yaptığım yanlışlardan dolayı psikolojim bozuldu

Ben de zamanında soyle seviyorum boyle seviyorum sana ev tutayım vs. diyen bir adama kanmıştım. Göbekliydi. Ama olsundu seviyordum. Hem de kötü bir ilişkim vardı tek taraflı sevdiğim. Artık sevilme vaktimin geldiğini düşünmüştüm. Adam ilk haftadan cinsellik talep etti. :skandal:Allahtan benimki yüzünü hemen gösterdi. Yani diyeceğim sevgi ihtyacımızdan kanıyoruz, sırf siz değil birçok kadın var böyle hisseden aslında hissetmememiz gerek ama hissettiriliyoruz, değersiz hissettiriliyoruz karşı cins tarafından. Gayet normalmiş hissettikleriniz artık önünüze bakma zamanı gelmiş. Sorunlara değil; çözümlere odaklanın. Ayrıca birine güvenmek sizin suçunuz değil, sizi kandıran kötüymüş. Allah bundan sonra karşınıza hep iyi insanlar çıkarır inşallah.

Şimdi geleceğe bakma zamanı.. Lütfen geçmişi bırak , kim isterdi ki böyle olsun
Güvenilen insanlar yarı yolda bırakıp yabancı gibi gidiyorlar , gün geliyor gülüp geçiliyor
Sil at kötü anılarını , ben öyle yaptım mesela , şu anda dönüp bakmayacağım insanların burnunu arşa kaldırdım , herkesin dalga geçtiği insanı ben yere göğe sığdıramadım. Sonunda yanımdan bir yabancı gibi başkasıyla geçip gittiler.
Allah görüyor senin fedakarlıklarını , üzülmek işine yaramaz, yeniden başla ama daha güçlü :)
Kişiliğimdemden de kaynaklanıyor sürekli geçmişte yasıyorum gece uyuyakalmıyorum ve bu olayların üzerinden 4 yıl geçti, şöyle yapsaydım böyle yapsaydım deyip duruyorum, söylediklerine inandım yaptıklarını görmedim

karşıma 2011 yılında 25 yaşında biri çıktı. annem , dayımda kendisini çok beğeniyor seviyorlardı. çok saygılı düzgün birisiydi. onunda bana ilgisi vardı. o 31 yaşındaydı. ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama öyle kaldı. ikimizde utangaçtık. ben ondan bekledim o benden bekledi , işleri çok yogundu.inşaat işiyle uğraşıyordu. koptuk.
ben 2013 yılında başkasıyla nişanlandım. ve aynı yıl ayrıldım. o da biriyle evlenmiş ve 3 ay evli kalmış. karşıma çıktı. ama nasıl ilgiliydi. kaç kere işyerime geldi. benim hayalimdeki istediğim kişiydi. maddi durumu çok iyi olmuştu. 1.82 boyunda spor yapan birisiydi. ben kendime güvenemedim. adam iç güzelliğine bakan birisiydi ama beni beğenmez sevmez ileride dedim. bu süreçte de yanımda a kişisi işe başladı. 1.60 boyunda benden 4 yaş küçük ama peşimde fıldır fıldır. benden 6 yaş büyük işi gücü olan görüntüsü iyi birisine görüşmek istemiyorum diyerek bu kişiyle görüşmeye başladım. biri küçük dediğinde kalbi büyük ama diye savunurdum. ilk başta bana çok iyi davranıyordu. herkese ''o bana göre çok fazla , ben çok şanslıyım. '' bende şöyle düşündüm benden iyisini bulamaz beni kaybetmemek için bana çok iyi davranır. evlenmeye karar verdik , bütün harcamaları bana yaptırdı. annemin evinde oturduk. takıları aldı. ve o kadar çirkinleşti ki başta kendini gösterdiği kişi değildi çok çirkef biri çıktı. ben merhametli , vicdanlı dediğim kişi aslında a değil diğeriydi. anlaşmalı boşandım bu kişiden. bir sürü maddi kaybım oldu. evlenmiş ayrılmış oldum. işyerinde rezil oldum. öncesindeki nişan mevzusunu da biliyorlardı. kimse de o süreçte birşey demedi , arkadan konuşmuşlar ''kendine yazık ediyor ona uygun birisi değil ''diye ama yüzüme kimse birşey demedi. annem de birşey demedi. askerliğini yapmamış , benden 4 yaş küçük , hiçbir birikimi yok (sık sık babam bana evlenirken ev alır diyordu, dugune dogru babam annemi aldattı ondan bir kuruş almam deyip işin içinden sıyrıldı) , iddia oynuyordu ,sürekli borcu vardı , sevmedim de sadece o çok seviyorum deyip duruyordu buna inandım sözüne inandım. dedim gerçekten seviyor beni. diğer tarafta benden 6 yaş büyük , bana saygılı davranan ,benimle ilgilenen işten alıp eve bırakan birisi sadece dile getirmedi diye sevmediğini düşündüm. nasıl yaptım bu hatayı diye kendimi yiyorum. hayatımı mahvettim.inşallah anlaşılır yazmışımdır.:KK43:

Dediğiniz gibi kendi hayatınızı mahvetmişsiniz. Etrafınızda fikrine güvendiğiniz biri yok muydu? Gerçi siz kalbi büyük diyip susturmuşsunuz herkesi. Sorun kendinizi değersiz görmeniz, bu evlilikten bu dersi çıkarıp devam ederseniz herşeyi toparlamak için bi fırsatınız olur. Kendinizden düşük kişiler sizi aşağı çeker. Hoş belki diğer kişiyle evlenseniz de sorun yaşayacaktınız bunu bilemezsiniz. Ama evlenmiş boşanmak olmak, nişan atmak bunlar doğal şeyler. Bunları yadırgayanın aklından şüphe duyarım, takılmayın.

Bu hatalarla 33 yaşına geldim , o adam ikinci kez karşıma çıktıgında Kaçırmamalıydım. Şimdi evlendi bir çocuğu oldu . Ben kendimden düşük birini parayla kendime koca yaptım, sonra da borçlarını ödeyip gitti .

Adamları karşılaştırıp karşılaştırıp kendinizi boş yere üzmeyin. Bir kere sizden 6 yaş büyük olan eğer gerçekten sevseydi ve kararlı olsaydı asla sizi bırakmazdı. Siz başkasıyla evlenirken aman ben çok utanıyorum der gibi kenarda beklemezdi. Dayanamazdı ya böyle bir şeye. O yüzden onu artık düşünmeyin. Kaçırılmış bir fırsat olarak görmeyin. Unutun yani. O bir kısmet sayılmaz.

Evlendiğiniz adama gelecek olursam. İnsanın bazen basireti bağlanır. Göz göre göre yanlış yapar. Olmuş bitmiş. Demek ki yaşanması gerekiyordu. Üzülmemeye ve bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışın derim. Maddiyat dediğiniz çalışıp yerine konur. İş ki sağlık olsun

karşıma 2011 yılında 25 yaşında biri çıktı. annem , dayımda kendisini çok beğeniyor seviyorlardı. çok saygılı düzgün birisiydi. onunda bana ilgisi vardı. o 31 yaşındaydı. ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama öyle kaldı. ikimizde utangaçtık. ben ondan bekledim o benden bekledi , işleri çok yogundu.inşaat işiyle uğraşıyordu. koptuk.
ben 2013 yılında başkasıyla nişanlandım. ve aynı yıl ayrıldım. o da biriyle evlenmiş ve 3 ay evli kalmış. karşıma çıktı. ama nasıl ilgiliydi. kaç kere işyerime geldi. benim hayalimdeki istediğim kişiydi. maddi durumu çok iyi olmuştu. 1.82 boyunda spor yapan birisiydi. ben kendime güvenemedim. adam iç güzelliğine bakan birisiydi ama beni beğenmez sevmez ileride dedim. bu süreçte de yanımda a kişisi işe başladı. 1.60 boyunda benden 4 yaş küçük ama peşimde fıldır fıldır. benden 6 yaş büyük işi gücü olan görüntüsü iyi birisine görüşmek istemiyorum diyerek bu kişiyle görüşmeye başladım. biri küçük dediğinde kalbi büyük ama diye savunurdum. ilk başta bana çok iyi davranıyordu. herkese ''o bana göre çok fazla , ben çok şanslıyım. '' bende şöyle düşündüm benden iyisini bulamaz beni kaybetmemek için bana çok iyi davranır. evlenmeye karar verdik , bütün harcamaları bana yaptırdı. annemin evinde oturduk. takıları aldı. ve o kadar çirkinleşti ki başta kendini gösterdiği kişi değildi çok çirkef biri çıktı. ben merhametli , vicdanlı dediğim kişi aslında a değil diğeriydi. anlaşmalı boşandım bu kişiden. bir sürü maddi kaybım oldu. evlenmiş ayrılmış oldum. işyerinde rezil oldum. öncesindeki nişan mevzusunu da biliyorlardı. kimse de o süreçte birşey demedi , arkadan konuşmuşlar ''kendine yazık ediyor ona uygun birisi değil ''diye ama yüzüme kimse birşey demedi. annem de birşey demedi. askerliğini yapmamış , benden 4 yaş küçük , hiçbir birikimi yok (sık sık babam bana evlenirken ev alır diyordu, dugune dogru babam annemi aldattı ondan bir kuruş almam deyip işin içinden sıyrıldı) , iddia oynuyordu ,sürekli borcu vardı , sevmedim de sadece o çok seviyorum deyip duruyordu buna inandım sözüne inandım. dedim gerçekten seviyor beni. diğer tarafta benden 6 yaş büyük , bana saygılı davranan ,benimle ilgilenen işten alıp eve bırakan birisi sadece dile getirmedi diye sevmediğini düşündüm. nasıl yaptım bu hatayı diye kendimi yiyorum. hayatımı mahvettim.inşallah anlaşılır yazmışımdır.:KK43:
Sadece o seviyo diye evlenmek ben yapamazdım ve yapmadım da.Aynı şekilde 3.5 senelik sevgilim vardı bende yalnız hoşlantı vardı sevdiğimden çok emin değildim eşime göre maddi durumu ve mesleği daha iyiydi.Fakat ve ben sevmediğim adamla evlenemem dedim evlenmedim

Back
X