Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

Temizliginizden şüphe ediyor diyeceğim de sanki dışarda satılanlar çokmu temiz? Canınızı sıkmaya çalışıyor gibi geldi banada. Peki muhabbetiniz nasıl , oturup sohbet ediyormu sizinle ?

Hayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç gune
Yemeğini yemediği eve ne diye misafir olarak geliyor acaba, bunu eşinize sorsanıza?
‘Ben burada emek veriyorum, özeniyorum siz niye saygı göstermeyip karın doyurup geliyorsunuz, ha yenecekse beraber gidelim dışarıda yiyelim, ananın oğlu isen benim de kocamsın, aileyiz biz’ diyeceksiniz adama.

İnsana eksik hissettiriyorlar ,kötü hissettiriyorlar .. niyeti bu demek ki içten içe bunu biliyorum
Ben hiç anlamıyorum sizi yani ne demek eksik hissetmek, böyle kv zaten evde fazlalıktr ... yemesin.. Boşverin benimkininde huyu illa elinde bisiyle gelecek ağırlık ondan yiyecek kendi bilir

Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Nasıl bir inatsa artık kv niz😕kadir kıymet bilmeyen kişiye gelin olmuşsunuz😟Sevinip gurur duyacağı yerde birde size tavır yapıyosa bence güzel bir tedaviye ihtiyacı var👍Hiç yormayın kendinizi ,keyfiniz canınız ne istiyorsa onu pişirip mutlu olun😉😁Ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız böylelerine

Yemeğini yemediği eve ne diye misafir olarak geliyor acaba, bunu eşinize sorsanıza?
‘Ben burada emek veriyorum, özeniyorum siz niye saygı göstermeyip karın doyurup geliyorsunuz, ha yenecekse beraber gidelim dışarıda yiyelim, ananın oğlu isen benim de kocamsın, aileyiz biz’ diyeceksiniz adama.
Ben böyle bir olaydan sonra annesi gittikten sonra bile eşime yemek hazırlamazdım gibi geliyor tek yemeye devam ederdim. Annesi gidince mi kalacak benim yemeğime? Resmen yok sayılıyor kadın gerçekten dışarda yemek için çağıran da yok. Dedikodusunu mu yapıyor gelinin kaynana acaba bir yandan yalnız vakit geçirmeye mi çalışıyor?

Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
alevi misiniz? arkadaşımın kayınvalidesi de bu sebeple evlenmelerine karşıydı ve evlilik olduktan sonra da asla onun yaptığı yemekleri yemedi.

Dışarıdan sipariş yemek söyleyin. Annecim dışarıdan söyledim bugün de böyle yiyelim istedim diyin. Yedikten sonra da aslında ben yapmıştım diyip tepkisini ölçün. Kusura bakmasın ama zıkkım yesin yani sanki 5 yaşında çocuk ne yiyor ne yemiyor diye peşinde koşamam. Eşime de zehir ederim bu durumu. Dışarıdan yiyebilen insan titizliği bahane edemez. Tepkisi direkt size. Misafir olarak geldiği eve böyle saygısızlıkta bulunuyorsa gitsin otelde kalsın. Ya da bir gün yatağından iğne falan çıkar 🙂

Önceden yeyip şimdi yemiyorsa bişey olmuştur kesin. Biriyle falan konuşmalarınızı mı duydu onla ilgili konuştunuz da acaba

Daha oncesinde tartisma yasadiniz mi? Elinizden yemek yememeye yemin etmis olabilir bunun icin yemiyordur gibi geldi bana

Kendime çocuğum için zaten her gün yemek yaparım yemeksiz bir günüm olmaz.pasta boreksiz keksiz olmaz mutfağı,kötü hissettiriyor insana kendini
Tamda bunun için yemiyor, size kendinizi kötü hissettirmek için. Hiç takmayın, siz düzeninizi bozmayın, yapın yemeğinizi çocuğunuzla birlikte afiyetle yiyin.

Ama başta yiyormuş, sonra ne değiştide yememeye başladı?

Benimki ilgi çekmek için yemezdi yada yavaş yavaş yer sonra da boğazına takılmış gibi yapardı. Bir kere telaşlandım sordum ne oldu diye, boğazına takıldı sandım. Ama meğerse numara yapıyormuş kadın. Bunu anladıktan sonra bir kaç kez daha yaptı aynı şeyi, ne kadar öksürsede hiç bakmadım bile yemeğimi yemeye devam ettim. Şimdi artık yapmıyor, gayet normal yiyor yemeği.

Belki sizinkide öyledir.

Back
X