Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

sen yemeği yaptın, önüne koydun mu ?
Israr bile etme, kendi bilir yiyeceği yemeği !
Naza çekiyolar kendilerini koca insanlar..

Takılmayın allah aşkına yemiyorsa yemesin.
Neden vicdan yaptınız ?
6 yaşında çocuk değil ya :)

amacı can sıkmak değilse bende adımı değiştiririm :)

İnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorum

Okuduğunu üflediğini falan sanıyor heralde. Yemezse yemesin boşver yaaa .

Bie sebepten size agirlik oldugunu dusunmeye baslamis olabilir mi? Ne bileyim bir sey duyup yanlis anlamis olabilir sanki.

İnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorum

öyle tatlım..
gerçekten yemeye niyeti olsa, 'gelin kızım, filanca yemeği pişir canım çekti ' diyebilir.
Sen takdir bekledikçe, o daha çok yokuşa sürecektir.
taktik değiştir !
başkası olsa karalar bağlamak yerine, 'bir tabak daha yiyeceğim' der onun önündekini de alırdı ..

üzerler bizi

Dışarı çıkın çocukla yiyip gelin ya da eve soyleyin Evde yemek yapmayın. Sorarlarsa da canım istemedi dersiniz.

Çay da mı içmiyor?
İçiyorsa tam yudumladığı anda "çay nasıl? Okudum üfledim daha lezzetli olsun diye" de bakalım sıfat-ı eşgali nasıl olacak
Ben olsam kahve yapıyorum hepimize derim kv içmicem derse eşime canım gel sen yap bende yanına kek dilimliyim derim eşime tekrar sordurturum kahve içiyor mu kv diye
Oğlu yapıyor diye içeyim bari derse demek maksat benim elimden içmemekmiş der daha da tek kelime etmem

Essegin ayagini yesin dersem cok mu kaba olurum?!?

Bosverrrrrr. Sen kocanla mutluysan, salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…