Yaptiginiz Sosyal Aktiviteleri Paylasin Fikir Edinelim :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
hadi kizlar nedir yasantinizdaki sosyal aktiviteleriniz ?
yorumlarinizi bekliyorum a.s.​

a.s. Sevgili Gülsemin, insanın dengeli bir ruh halinde ve stressten uzak olması için sosyal aktivitelerde bulunmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Kendimden söz edeyim. Her haftanın bir akşamı bir müzik topluluğunda bağlama çalıyorum.Bu ritüel tabiri caizse benim kafamı dağıtıyor.:dance: Bulunduğum yerdeki yardım sevenler derneğine üyeyim ve çeşitli organizasyonlar düzenleyip elde edilen geliri tespit ettiğimiz yoksul kişilere dağıtıyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor.yerimseniben Ayrıca bayramlar gibi duyguların yoğun olduğu günlerde yakınımızda bulunan huzurevini eşimle birlikte ziyaret ederiz. Bu ve bunun gibi aktiviteler insanın sosyal ve kültürel bilgi düzeylerini arttırıyor. Son olarak ta KK. ya üyeyim ve benim için sosyal aktivite oluyor.:enbuyukkk:

evlenmeden önce eşimle rotaract kulübümüzde aktif olarak çalışırdık biz..çeşitli etkinlikler düzenler,ordan kazanılan parayı mutlaka bir ihtiyacı olan yere verirdik..
mesela bir okulun kütüphanesini düzenler,hastanenin bir kaç odasını,köy okulu tamir ettirmiştik bir kere.
bu arada yaptığımız etkinliklerde biz de çok eğlenirdik..bir çay düzenlerdik mesela,akşam iş çıkışı gidip o çayı yapacağımız yeri gecenin bir yarısına kadar hazırlardık..yaklaşık 30 kişi..
ama evlendik inan ev ile iş arasında mekik dokuyoruz.
kulüpdeki arkadaşlarımızla da dışarıda yada ev sohbeti olduğunda görüşebiliyoruz.bir de yaptıkları etkinliklere gidebildiğimizde.
şu an sosyal aktivitem sadece kk dan ibaret gibi bir şey benimde..
a.s.

pek zamanim olmuyor okul dolayisiyla ama olunca da sosyal aktivitem KK oluyor, napalım yani:)

Sinemaya gideriz tiyatroya gideriz çıkıp gezeriz alışveriş yaparız öyle kendi çapımızda küçük dünyamızda takılırız sevgülümlen :asigim:

öncelikli olani kkya cok takilirim vakit buldukca,burda katilabilecegim bir sosyal aktivite yok.arada esimle türk filmi gelince sinemaya gideriz.

önümüzdeki haftalarda öğrencilerimizle gelibolu yarımadası şehitliğine rehberli gezi ve ayazmaya piknik ayarlamaya çalışıyorum. hatta ayarladım gibi. birde mayıs sonunda burada gençlik kampında mangal partisi yapacağım, onunla uğraşacağım. milli eğitimden izin vs.
onun haricinde öğrenciler arasında satranç ve tavla turnuvamız başladı. onunla meşgulüm. burada bir köye (İntepe'nin bir köyü) kitaplık yapılması düşünülüyor, onun için kampanya yaptık . kitap, ansiklopedi vs. topluyoruz. spor adına bir şey yapamıyorum. açep kursuna gidiyorum. sinema arada işte. seminerleri , imza günlerini, söyleşileri, kaçırmamaya çalışıyorum. kütüphanede çalışanlarla ahbap olduk, sık uğrarım.(nisanın ilk haftası en çok okuyan üye adı altında ödül verdiler.).....böyle işte.....

Bir bayanlar derneğimiz var burda. kermes, sinema günleri, eğlence geceleri, ihtiyacı olan öğrencilere burs gibi faaliyetlerine katılıyorum. Ruhumun yenilendiğini hissediyorum. Müthiş bir duygu. a.s.

sinema,tiyatro.avm`de gezmek,sahilde yuruyus yapmak,canim komsularimla oturmak,kk da dolasmak....
tabi hepsi birden olmuyo bunlardan birtanesini haftada bazen 2 haftada birkere yapabiliyoruz.....

hiç bir şey hafta sonu sevgilimle buluşmak yada kk da dolaşmak sosyal aktivite oluyosa ok ama bana göre değil acayip sıkılıyorum ama napim onuda bilmiyorum sahilimzi yokki yakınımızda çıkım hergün dolaşım arkadaşım ykki çıkalım dolaşalım olan da evli yada çalışıyo zaten onlarla çıksam sevgilimle çıkamam onda bile 15 günde bir çıkıyorum e düşünün sosyal değil asosyalim ben ama kafam da bir şey var çocuk esirgeme kurumuna gitmek istiyorum ziyarete düzenli olarak gidebilirim inş.

biz burada bir grup arkadaşlaa
yurttaki öğrencilerlee ilgilenirizz
ayrıcaa fakirr insanlara yardım ederizz temizlikçii bakıcı arayanlarada tecrübelii ve güvenilir muhtaç insanları tavsiye ederizz
eşim ve bendee resim sergilerinee sinemaya ve tiyatroyaa bayılırızz
yakınımızdaki tarihi yerlerii gezmeye önem veririzzz

Vallahi ben daha bir kaç aya kadar, haftada iki kez Step e giderdim. çok guzel bir grubumuz vardi, latino muzik uzere çok harika koregrafiler yapiyorduk fakat bi gece bacagimda daha dogrusu diz kapagimda aci bir agri sonucu doktora gittim ve Step i yasakladi bana :-(
ikinci bir aktivitem vardi, o da burada tanilan buyuk bir dernekte haber sunuculugu yapiyordum, çok hosuma giderdi, dernegimizin amaci ise buradaki bulunan turk ailelerimizin buradaki vatandaslarin olan haklarini kazandirmak idi, ama maalesef birakmak zorunda kaldim.
hatta en son gorevimde konser duzenlemistik ve murat gogebakan gelmisti...guzeldi yaa
simdi ki tek aktivitem KK
Yasasin KK

yaaa dans kursuna gitmek istiyorummmmm, eşim istemiyor diye gidemiyorum

tiyatroya, konsere, sinemaya gitmek. :lepi:

sahilde yürümek, vapura atlayıp kısa bir yolculuk yapmak, o arada istanbul'un trafik derdini unutup, sanki her zaman öyle huzurluyuşmuşum gibi düşünmek, yani hayal kurmak. bunları yaparken, binbir çeşit insanın yarattığı hoşlukları görmeye çalışmak... :1rolleyes:

kuşlara, martılara ekmek; kedilere mama vermek.(onlarla iletişim içindeyiz ve sosyalleşmedir bu bence!)

arkadaşlarla iş çıkışı yemeğe gitmek ya da bir kahve ya da bira içmek, tabii bunlar bahane amaç sohbet etmek. cokacimcoook

tabu, bisiklet turu, bowling, bar organizasyonları... :içelim: :dance: :hooray:

yorgun çok kıskandım seni yahu
biz burda hiç birşey yapamıyoruz, küçük bir ilçe ve sosyal imkanlar sıfırın altında
tek eğlencemiz ev gezmeleri, kafa dengi arkadaşlarla, o da pek kalmadı
arkadaşlarımızın çoğu taşındı, bebk oldu vs.
havalar ısınınca sahilde yürürüz, çay bahçelerine takılırız o kadar işte

desene füsfüsçüm alla alla yani biz de her hafta bunları yapmıyoruz tabii ki, yanlış anlama olmasın, nazar değmesin :jeyyar:

sorma, biz de işte son bekar kalan ya da evlenip de çocuğu olmamış arkadaşlarla yapabiliyoruz, yoksa iki başımızayız sevgilimle.

istanbul'da evet imkanlar çok ama yıpranma da çok olduğundan, trafik stresini düşünüp birçok şeyi erteliyoruz :mymeka:

ama sevdiğim birilerinin konseri olunca, ulaşım da kolaysa kaçırmamaya ya da yakınlara gelen oyunları takip etmeye çalışıyoruz. konserine gitmeyi ertelediğim biri gencecik yaşta ölünce :mymeka: :çok üzgünüm: çok pişman olmuştum, üzüntüye ek olarak.

bir de sahilde yürüyebilme şansını hiçbir aktiviteye değişmem, ne yalan söyleyeyim :1closedeyes: ben balık olacakmışım, tatilde sudan çıkmam, diğer zamanlarda da yakın olmam lazım illa ki kaydirigubbakcemile3

Son zamanlarda bişey yaptığım yok eve zor atıyorum kendimii...
Sosyallikse ev gezmeleri revaşta şimdi benimm ..çok sıkıldım bu durumdann ....
Kafama göre takılıp dolaşmak istiyormm.......

Kızlar yazılarınızı okuyunca Asosyal yaşadığımı gördüm.Tek activitem sinemaya gitmek.Hiç boş zamanım yok kendime bile zaman ayıramıyorum yaa:teselli:

eskiden ayda bir tiyatroya giderdik. sık sık da haftasonu trekkinge giderdik günübirlik.
hatta bazen cuma akşamı gider pazar akşamı dönerdik.

malum kriz çıktı çıkalı ise en büyük sosyal aktivitemiz market alışverişi haline geldi.:1no2:

Çok güzel bir konu açılmış ama yarım kalmış. Benimde şu sıralar sosyal aktivitem yok iş ve ev dışında. Şimdi yaz geldi ve artık bu duruma son vermek gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…