Az önce baktım 1000-1500 parçalık yapılmış puzzle 100-150 lira , 3000 parçalık yapılmış puzzle 1000 TL idiBen de cok özledim.
Yeni taşınacağım ev icin 1000'lik bi tane yapıp salona asmayı istiyorum olursa bakayim.
Ama satma fikri de ilgimi çekti, alıcı oluyor mu demek ki. Nerde ve ne kadara satılır bilgi verir misiniz?
Hımm iyi bi fikir, yapmaya üşenenlere: "Buyrun bende hazır yapılmışı var."basit ikinci el sitelerinde bile satılsa kardır yasiteler yaptırıyor olabilir bir de
Yan flüte benim de ilgim var öğrenmek için kursa gittiniz mi yoksa YouTube dan mı öğrendiniz . Bende punch a bakıyordum bir ara sonra iğne iplikle yapılan panolar zor diyordum deneyim dedim yaptım çok hoşuma gitti . Atkı örmeyi denemiştim ama hemen bitiremedim ben yapana kadar kış bittiBen boş zamanlarımın çoğunda yan flüt çalıyorum, suluboya yapıyorum, örgü örüyorum (basit atkı, patchwork hırka gibi çabuk biten şeyler), spor yapıyorum, yeni tarifler deniyorum... Bu ara punch işine merak saldım youtubedan videolarını izliyorum hep ama daha malzemelerini alamadım. Yakın zamanda punch işlemeye başlayacağım umarım. Hobiler bizi biz yapıyor gerçekten, deşarj oluyorum bunlarla uğraşırken...
Yan flüte benim de ilgim var öğrenmek için kursa gittiniz mi yoksa YouTube dan mı öğrendiniz . Bende punch a bakıyordum bir ara sonra iğne iplikle yapılan panolar zor diyordum deneyim dedim yaptım çok hoşuma gitti . Atkı örmeyi denemiştim ama hemen bitiremedim ben yapana kadar kış bittiyeni tarifler için aileme bağımlıyım malzemeler çok pahalı o yüzden isteyemiyorum evlendiğimde deneyecem
Çok güzelmiş darısı banaYan flüt için lisede müzik hocam kurs açmıştı iki sene onunla çalıştım çeşitli sunumlarda parçalar çaldık onunla beraber :) şimdi de kendim internetten şarkılar bulup onları çalıyorum...
Bende istiyorum ya ev tipi bir piyano almak . Ya flüt ve keman ailemle çıktığımda dışarda çalabilirim hoş vakit geçirmiş oluruzpiyano çalmayı çok istiyorum
Merhabalar ben de düşünüyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsızım.Siz hangi kalimbayı aldınız sesler net olarak çıkıyor mu ve kısa olan tuşların sesleri net mi ?Eşim bi tane aldı ama iade etmek zorunda kaldım kısa olan tuşlar net ses çıkarmıyorduŞu sıralar kalimba çalıyorum. Imm öğreniyorum da diyebiliriz acemiyim daha
Yapmayı istediğim ata binmek, tango öğrenmek, piyano çalmak var.
Ben dikiş dikiyorum. Hobi olmaktan da cıktı aslında benimki ihtiyaç gibi hissediyorum. En sevdiğim şey de lüks markaların ürünlerini pazardan 5-10 tl aldığım kumaşlarla dikmekDeğişik fikirler çıkacağına inandığım bir başlık oldu buBelki bilmediğimiz hobiler ediniriz Kendi hobilerim başlıca hobim yağlı boya yapmak kursuna gidip kendimi geliştirmeyi çok istiyorum . Sonra kasnakda resim yapmayı ipliklerle sanat olarak bunlar var
Bende bazı markaları alıp terziye diktirsem mi diyorum . Sonra dedim kendim diksem ama hep yamuk kesiyorum ölçülerini bilmiyorum kitap alıp öğrensem mi dedim üşendim en son ama oyuncak kıyafetleri bebek kıyafetleri dikebilirim şimdilikBen dikiş dikiyorum. Hobi olmaktan da cıktı aslında benimki ihtiyaç gibi hissediyorum. En sevdiğim şey de lüks markaların ürünlerini pazardan 5-10 tl aldığım kumaşlarla dikmekbazıları birebir aynısı oluyor
En rahatı pratik kesim. Evdeki kıyafetleri kalıp olarak kullanıp onlara göre kesiyorum ben o zaman düzgün oluyorBende bazı markaları alıp terziye diktirsem mi diyorum . Sonra dedim kendim diksem ama hep yamuk kesiyorum ölçülerini bilmiyorum kitap alıp öğrensem mi dedim üşendim en son ama oyuncak kıyafetleri bebek kıyafetleri dikebilirim şimdilik
Ben sprey boyalarla boyuyorum ama çok kalıcı olmuyor tabi dediğiniz boyadan yaparsam fırça izi kalır diye denemedim nasıl uyguluyorsunuz pekiBen polisanın boyalarıyla evdeki objeleri ve eşyaları boyamaya başladım. Çok iyi geldi yaratıcılığımı da geliştirdi.
Sprey boyalar ile sadece obje gibi şeyleri boyayabilirsin. Mobilya, ahşap, dolap, raf gibi işlemlerde sprey boya yeterli olmaz onun için polisan X1 ürününü kullanmalısın fırça izi olmuyor kapatıcılık ve kalıcılık açısından da çok memnunumBen sprey boyalarla boyuyorum ama çok kalıcı olmuyor tabi dediğiniz boyadan yaparsam fırça izi kalır diye denemedim nasıl uyguluyorsunuz peki
Teşekkür ederim deneyeceğimSprey boyalar ile sadece obje gibi şeyleri boyayabilirsin. Mobilya, ahşap, dolap, raf gibi işlemlerde sprey boya yeterli olmaz onun için polisan X1 ürününü kullanmalısın fırça izi olmuyor kapatıcılık ve kalıcılık açısından da çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?