• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığıma çok utandım nasıl duzwltebilirim :(

siz olayı bildiğiniz için onun da bildiğini düşünüyorsunuz.
pasta almışsınız, yeterli, başka hediyeye gerek yoktu ama madem istediniz, hiç bir daha konuyu açmayın.
değiştiricem demişsiniz, yerine küçük bir şey alın ve konuyu kapatın.

Çok tşk ederim arkadaşlar içim biraz rahatladı. Kötü düşünürse de yapacak birşey yok. Hiç birşey demeden veririm oda birsey demez herhalde derse açıklarım artik

çok gerek duyarsanız misafir telaşınızdan dolayı aceleye geldiğini ama değiştirerek telafi ettiğinizi söylemeniz yeterli olur.

eğer bu kişi gerçekten değer verdiğiniz ve onunda size değer verdiği yakın bir arkadaşınızsa zaten sizi anlayacaktır yeni bi hediye konusuna gelirsek eğer kenidinizi iyi hissettirececkse alın ve durumu anlatın ama yakın bi arkadaşınızsa dediğim gibi zaten sorun etmeyecektir. sizin için sıradan biri ise bırakın ne düşünürse düşünsün siz kendi içinii biliyorsunuz yüreğinizi ferak tutun ayrıca utanılcak bir şey yapmamışsınız :)

Küçük olmasıydı sorun olmazdı anlamazdı yazın giyindirirsin diye.şimdi tuhaf oldu ama utanacak bişe yok. Bence doğruyu söyleyin kalabalıkta elim boş gelmek istemedim telafi eder sonra alırım diye düşündüm diyin gitsin

Küçük geldiyse değiştirirsin de bende mesela yeni doğan çocuklara bir sonraki mevsimin kıyafetini götürüyorum cünkü büyüyor ve o döneme elinde kıyafet oluyor. Ama bence sen direk doğruyu söyle arkadaşınsa anlışla karşılayacaktır.

Back
X