bilmiyorum.
Maddi olanagı olmayan kadına kocasından nafaka baglıyorlar
ve kadına da baglanıyor çalışmıyorsa eger.
Tutup baba maaş alıyor hadi biz bu çocugunu babaya verelim demiyorlar
Kadının yüz kızartıcı suçu olmadıgı takdirde genellikle velayet anne istemedikçe babaya verilmez

Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Ama çocuklarının hakkı ninesiyle dedesini görmek tabi görmek istiyorlar sa

Sabahin 6 sinda muhtemelen daha cocuklar uyurken gelme cesaretini kimden aliyorlar.dayak varmi birde iyiki almamissin.torunlarini cok seviyorlarsa annelerine iyi davranip yuvasini yikmasalarmis.
Siz almayinca ne tepki verdiler.
Cok ayıp edıyosun dıye benı sucladılar.memur beyler gelınce cocukları gorup gıttıler.

Back
X