karşıma 2011 yılında 25 yaşında biri çıktı. annem , dayımda kendisini çok beğeniyor seviyorlardı. çok saygılı düzgün birisiydi. onunda bana ilgisi vardı. o 31 yaşındaydı. ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama öyle kaldı. ikimizde utangaçtık. ben ondan bekledim o benden bekledi , işleri çok yogundu.inşaat işiyle uğraşıyordu. koptuk.
ben 2013 yılında başkasıyla nişanlandım. ve aynı yıl ayrıldım. o da biriyle evlenmiş ve 3 ay evli kalmış. karşıma çıktı. ama nasıl ilgiliydi. kaç kere işyerime geldi. benim hayalimdeki istediğim kişiydi. maddi durumu çok iyi olmuştu. 1.82 boyunda spor yapan birisiydi. ben kendime güvenemedim. adam iç güzelliğine bakan birisiydi ama beni beğenmez sevmez ileride dedim. bu süreçte de yanımda a kişisi işe başladı. 1.60 boyunda benden 4 yaş küçük ama peşimde fıldır fıldır. benden 6 yaş büyük işi gücü olan görüntüsü iyi birisine görüşmek istemiyorum diyerek bu kişiyle görüşmeye başladım. biri küçük dediğinde kalbi büyük ama diye savunurdum. ilk başta bana çok iyi davranıyordu. herkese ''o bana göre çok fazla , ben çok şanslıyım. '' bende şöyle düşündüm benden iyisini bulamaz beni kaybetmemek için bana çok iyi davranır. evlenmeye karar verdik , bütün harcamaları bana yaptırdı. annemin evinde oturduk. takıları aldı. ve o kadar çirkinleşti ki başta kendini gösterdiği kişi değildi çok çirkef biri çıktı. ben merhametli , vicdanlı dediğim kişi aslında a değil diğeriydi. anlaşmalı boşandım bu kişiden. bir sürü maddi kaybım oldu. evlenmiş ayrılmış oldum. işyerinde rezil oldum. öncesindeki nişan mevzusunu da biliyorlardı. kimse de o süreçte birşey demedi , arkadan konuşmuşlar ''kendine yazık ediyor ona uygun birisi değil ''diye ama yüzüme kimse birşey demedi. annem de birşey demedi. askerliğini yapmamış , benden 4 yaş küçük , hiçbir birikimi yok (sık sık babam bana evlenirken ev alır diyordu, dugune dogru babam annemi aldattı ondan bir kuruş almam deyip işin içinden sıyrıldı) , iddia oynuyordu ,sürekli borcu vardı , sevmedim de sadece o çok seviyorum deyip duruyordu buna inandım sözüne inandım. dedim gerçekten seviyor beni. diğer tarafta benden 6 yaş büyük , bana saygılı davranan ,benimle ilgilenen işten alıp eve bırakan birisi sadece dile getirmedi diye sevmediğini düşündüm. nasıl yaptım bu hatayı diye kendimi yiyorum. hayatımı mahvettim.inşallah anlaşılır yazmışımdır.