Umrumda değil.. evime kim gelirse gelsin aynı muamele görür. Eşim de ona göre hareket etmek durumunda kalıyor.. gayet iyi yemek yaparım, mutfakta iyiyim .. acemi vs değilim... anlamadimB*k yesin o zaman
Hayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç guneBirlikte mi yaşiyorsunuz?
Birkaç gün daha bende bu arada önceden yiyordu .. sorsan ya tok olduğunu söylüyor ya canım istemiyor diyorDaha önceden yiyor muydu? Niye yemiyorsun deyince ne diyor? Ve daha ne kadar süre sizde?
Hayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç gune
Ya tok ya canı istemiyor .. sorduğumda bu cevaplardan birini alıyorumAçık açık sorun neden yemiyorsun diye ? Ya da hiç takılmayın dograsin ekmeğe yoğurdu yesin . Boşuna uğraşmayın . Ben dayanamaz sorardım kesin o ayrı :)
O zaman bosverin . Sebebini ondan başkası bilemez . Kendinizi yipratmayin yok yere .Ya tok ya canı istemiyor .. sorduğumda bu cevaplardan birini alıyorum
Kendime çocuğum için zaten her gün yemek yaparım yemeksiz bir günüm olmaz.pasta boreksiz keksiz olmaz mutfağı,kötü hissettiriyor insana kendiniB*k yesinkendin yap, kendine yap otur ye karşısında. Boşver ayağına yemek vermemiş olursun
Ay boşver aç kalsın da gitsin takma kafana ne cins insanlar var ya gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsınHayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç gune
Can sıkmak biraz da niyeti gibi geliyorO zaman bosverin . Sebebini ondan başkası bilemez . Kendinizi yipratmayin yok yere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?