- 2 Ağustos 2013
- 4.119
- 3.900
- 448
Aynen öyle Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın.. hiçbir konuda yaranamadımAy boşver aç kalsın da gitsin takma kafana ne cins insanlar var ya gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Öyle ise tam tersi üzerinize alinmayin . Mutlu ,mesut yiyin kendi yemeginizi :) Kayınvalide de çocuk gbi yani ben gıcık oldum buradan ...Can sıkmak biraz da niyeti gibi geliyor
İnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorumsen yemeği yaptın, önüne koydun mu ?
Israr bile etme, kendi bilir yiyeceği yemeği !
Naza çekiyolar kendilerini koca insanlar..
Takılmayın allah aşkına yemiyorsa yemesin.
Neden vicdan yaptınız ?
6 yaşında çocuk değil ya :)
Okuduğunu üflediğini falan sanıyor heralde. Yemezse yemesin boşver yaaa .Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Eşinize sordunuz mu?Umrumda değil.. evime kim gelirse gelsin aynı muamele görür. Eşim de ona göre hareket etmek durumunda kalıyor.. gayet iyi yemek yaparım, mutfakta iyiyim .. acemi vs değilim... anlamadim
Yüzsüz de geç. Senin evine senin ayağına gelmiş sana tavır yapıyor aklı sıra.Kendime çocuğum için zaten her gün yemek yaparım yemeksiz bir günüm olmaz.pasta boreksiz keksiz olmaz mutfağı,kötü hissettiriyor insana kendini
İnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorum
Bılemıcem de kendısı yapıyor olabılır mı :/Ne gibi .. ? Buyu ,okuma gibi bir şeyler mi???
Essegin ayagini yesin dersem cok mu kaba olurum?!?Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
lafi agzimdan aldiniz vallaB*k yesin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?