- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.373
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Essegin ayagini yesin dersem cok mu kaba olurum?!?
Bosverrrrrr. Sen kocanla mutluysan, salla gitsin.
Olabilir .. ama yemekleri ben yapıyorum..Bılemıcem de kendısı yapıyor olabılır mı :/
Uzerler .. haklısın.. çevremde bazı kişileri görüp özeniyorum resmenöyle tatlım..
gerçekten yemeye niyeti olsa, 'gelin kızım, filanca yemeği pişir canım çekti ' diyebilir.
Sen takdir bekledikçe, o daha çok yokuşa sürecektir.
taktik değiştir !
başkası olsa karalar bağlamak yerine, 'bir tabak daha yiyeceğim' der onun önündekini de alırdı ..
üzerler bizi![]()
Sizde kendi istediginiz yemegi kendinize kadsr yapıp yiyin, konusu açılırsa "yenmeyecek yemek için yorulamam vb." Deyip kesip atarsınız.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Az önce tekrar sordum.. çok yemiyor perhiz yapıyor dedi..dışarıda yiyor amaEşinize sordunuz mu?
Annesiyle takılıyorsa kesin biliyordur,
Çocuğum, kocam ,ben de yiyor o yemekten .. nasıl bir kafa böyle düşünüyorsa ciddenOkuduğunu üflediğini falan sanıyor heralde. Yemezse yemesin boşver yaaa .
Perhiz yapiyormusEşinize sordunuz mu?
Annesiyle takılıyorsa kesin biliyordur,
Ama perhiz yapan insan evde yer :) size de bunu söyleyip "bu gün perhiz menüm için şunu yapsak, bunu yapsak iyi olur" falan derdi zaten.Az önce tekrar sordum.. çok yemiyor perhiz yapıyor dedi..dışarıda yiyor ama
Normalde de yemiyor ,perhiz yapıyor dediği.. durum ,döner, pide yer mi dokunanEsiniz ne diyor bunlara?
Hayir misafirAynı evdemisiniz
Aynen öyle.. yapmadı etmedi .. ben daha çok yapıyorum böyle oldukça
Memleketine dönünce gelin bana yemek vermedi diyecek bence
Ev kendi evi ,oğluna aldı biz oturduk .. hani benim ailemin vs olsa düşünür.. gayet kendi katkıları her şeyde çok daha fazla .. ben asıl böyle hissetmem lazım yük gibi..misafir gibi..bana sanki kendini size yük olmuş gibi hissediyormuş gibi geldi.