Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

6 senedir böyle mi yoksa son zamanlarda mi bu şekilde.
Eğer son zamanlarda tavrı değiştiyie ; ya birisi senin hakkında olmsuz bir şey anlattı KV'ye ya da sen onun hakkında konuşurken bir şekilde isitti soylediklerini.

kaynanam benim yemegimi yemiyor diye çagirmiyorum.
ama kayinpeder ve görümcem yiyordu..
bilmiyorum hep canim istemiyor derdi..
sevip sevmemekle alakasi yok.
çagirmak istemiyorum yemeyecegini biliyorum.
yiyo da.. hepsini yemiyor.
beğenmediği net anlaşılıyor.
şimdi çagirmami bekliyorlar.. beklesin
boşver çagirmayin... eşine yap yemegi boşver..
ben yemegimi beğenmeyen insani eve çagirmam net.

öyle tatlım..
gerçekten yemeye niyeti olsa, 'gelin kızım, filanca yemeği pişir canım çekti ' diyebilir.
Sen takdir bekledikçe, o daha çok yokuşa sürecektir.
taktik değiştir !
başkası olsa karalar bağlamak yerine, 'bir tabak daha yiyeceğim' der onun önündekini de alırdı ..

üzerler bizi :KK66:
Uzerler .. haklısın.. çevremde bazı kişileri görüp özeniyorum resmen

Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Sizde kendi istediginiz yemegi kendinize kadsr yapıp yiyin, konusu açılırsa "yenmeyecek yemek için yorulamam vb." Deyip kesip atarsınız.

Sizi hala istemiyor ve tavrını bu şekilde ortaya koyuyor, tepki göstermemeniz ileri gitmesine sebep oluyor.

Back
X